Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inwestować czy nie

krem bb firmy skin79

Polecane posty

Gość Inwestować czy nie

Witam, mam pytanie do kobiecej części kafe. Czy któraś z Was spotkała się już z azjatyckimi kremami bb? Nie mam na myśli europejskich zamienników typu kremu bb z garniera, bo ich produkt kremem bb jest tylko z nazwy. Chodzi mi o te produkowane w Azji - czy faktycznie dają takie dobre rezultaty przy stałym stosowaniu? Warto wybulić kasę , bo to dosyć kosztowny kosmetyk. Z góry dzięki za konkretne odpowiedzi i na temat :)

Gość lopae
reklam się naoglądała :D🖐️

Gość idź do psychiatry on może
używałam tylko trzech, ale skin 79 akurat nie, niestety. z moich doswiadczen wynika - tak, warto!!!!! ale to zalezy jaki krem, na co trafisz. moj pierwszy bb mnie uczulal, ale ogolnie ma niezle opinie i jest to bardzo ceniona i znana marka, a moje 2co mam, z ktorych jestem bardzo zadowolona, nie sa akurat tymi najbardziej znanymi.

Mam misshe PC, jest boska (odcien 23). Ze skin 79 próbowałam od koleżanki tego w fioletowym opakowaniu z błyszczykiem, i nie podobał mi się odcień jaki na mojej twarzy wyszedł (mimo że jestem bladzioch to to była kreda) i w sumie nie widziałam różnicy przed i po. Za to Missha to mi robi fotoszopa :)

A i kosztowny to jest w Polsce tylko - na allegro i e sklepach internetowych ;) Na ebayu z przesyłką za mniejsze opakowanie 28 zł, a za 50 ml ok. 55 zł. Mniejsze starcza na 3 miesiące codziennego stosowania u mnie.

Gość Izusienka lalalala
ja wlansie takiego kremu uzywalam i powiem Ci ze jestem zadowolona ale no troszke te kremy kosztuja. Najpierw mozesz sobie zmaowic probki na allegro kosztuje taka probka ok 8 zl. Ale powiem Ci tez ze uzywalam wielu podkladow i mam skore raczej sucha ze sklonnoscia do podraznien i nawte mialam baaardzo drogie podklady a jestem najbardziej zadowolona z podkladu ktory kupilam miesiac temu z firmy soraya za 9,90 zl bo promocja byla....masakr aniecale 10 zl a w zyciu lepszego podkladu nie mialam.

shopo jak kalina? :D ja używałam skinfood gingko green - uczulił mnie i kilka koleżanek któym chciałam oddać naj naj jest bornskin premium w/o formula, jest super i bardzo fajny jest shills chery blossom 6 in 1. bornskin jest dla jasnej cery, shills jest troszke ciemniejszy

Gość Inwestować czy nie
No właśnie, najwięcej korzystnych opinii Skin79 HOT PINK SUPER PLUS BEBLESH BALM i właśnie na tym produktem się zastanawiam, bo jak już pakować kasę to chociaż w coś naprawdę dobrego :) Żadna z Was nie używała tego konkretnego? Idź do psychiatry dzięki za wpis :)

nick z innego topiku jakby co :P ale ja bym byla ostrozna na ten skin 79 bo wlasnie ta firma ma najwiecej podrobek

Będę jutro zamawiać :D I jeszcze kilka :D Zbankrutuje przez Ciebie :P A do tego w Sephorze od dziś promocja 'wymień na nowy' buuuu, a ja tak bez kasy 😭 A to czy bb podejdzie to zależy indywidualnie, ja kupiłam najpierw Misshę i mi podszedł bardzo bardzo, natomiast ten Skin 79 nie zadziałał :) Więc konsekwentnie kupuję ten który działa :D

Gość Inwestować czy nie
Ok dziewczyny, serdecznie dziękuje za porady :) W takim razie przede mną wielkie testowanie i inwestowanie ;) Ale pewnie w końcu znajdę coś co zaspokoi moją wybredną cerę ;)

z jednej strony chcialoby sie przetestowac, ale z drugiej cenyza probki sa poprostu horrendalne :O

ten bornskin jest bardzo delikatny, ja mam cere atopową i u mnie jest ok. mam gdzies probke tegoskin 79 rozowego...

asian stone jest pewny i azjatycki cukier ma swoja stronkę. kupuj tez jakmozesz na stronach producentow, albo na imomoko albo na sasa

Gość Inwestować czy nie
o widzisz, właśnie z blogu azjatyckiegocukru dowiedziałam się o tych kremach :)

asian store* maja i sklep internetowy i na all

Dla mnie ogólnie płacenie za próbki to pomyłka :o Dlatego nie używam minerałów, bo mnie cholera strzeliła jak dałam trzeci raz 40 zł za zestaw próbek i dalej żaden kolor mi nie podszedł :o I dałam sobie spokój ;) Ze skin 79 będę korektor zamawiać pod oczy bo ponoć prześwietny, ale to za miesiąc, od razu razem z misshą, teraz moja karta płacze niestety :(

Gość Inwestować czy nie
asianstore to pewna stronka? Bo tam też byłam i poważnie się zastanawiam nad zakupem...tylko chciałam dodatkowo zasięgnąć jak najwięcej opinii o tych kremach :0

Ej nie przepłacajcie u azjatycgiego cukru i na asian store, na ebayu wychodzi pół taniej z przesyłką gratis... Nigdy nie miałam problemów z paczką czy oryginalnością, patrzeć tylko czy sprzedawca ma dużo ocen i czy są pozytywne i wsio, jak na allegro :)

Gość Inwestować czy nie
no widzisz, dla mnie ebay to jeszcze troszkę czarna magia, ale tez i nie interesowałam się tym zbytnio :o

shopo ma racje! tylko kurcze ja sie boe tego calego e-baya i tego pay cos tam 😭

poki co ja mam kosmetyki typu podklady i bb, ale jak mi sie pokoncza to tego bornskina bede chciala bo to naprawde super bb. shopo dawaj namiary na siebie bedziesz moja nauczycielka obslugi ebaya :classic_cool:

Gość Inwestować czy nie
ten ebay nie wydaje się zbyt skomplikowany w obsłudze...

Gość Inwestować czy nie
jesteście tu jeszcze?

Ebay to portal z którego allegro zżyna wszystko ;) Rejestrujesz się tam, klikasz w aktywację, i tyle. Konto paypal zakładasz (możesz z ebaya założyć, możesz z paypala bezpośrednio też) zgodnie z instrukcjami - można na paypal swój przelać pieniądze ze swojego konta bankowego i mieć je na paypalu do płacenia (ale to trochę trwa), bo paypal to tak jakby normalne konto bankowe :) I można z paypal połączyć swoją kartę kredytową/debetową, taką którą można w necie płacić (ja mam tak bo jest prościej - nie trzeba przelewać nic na paypal tylko z karty sobie pobiera automatycznie jak płacisz na ebay). No i jest dużo bezpieczniejsze niż allegro :)

a masz gadulca? ja jestem :)

wolałabym opcje z przelaniem jak na konto. a jak waluita? czy może przelać sobie zł a to przelicza?

podnoszę :classic_cool: