Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzia1322

piersi a ciąża

Polecane posty

Gość tez pytam
spokojnie, moze byc jeszcze za wczesnie trzymaj sie mocno i czekaj najlepiej na dzien spodziewanego okresu i powtorz test

hej hej a czemu Ty przy tak wczesnej ciazy zrobilas test popoludniu?? :) nie zdazylam zajzec tu wczesniej to bym Ci powiedziala zebys wstrzymala sie do rana .teraz w moczu mozesz miec nie wiele hcg a to ma znaczenie przy wykonywaniu testu dlatego robi sie go z pierwszego moczu

Gość a tak tylko pytam
ja tez mysle, ze moze byc za wszesnie. Nie denerwuj sie tylko :) i najlepiej zrob test z porannego moczu, wtedy podobno wynik jest najbardziej wiarygodny, chociaz ja robilam wieczorem ale jeden dzien po terminie miesiaczki.

Jestem tak rozkojarzona, że zrobiłam test bez wczesniejszego przemyslenia. Teraz czekam do dnia w ktorym powinna nastapic miesiaczka i ponownie robie test

w gorącej wodzie kompana jestem ostatnio ;) wszystko bym chciala wiedziec juz, teraz zaraz. wstrzymam sie juz do dnia przewidywanej miesiaczki

Gość Jo-------anna
Albo idź jutro na test z krwi :)

Gość a tak tylko pytam
ja pamietam, ze jak jeszcze nie wiedzialam o ciazy to piersi mnie bardzo bolaly ale jakos sie tym nie przejelam bo zawsze przed okresem mnie bolaly, tylko ze wtedy to byl tak silniejszy bol, szczegolnie jak na boku lezalam, to czulam tak jakby ciagniecie. aaa i jeszcze cos mi sie przypomnialo- od razu przepraszam jesli kogos uraze. Zmienil mi sie kolor warg sromowych mniejszych- staly sie ciemniejsze, jakby sine

Gość Jo-------anna
Mnie też bolały piersi i miałam żyłki. Ogólnie objawy jak na okres, ale te piersi takie dziwne pyły, mocno tkliwe, nigdy wczesniej tak nie bolały. Test zrobiłam tydzien po okresie. Myślałam,że mi się spóźnia, bo pierwszy raz leciałam samolotem.

Gość naim
objawy też moga mylić. ja miałam raz ból piersi prawie od połowy cyklu (jak nigdy wcześniej) więc byłam pewna że to ciąża (staraliśmy się) a okres nadszedł co do dnia. a gdy zaszłam w kolejnym cyklu to nie było żadnych innych objawów jak w normalnym cyklu.

zastanawiam sie w dalszym ciagu czy to ciaza, oby tak. Temperatura w pochwie 37.9 Już sama nie wiem

Gość naim
daj na luz i poczekaj do terminu okresu i wtedy zrób test.

z pewnoscia ! dziekuje wam kochane za wszystkie wypowiedzi i za zainteresowanie sie moja osoba i mam nadzieje ze fasolka ;) ! Dziekuje za porady.

Gość a tak tylko pytam
trzymaj sie kochana i odezwij sie koniecznie 👄

Gość proityle
fasolki, strączki, groszki ludzie genetycznie modyfikowaniii :D

Gość Jo-------anna
A ja bym poszła na ten z krwi, on się nie myli ;) I wynik tego samego dnia :)

madzia1322 To czekanie rzeczywiście jest nie do zniesienia. Ja pierwszy test zrobiłam dzień przed spodziewaną @, następny w dzień @ i oba negatywne. Ale @ nadal nie przyszła (dziś jest 33 dzień a zawsze moje cykle trwały 29-30 dni) i jutro zamierzam powtórzyć test a po południu mam wizytę u ginekologa. Ja nie czuję takich typowych objawów choć wydaje mi się że od wczoraj częściej biegam do toalety, jestem senna no i chyba zaczynam zauważać te żyłki. Nie wiem już sama może to tyko moja wyobraźnia, może ja chcę to wszystko widzieć. Zobaczymy mam nadzieję że jutro się coś wyjaśni - bo jeśli test wyjdzie znów negatywny to może lekarz powie mi o co chodzi i czemu @ nie ma.

Gość sdfagsgvf
Kochana! Temperature mierzy sie tylko rano, zawsze o tej samej porze, nigdy wieczorem, to nie jest wiarygodne zrodlo informacji mierzysz najlepiej przec caly cykl, skok temp potwierdza owulacje, przed okresem (zazwyczaj dzien) temp spada do poziomu sprzed owulacji mierzenie wieczorem, o roznych porach nie daje zadnych informacji

Gość bebuś
Witajcie Dziewczyny, dzisiaj spodziewam sie @ a temp. mam 37,15, czy moge byc w ciaży? W ogóle czuje sie nieciekawie, ale to raczej nie może byc przeziębienie... Co Wy na to?

Gość dfdffdfdf
możesz i nie musisz zrób test

Gość bebuś
nie chce mi sie bawic z testami, tym bardziej, że może być jeszcze za wcześnie... może za pare dni jak nic sie nie pojawi :)

Gość bebuś
myslałam,że na podstawie tej tempki cos by można stwierdzić... a ile dni przed @ spada temperatura?

Gość htarhtaeha
no to jak dla mnie możesz być w ciąży idź kup sobie wyprawkę dla dziecka

Gość bebuś
to do mnie? :)

Gość vitaD
Kochana! Temperature mierzy sie tylko rano, zawsze o tej samej porze, nigdy wieczorem, to nie jest wiarygodne zrodlo informacji mierzysz najlepiej przec caly cykl, skok temp potwierdza owulacje, przed okresem (zazwyczaj dzien) temp spada do poziomu sprzed owulacji mierzenie wieczorem, o roznych porach nie daje zadnych informacji chyba nie rozumiesz o co chodzi :O autorka nie chce sprawdzac kiedy ma owulacje. wiec napisze jeszcze raz: bedac w ciazy temp. automatycznie wzrasta i niezalenie czy bedzie mierzona rano, czy wieczorem, czy tez w srodku nocy- bedzie podwyzszona!

VitaD dokladnie o to mi chodzi, kochane pojawily mi sie strasznie wyrazne zyly na piersiach i jest ich zdecydowanie wiecej niz wczesniej. Piersi są wrazliwsze .. Wygląda na to, że ciąża moze sie rozwijac, tylko czy to aby na pewno ciaza