Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzia1322

piersi a ciąża

Polecane posty

Gość mama małej fasolki
Madziu i co zrobilas test? trzymam kciuki !!

Gość hjkgkgk
rób test :D i zeby był pozytywny

Gość mama małej fasolki
i daj nam koniecznie znać na forum!! :)

Gość krycha102
tak jestes w ciazy- ja mialam tak samo :) gratulacje

Gość a tak tylko pytam
ja tez juz czekam :)

Kochane, czekam na męza az wroci z pracy zeby zobaczyc razem. :) Aktualnie mam 38 stopni w pochwie. dziekuje wam bardzo za zainteresowanie. objawy wczesniejsze4 w dalszym ciagu towarzyszą ;) brodawki zrobily sie bardziej nabrzmiale, wieksze i bola ! W dodatku bardziej ' sterczą' dziekuje kochane mamuski za zainteresowanie

Gość nimmi
temp. mierzy sie zawsze z samego rana o tej samej porze przed wstaniem z łóżka. potem nie jest wiarygodna.

Gość vitaD
nimmi- tak jak Ty piszesz to sie mierzy, gdy chce sie sprawdzic dni plodne. W ciazy niezaleznie o ktorej godz. zmierzysz, to temp. jest podwyzszona

vitaD - czyli wychodzi na to, że jestem w ciąży? Biorąc pod uwagę kazdy objaw i tą temperature ktora wczoraj wynosila 37.4 dzisiaj rano 37.2 a teraz 38

Jestem pewna że jesteś w ciąży :) a powiedz mi jak wyglądają te żyłki? Bardzo widoczne są czy trzeba się trochę przyjrzeć. Bo mi się @ spóźnia (pierwszy cykl starań) i tak zaczęłam baczniej obserwować swoje ciało teraz

Powiem tak, zalezy od karnacji. Skóra jasna, wiadomo, że bedzie widać idealnie. U mnie nie widać jakoś bardzo, ale nie trezeba sie przyglądać ;) Spokojnie zauwazysz szczegolnie, że przyglądasz się i kontrolujesz;) Mam nadzieje, że masz racje ze ja jestem w ciazy

Gość mama małej fasolki
Czekam na pozytywną wiadomość!! ;) mam nadzieję, że w Tobie też rośnie już "Mała Fasoleczka" ;)

Gość fasolinkaaa
U mnie pozytywny test byl juz w 10 dniu po owulacji, kreska byla slabsza, no ale nie musialam jej szukac z lupa Teraz jest 4,2 tydz ciazy, wielki poczatek, z objawow wielkaaaa sennosc Autorko, moze spotkamy sie na forum list/grudniowym :) Powodzenia i czekamy na wynik, pozytywny oczywiscie ma byc! :)

Gość noem
a który to dzień cyklu?

Gość fasolinkaaa
Madzia, nie boj sie kochana, nie jest za wczesnie, objawy masz maksymalnie ciazowe, u mnie cykle byly 28 dniowe, z pozna owulacja w 17 dniu cyklu a test pozytywny mialam w 26 dniu cyklu, zaden ultraczuly, najtanszy, najzwyklejszy test, robiony zaraz po powrocie z zakupow wieczorem, oczywiscie ja tych testow kupilam znacznie wiecej i codziennie robie bo uwierzyc nie moge :) ja sciskam kciuki aaaa u mnie temp jest rano 37 w pochwie i na razie bez zmian

fasolinkaaa dziekuje kochana za wsparcie. wybieram sie za chwile po meza i test zrobimy :) trzymajcie kciuki!

Gość fasolinkaaa
Madzia, zalezy kiedy mialas owulacje, jak standardowa w 14 dniu cyklu to test na bank wyjdzie, jak poznej to raczej jeszcze do implantacji nie doszlo wiec i nie mozesz jeszcze miec objawow ciazowych u mnie owu byla w 17 dniu cyklu w 25 czulam megaaa wielki bol brzucha jak na okres (pewnie byla implantacja i stad ten bol), 26 pozytywny test, 27-28 sennosc, 30 poczatek mdlosci

Gość fasolinkaaa
madziulku ja zmykam do domku, ale trzymam kciuki, tylko pamietaj, wszystko zalezy od tego kiedy mialas owulacje!!!

fasolinkaaa - owulacja w 14 dniu ;) tak wiec mam nadzieje, objawy są wiec nie ma na co czekac. milego popoludnia!

Gość fasolinkaaa
aaa to jeszcze dorzuce optymistycznie, mnie niesamowicie sutki bolaly juz 4 dni po owulacji, tylko sutki nawet ich dotknac nie moglam :)

Gość a ja nigdy w ciąży nie
odnotowywałam zmian dot. piersi. Nie rosły, nie bolały itd. A mam dwoje dzieci. Różnie bywa. Zrób test, lub betę.

Nawet jeśli jakimś cudem wyjdzie jedna kreska to zrób za kilka dni jeszcze jeden bo ja się nie znam ale z tego co czytam na forach to objawy masz jak najbardziej ciążowe :)

Gość fasolinkaaa
Madzia i jak test? Ja juz w domku po pracy i niestety ledwo zyje wiec ide sie polozyc, zpbaczymy kiedy wstane, wczoraj jak sie polozylam o 19 to wstalam rano z bolem o 7 :)

Gość a tak tylko pytam
ja tez czekam na wiesci :)

Gość aniaa_
hej dziewczyny, też staramy się o bobaska, mamy za sobą poronienie, strach jest wielki, ale trzeba próbować, Madzia1322-- i jak wynik testu?

Gość tez pytam
autorko, i jak test? czekamy na wiesci