Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość londeeeed

pewnie chcielibyscie w londynie mieszkac

Polecane posty

Gość londeeeed

a ja jade niedlugo :) spelni sie moje marzenie. ciekawe jak tam jest. od dziecka chcialam tam mieszkac w takim cosmopolitycznym miescie

Gość fiu_bździu
buahahaaa ty powaznie????

Gość londeeeed
no pewnie. a kto by nie chcial. londyn paryz nowy jork. to jest zycie a nie to co u nas

Gość a za co
sie masz zamiar tam utrzymac?

Gość fiu_bździu
Nowy York TAK! kocham to miasto! Ale Londyn - nie! Za blisko do Polski :-P za duzo Polaków :-D

Gość jakie kosmpolityczne
jak tam sami polacy mieszkają 🖐️

Gość londeeeed
no pewni ze utrzymac :) praca itd. co tu robic pomieszkam troche w londynie a pozniej do paryza :) jezyka sie nauczyc itd ludzi poznac

Gość a za co
no ale za co sie utrzymasz? masz prace zalatwiona? myslisz ze na ciebie czekaja? za co bedziesz sobie w tym miescie zyla? ile masz lat?

Gość rthvryhv5
Powodzenia w Londynie :) Jak zobaczysz ile tam ciapatych to odechce ci się tego miasta :) W końcu podróż do Londynu to jak podróż do Indii Wiem bo mieszkalam :D I mieszkałam też w Chicago oraz Lille we Francji:) A teraz osiadłam w małym polskim miasteczku i tu mi najlepiej

Gość londeeed
zalatwie sobie. nie prazesadzajcie malo to ludzi polakow za granica jest :) pochodze popytam moze cos fajnego sie znajdzie. tez mam swoje wypagania! nie jestem murzynem z afryki

Gość co ty gadasz,
"a kto by nie chcial. londyn paryz nowy jork. to jest zycie a nie to co u nas" ja bym nie chciał mieszkać w mieście powyżej 300 tys mieszkańców, że o kilkumilionowych blokowiskach już nie wspomnę, a najlepsze są miasta poniżej 10 tys mieszkańców i w takim chciałbym mieszkać, to jest życie, a nie blokowisko, huk, szum i syf :o

Gość dffghhjjjjjk
dlaczego mieszkalas we wszystkich miastach gdzie najwiecej polakow w danym kraju? hehe nie oceniaj skoro swiata nie widzialas. chicago polonia londyn polonia lille polonia :)

Gość bardzo madre
Ja mieszkam w Londynie i powiem że jako dziecko myślałam że jest tutaj jak pokazywali w filmach. I rzeczywiście jest. W centrum. Ale Polacy tak nie żyją niestety bo trzeba być niezłą grubą ryba żeby sobie pozwolić na takie życie.

Gość airetefak11111111111
argument ,ze tam sami polacy mieszkają akurat jest nietrafiony. Polacy mieszkają WSZĘDZIE!!! ja mieszkam w Nimeczech pólnocno wschodnich w niewielkiej miejscowości i na każdym kroku POlacy. Kiedyś mieszkałam w Anglii tez na wsi, i tez w co drugim domu mieszkali. Ale Londyn mnie kręci tylko turystycznie, w Niemczech jest aktualnie najlepiej w Europie, w sumie zawsze się tu żyło i zawsze będzie się tu żyło najlepiej.

Gość rthvryhv5
hahahahaha świata to chyba ty nie widziałeś :D bo w dupie byłeś i gówno widziałes Nie byłeś pewnie nigdy w Chicago, w Londynie czy Lille :D więc sie nie wypowiadaj na ten temat A ty moze mieszkałeś w miastach gdzie sami Amerykanie/Anglicy/Franzuci? Pewnie cię z otwartymi ramionami wszędzie przyjmowali :D

Gość bardzo madre
I syf jest, korki...a najbardziej wkurzajacy są emigranci egzotyczni ( nie z Europy), ale jak się zna fajne miejsca to da się przeżyć. A pracy nie masz i liczysz że sobie załatwisz? To trochę ryzykowne bo tutaj dużo załatwia się po znajomości niestety. I z praca coraz gorzej

Gość frzer
airetefak11111111111 najlepiej sie zyje we francji :)

Gość bylemw lille
rthvryhv5 bylemw chicago i londynie i w lille :) ale zes sobie miasta wybral hehhe

Gość rthvryhv5
Jestem kobietą. Teraz mieszkam w Polsce. Ale dużo podróżuję i widziałam wiele miejsc

Gość londeeed
londeeed. skonczylam studia znam jezyk wiec nie powinno byc problemu z praca. skonczylam handel miedzynarodowy. moze sa jakies firmy angielsk polskie ktore prowadza biznes w obie strony. mam nadzieje ze znajde prace w tej branzy bo nie po to sie uczylam tyle lat!

Gość rthvryhv5
wątpie czy znajdziesz prace w wyuczonym zawodzie, nie miej złudzeń

za zadne skarby swiata bym tam mieszkac nie chciala dla mnie taka pogoda jaka tam panuje jest nie przyswajalna w dodatku anglicy są bardzo brzydcy , jedz w cholere ja osobiscie ci wspolczuje