Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielona_mięta

1000 kcal

Polecane posty

cześć wszystkim! szukam towarzyszki do diety 1000 kcal. termin rozpoczęcia do uzgodnienia (do około tygodnia) mam 16 lat. chodzi o wsparcie. wymianę zdania (np. na gg), rezultatów. pomoc w diecie. zapraszam!

Hej ja się chętnie przyłącze , tylko musze przyznać że spożywam mniej niż 1000 kcal dziennie ;))

Gość 93475TYT
to zacznij więcej :)

Staram się nie przekraczać 700 kcal dziennie . na początku wiadomo zjadałam więcej a teraz doszłam do około 700 kcal ;) a ty ile ważysz i jaki masz cel ?

planuję kolejną dietę. poprzednie zakończyły się niepowodzeniem. mam 170 wzrostu. i ok 88kg :( mój cel to waga w granicach 62-65 kg

Napewno ci się uda tylko musisz tego chcieć bo odchudzanie zaczyna się w głowie . trzeba poprostu nie dać się pokusą a jak się ma już na coś ochote to zjeść coś dietetycznego .

Gość margoo podaj proszę
twój dzienny jadłospis liczysz kalorie że wiesz że nie przekraczasz 700 kalorii

mam pytanie. ponieważ jestem tu nowa i zbytnio się nie orientuję. jak zrobić "pasek" wzrost, waga, cel - który wyświetla się pod postami?

No staram się liczyć kalorie ;) Np dzisiaj tak : Śniadanie : np 2 jajka gotowane i kromka chleba chrupkiego wasa Drugie śniadanie : pomarańcza Obiad: pół piersi z kurczaka ( gotowana ) i warzywa gotowane z sosem czosnkowym na jogurcie naturalnym . Kolacja : pomidor z cebulką . Zielona _mięta : u góry jest takie coś jak moje konto tam się musisz zalogować i jest takie coś jak stopka i tam to wpisujesz :)

Początki bardzo trudne i miałam jak to można powiedzieć dużo wpadek z jedzeniem ale nie poddałam się i próbowałam dalej a teraz już jest okej przyzwyczaiłam się i nie ciągnie mnie np na słodycze czy na normalny obiad jaki zrobi mama . A ty od kiedy zaczynasz ?

termin rozpoczęcia diety ciągle przesuwałam, ponieważ chciałam się dobrze przygotować: propozycje potraw, produkty. myślę, że dietę zacznę 21 marca (taki wiosenny akcent).

No tak ja też tak na początku przesuwałam zacznę jutro zacznę jutro i tak się stało że waga pokazała 78 kg i to mnie dobiło totalnie i zaczełam się odchudzać .

teraz już jest super ;) nie mam już takiego dużego brzucha bardzo schudły mi nogi . nosze ubrania w które kiedyś bym sie nie zmieściła . Zważe się w czwartek albo piątek i zmienie w stopce mam nadzieje ze poszło troche w dół

Tobie też się napewno uda ;) lato się zbliża więc trzeba się tego ciałka pozbyć ;)

Duże ograniczenie kalorii powoduje zwolnienie metabolizmu. Będziecie potem tyły nawet od powietrza... To jest własnie tzw. efekt jojo

tak. raz w tygodniu chodzę na basen (w ramach zajęć szkolnych). chciałam też zaplanować ćwiczenia aerobowe i jazdę na rowerze.

ja od weekendu jezdze na rowerze.codziennie dzisiaj juz 4 dzien robie okolo 10-15 km narazie .czyli jakies 1,5 godz jazdy normalniej nie szybko. w niedziele sie zważe i zobaczymy efekty,

a i chodze na piechote do szkoly . a do sql mam 3 km. wiec jak przychodze ze szkoly to padam na łóżko;p

To się ciesz że my będziemy tyły od powietrza a nie ty . takich zbednych komentarzy tu nie trzeba . no tak coraz cieplej się robi więc na rowerze super sprawa , ja mam stacjonarny w domu wieć nawet nie musze wychodzić ale na normalnym lepiej .