Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielona_mięta

1000 kcal

Polecane posty

Yhym tylko wiatr straszny i mnie trochę przewieje:) ale dla chcącego nic trudnego-> moja motywacja .

cześć dziewczyny :) macie jakieś sprawdzone posiłki, które mogę zabrać do szkoły? coś szybkiego w przygotowaniu i wygodnego do spożycia?

Yhym ;) czuje ze troszke schudłam moze z 0,5 kg ale dopiero w piątek czy w niedziele stane na wage albo i pozniej ;) bo boje się.

Gość kochaniutkaaaa
ja jem ok.1000-1200kalorii

Zielona mieta - masz racje ale dzisiaj troche duzo zjadlam z 1400 kcal i nie bylam na rowerku . dodam ze w niedziele mam zamiar wazyc 61 ale watpie ze sie uda zobaczymy. A Tobie jak poszlo w 1 dniu diety :)?

Czesc :) Chciałabym dołączyc. Zastanawiałam sie nad dieta 500 kcal, i nawet miałam ją dzisiaj rozpaczac, ale wyszlo dzisiaj 941kcal. :) Cwiczycie?

Dzisiaj zjadłam : Śniadanie: -Jogurt naturalny 0% ze zmiksowanym jabłkiem i pomarańczą (281kcal) -Kawa z mlekiem 2% (50kcal) II śniadanie: -Dwa wafle ryżowe (58kcal) -Kawa z mlekiem 2% (50kcal) Obiad: -Wafel ryżowy (29kcal) -Cztery małe ogórki konserwowe (20kcal) Podwieczorek: -Brokuły (60kcal) -Kawa zbożowa z mlekiem 2% (50kcal) -Activia 0% (64kcal) -Wafel ryżowy (29kcal) Kolacja: -Owsianka z jabłkiem (250kcal) = 941/1000 kcal :)

Witaj chloe.:) mam pytanie. Ważycie sie w rano i w bieliźnie? chloe a ile masz wzrostu i wagi??

pierwszy dzień dosyć trudny, ponieważ od tygodnia męczy mnie straszny ból głowy i temperatura a to w połączeniu z dietą nie jest najlepszym rozwiązaniem. jeżeli się ważę to przeważnie rano po przebudzeniu (bielizna + t-shirt) co do ćwiczeń jeszcze nie zaczęłam, ale jak poczuje się lepiej to planuję.

Cześć! :P Ja już po śniadaniu: -owsianka+activia (230kcal) -kawa z mlekiem 2% (50kcal)

średnia: jeżeli będziesz stosować regularnie dietę + ćwiczenia to na pewno ich widok będzie coraz milszy :) nie załamuj się. są czasem lepsze i gorsze dni (znam to) będzie dobrze :)

Czesc :) Mam nadzieje ze tym razem staryczy mi cierpliwosci i determinacji by przebrnac przez diete i sie nie poddawac.. bo bywa cieżko. Ale dzisiaj nie jest źle :) Dopiero 2 dzien :D 2 sniadanie: -jogurt naturalny 0% zmiksowany z 2x małym jabłkiem, i 2x małą pomarańczą (281) -dwie kawy z mlekiem 2% (100) obiad: pół bułki wieloziarnistej (150)+plaster gouda light (44) Czyli narazie 855 kcal. Zostało do wykorzystania 145 kcal, troche słabiutko...

Zielona mięta -> ja juz mam dosyć diety hehe. Dzisiaj staje na wage a tam już 62 kg;) fakt moze i po wadze nie duzo widać(1 kg mniej), ale powiem wam ze jak mierzyłam cm to nie na łydkach a na łódach chyba spadlo mi z 3 cm az nie moge uwierzyc wrecz nie wierze to i wydaje mi sie ze moze cos źle zmierzyłam xd