Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inwestować czy nie

krem bb firmy skin79

Polecane posty

Mam ale rzadko jestem, bo większość czasu w necie to jak w pracy siedzę :) Ale tutaj nie podam :D Tak, przelicza, ale właśnie za to przeliczenie bierze prowizję z tego co wiem no i przeliczniki ma inne :) Więc lepiej przelać trochę więcej niż wychodzi na aukcji, żeby się nie okazało że brakuje na paypalu na zapłatę ;) I oczywiście trzeba czekać aż przelew się zaksięguje na paypalu (1-2 dni). Ja wolę kartą bo nie trzeba czekać :)

Gość Inwestować czy nie
Dzięki shopoholiczka :) właśnie przybliżyłaś mi w prosty i konkretny sposób coś co wydawało się dla mnie wyższą szkołą jazdy ;)

To tak tylko skomplikowanie wygląda jak sie czyta na "info" ebaya i paypala co robić i jak itd, potem po pierwszym razie jest prostsze niż allegro i obsługa PayU :)

A powiem nawet że paypal ma infolinię w języku polskim, czego niestety nie można o allegro powiedzieć, a szkoda :o No i i ebay i paypal odpowiadają szybko i konkretnie na pytania, a nie gotowymi szablonami jak allegro :)

Gość idź do psychiatry on może
słuchaj, ale jeśli bym chciała, to czy mogłabym np przelać sobie tam większą kwotę na to jakby konto na paypalu?dajmy na to przelewam sobie 200 zł a potem zakupy z tej kwoty schodzą?

Tak, bo to dokładnie na tym polega :) Paypal jakby to tak tłumaczyć sobie na babski rozum to międzynarodowy bank który ma konto bankowe, na które wpłacasz pieniądze tylko internetowo :D Ba, nawet ktoś Ci może przelać ze swojego paypala na Twój paypal (jak koleżance kiedyś rezerwowałam imprezę dla dzieci to mi paypalem przelewała wszystko w funtach, a paypal mi przeliczał na złotówki).

napisalam Ci maila. dzieki za info!

Gość Inwestować czy nie
i te przelane pieniążki sobie spokojnie czekają na koncie paypal aż je sobie wydam, tak? W sensie że nie ściągają mi z nich jakiejś miesięcznej prowizji czy innych dodatkowych kosztów?

dobre pytanie. one sobie tak tam leza jak na koncie?

Byłam pod prysznicem, zaraz maila sprawdzę :) Tak, leżą sobie spokojnie. Nie słyszałam żeby paypal pobierał opłaty za nie na koncie - tylko prowizję przy przeliczaniu na walutę inną :)

Gość Inwestować czy nie
no to teraz ebay już dla mnie nie straszny ;) no proszę, pytałam o krem a skończyło się na korzystaniu z ebaya :) Dzięki dziewczyny za edukacyjną pogawędkę ;) dobrej nocki życzę

dobranoc :)

Gość Raeven
Ja kupuje kremy BB na allegro od niedrogiego dostawcy: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2213276 I nigdy nie wrócę do tradycyjnych podkładów! W ogóle przestawiam się na koreańskie kosmetyki bo są takiej jakości jak kosmetyki z najwyższej półki np.DIOR czy Chanel, a do tego są o wiele tańsze i zawierają w większości naturalne składniki.

Gość Marcelinka456
Ja polecam ten krem, jestem z niego bardzo zadowolona. Jest kryjący, matuje ale do tego wygląda bardzo naturalnie i świeżo. Ma też fajną konsystencję i ładny zapach.

Gość Oktawiaaa877
Widzę, że wszyscy już szaleją za tymi kremami BB, moja współlokatorka tak samo :P kumpela kupuje na http://www.skin79-sklep.pl/ :) cały czas kusi mnie zakup tego kosmetyku, tym bardziej, że widzę jak cera kumpeli się poprawiła.

Gość ulankaa124
Ja również oszalałam na ich punkcie ;) Dają świetny matowy efekt, jaki nie udało mi się uzyskac nigdy wcześniej! Używam Hot Pink, doskonały do jasnej cery. Polecam dziewczyny!

Gość gość
Uwielbiam je! Wreszcie znalazłam coś idealnego do mojej bladej twarzy. Tylko trzeba uważać na podróbki.

Gość zuzaana
Też je uwielbiam! Tylko z tymi podróbkami to prawda. Moja siostra sie skusiła na niższą cenę na jakiejś stronce i jak porównałyśmy z tym moim z oficjalnego sklepu to niebo a ziemia ;/ całkiem inna konsystencja i w ogóle..

Gość MatkaWróżka
Te kosmetyki są na prawdę cudowne, chciałam wam tylko napisać, że mamy teraz firmę, która zajmuje się dostarczeniem ich do naszego domu. SKIN-79 Polska jest wyłącznym dystrybutorem i ze strony ich sklepu możecie zamówić sobie na 100% procent oryginalne kosmetyki tej marki, nie martwiąc się o to, że zostaniecie oszukane.

Gość brbll
Koreańskie kremy BB o lata świetlne wyprzedzają nasze drogeryjne. Choć z reguły zapłacić musimy trochę więcej - moim zdaniem zdecydowanie warto! Krycie podobne do drogeryjnego podkładu, dopasowujący się odcień, nawilżanie i SPF - to standard prawie każdego produktu, np.: http://chokchok.pl/skin79-hot-pink-super-beblesh-balm/ http://chokchok.pl/skin79-super-bb-green-recenzja/ http://chokchok.pl/dr-g-gowoonsesang-radiance-dual-essence-bb/

Gość gość
Ja używałam żelu aloesowego z tej firmy i jestem bardzo zadowolona! Jest dostępny w Rossmannie i w internecie (fajne prezenty:) )!