Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzia1322

piersi a ciąża

Polecane posty

Gość gkktt
czekam z niecierpliwością kobieto kiedy rozwinie ci się mózg i zrobisz porządnie test albo pójdziesz na betę

Gość novynetkaa
Witam was. Otoz mam problem. w kwietniu zeszlego roku odstawilam tabletki anty. nie mialam okresu 2 meisiace poszlam do gin mialam przez pol roku brac duphaston od 16/25 dnia cyklu i tak bralam, okres zawsze mialam 27 dnia. w listopadzie odstawilam je i gin kazala czekac na okres. dostalam go 14 stycznia myslalam ze juz bedzie uregulowany a tu do dzis go nie dostalam, tydzien temu w poniedzialek zadzwonilam di gin kazala mi wykupic recepte i brac duphaston przez 5 dni po 2tabl dziennie na wywolanie. wszystko ok bralam do soboty myslalam ze w poneidzialek dostane @ ale nie dostalam.. bola mnie sutki pobolewaja jajniki ale @ nie widac. dzis robilam test wynik negatywny, co o tym myslicie ? gin kazala czekac do niedzieli a jak nie to przyjsc, spytala o ciaze ale powiedzialam ze wynik negatywny. dodam ze sie nie zabezpieczalismy.

Gość ,,n,;b,;bn,b,nb,nb
jestes w ciazy, na bank, ja tak samo mialam, przed okresem dosc dlugo juz mi piersi zaczynaly sie zmieniac, teraz u mnie 6 tydzien ciazy, temperatury nie mierzylam, bo tydzien przed okresem dostalam w pracy uderzenia goraca,moja temperatura wzrosla tak ze do tej pory moje cialo jest bardzo gorace, co moj facet myslal ze ja goraczke mam, lub ze bede chora, a to przez ciaze, jetem chodzacym kaloryferkiem ktory mocno grzeje

,n,;b,;bn,b,nb,nb ---> myslisz ze to ciaza ? robilam badania krwi bo gin mi kazala i sa wporzadku, martwie sie tym ze test negatywny a sutki bola ale nie wiem cyz to nie po duphastonie czasem ?

kochane mamuski, temperatura w pochwie wynosi 38.3 zwieksza się, a przewidywana miesiaczke powinnam miec 24/25

Gość Jo-------anna
Zrób wreszcie test z krwi! :P

Ja bym poczekała do terminu @ i zrobiła test raz jeszcze. A gdyby wyszedł negatywny a @ nie będzie to rób betę. Ale temperaturę rzeczywiście masz wysoką

Gość a tak tylko pytam
madzia i co tam? robilas test? glupimi komentarzami sie nie przejmuj odezwij sie! :)

Gość a tak tylko pytam
madzia i co tam? robilas test? odezwij sie! :) a glupimi komentarzami sie nie przejmuj

Gość a tak tylko pytam
madzia, napisz co i jak!

Gość a tak tylko pytam
madzia, najlepiej zrob test z krwi

Gość bebuś
Witajcie Dziewczyny, to znowu ja :) Otóż juz prawie byłam pewna, że jestm w ciąży, ale @ sóźniła się 3 dni (chociaz ostatnie min 5 cykli było jak w zegarku). Dodam, że przed @ nie miałam wilczego apetytu, jak to zazwyczaj bywało, nawet ostatni tydzień nie zjadlam nic słodkiego (niemozliwe!). W sobote kiedy dostałam było mi słabo, kręciło mi sie w głowie no i dziaj jest 3 dzien a widze , że jest mniej obfita. Poza tym nie jestm specjalistka w mierzeniu temp.... ale odkad sie kochałam z mężem mierzylam temp. (pod pacha) kilka razy dziennie i było 36,9 - 37,1 i tak jest do dziaj podczas @... (?) przecież nie jestem chora... Dodam, że kochalismy sie zdaje się 2 dni po owulce (nie jestem pewna bo wyjatkowo nie bolał mnie wtedy brzuch , a sluz był sliski). Co Wy co o tym sądziecie? Czy miałyście podobnie?

Gość Jabardzo
Ja też się tak kiedyś nakręcałam przed każdą @, sama powodowałam objawy wczesnej ciąży. Przystopowałam dopiero, gdy gin zapytał się mnie czy miesiąc wcześniej nie byłam u niego z podejrzeniem ciąży. Wstyd mi się zrobiło i dałam sobie siana. Wpadniecie w chorobę psychiczną jak będziecie tak przeżywać co miesiąc. Dla mnie to od razu wiadomo, że dziewczyna się wkręca jak robi wielokrotnie testy, zamiast po prostu pójść na betę. A wiecie dlaczego nie chcecie iść? Bo wtedy będzie wiadomo na 100% Sama tak miałam, czlowiek chce się jeszcze łudzić, ale co to da. Wyluzujcie, co ma być to będzie.

Gość bebuś
Dzieki za wiadomość :) właściwie to ja mam juz dwoje dzieci i przyznam że każde "za pierwszym razem" :) alr teraz mamm 37 lat i biore pod uwagę, że może byc troche trudniej :) o ile w ogóle sie uda...

Gość zalosne komentarze!!!!!!!!!
za przeproszeniem po c*uj wypowiadaja sie osoby ktore tylko chca naublizac autorce? jestescie zalosni. jak wam sie cos nie podoba to zamknijcie strone i oszczedzcie tak beznadziejnych komentarzy. gdybym wczesniej (przed ciaza) wpadla na pomysl napisania na forum do bardziej doswiadczonych mam z pewnoscia moje pytania bylyby jeszcze wniklejsze. z tego co autorka tu napisala to mam nadzieje ze ciaza, w dodatku pierwsza. watpliwosci sa normalna rzecza. a jesli ma mozliwosc poradzic sie innych i pytac o szczegoly dotyczace ciazy bo taki cholera jasna jest temat forum to czemu ma tego nie robic. naprawde ty jestes idiotka lub idiota wchodzac i komentujac w ten sposob. zycze ci zebys tez zostal czy tam zostala zjechana za swoje watpliwosci. a ja nie watpie ze masz ich duzo i kompleksow pewnie takze. no to tyle w temacie. pozdrawiam wszystkie mamuski wypowiadajace sie tutaj oczywiscie z sensem i checia pomocy.:) a takimi jak ty to gardze.

Gość Dlaczego?????????
A dlaczego robisz testy o takich godzinach???? Przecież wszyscy Ci piszą że rano... Czekasz i czekasz...nie wiem na co...

Gość Dlaczego?????????
A dlaczego robisz testy o takich godzinach???? Przecież wszyscy Ci piszą że rano... Czekasz i czekasz...nie wiem na co...

zrobilam w niedziele z pierwszego moczu a dopiero wieczorem mialam czas napisac tu cokolwiek.

wybieram sie na test z krwi nic wiecej. dam znac zainteresowanym, szczesliwym mamusiom co i jak. dziekuje za komentarze nawet te negatywne

Gość a tak tylko pytam
madziu, nie denerwuj sie tylko. Trzymam kciuki :)

Gość a tak tylko pytam
madzia, i co? robilas test?

Gość a tak tylko pytam
:( trzymaj sie madziu! powodzenia Ci zycze :) bede tu zagladac co jakis czas, wiec napisz nieraz cos :)

Witam, przeczytałam wiele z wypowiedzi i jestem w kropce.Mam 19 lat(klasa maturalna) ,współżyłam z chłopakiem 16 i 17 kwietnia,czyli dziś mija 6 dni. Mam strasznie nieregularne miesiączki,ale od 2 miesięcy wysterują one co 27 dni,wychodzi na to,że spaliśmy w dni płodne i to bez zabezpieczenia, chciałabym wiedzieć czy mogę już wykonać test by rozwiązać swoje podejrzenia, dodam,że pomimo wieku nie byłabym załamana faktem, iż jestem w ciąży, dziecko to nie koniec świata, można je mieć a równocześnie skończyć szkołę,grunt to wiedzieć z kim się śpi i jakie mogą być tego konsekwencje..zastanówmy się nad tym co czują osoby,które nie mogą mieć dzieci, pozdrawiam i liczę na szybką odpowiedz;)

6 dni to stanowczo za wczesnie...poczekaj z tydzien albo do planowanej @ jesli sie nie pojawi zrob test

Gość do localoca16
i jak tam u ciebie wynik testu?