Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość punisherrrrrr

liceum dla dorosłych

Polecane posty

Gość punisherrrrrr

jak wygląda nauka w liceum dla doroslych? duzo jest nauki??

Gość punisherrrrrr
nikt nie chodzil do L.O. dla doroslych?

Gość punisherrrrrr
no wlasnie ja mam 6 lat przerwy w nauce i nigdy nie szlo mi jakos dobrze...zawsze udawalo sie jakos przejsc dalej...humanistyczne przedmioty ok ale scisle never ever!

liceum dla dorosłych? dajesz kasę i masz maturę, później zaoczne i masz wyższe, a głąb większy niż po zawodówce

Gość punisherrrrrr
no niewiem czy u mnie to przejdzie...mala miescinka :)

Gość aaaabbbbnn
CKU--> co kto umnie Rzeszów:D Chodzi moja kolezanka mowi ze jest zaje.... i tam kazego przrpuszczaja...

moja kuzynka zatrzymała się na poziomie 7klasy podstawówki, miała się zgadzać tylko kasa, nawet nie chodziła za często na zajęcia;w małej miejscowości nawet łatwiej, bo wszyscy znają dyrektorów

Gość punisherrrrrr
ja Akademia Zawodowa.jeszcze nie zlozylam papierow...waham sie jakos...zawsze bylam nieukiem szczerze mowiac....skonczylam ledwo zawodowke

Gość wefewfwef
@kolololo te licea są w większości bezpłatne także swoje mądrości zachowaj dla siebie :classic_cool:

Gość aaaabbbbnn
Nie polecam Cosinus w Rzeszowie, strasznie duzo nauki:/ do egzaminow ucze sie 3miesiace. Dostajesz banki pytan pytan jest od40 do 100z kazdego przedmiotu://

Z tego co mi wiadomo, to matura wyglada tak samo jak w normalnym LO, wiec tez glupoty opowadasz.

Gość aaaabbbbnn
Wybierz sie do cku,cos sie placi na semestr ale ile to niewiem.

Gość punisherrrrrr
ta akademia jest za darmo.....wiec jak to jest?

Gość aaaabbbbnn
Kiedys matura dla zaocznych liceum wygladala innaczej, teraz wyglada tak samo.

Gość punisherrrrrr
zalamaliscie mnie

Tak samo ma sie kwestia oplat, cosinus i wiele innych szkol jest darmowych, bo dostaja siano z UE

Gość punisherrrrrr
a da sie zrezygnowac jakby cos poszlo nie tak?

Kilku znajomych zaczynalo pare razy i olewali chodzenie w trakcie semestru. Jakos zadne konsekwencje ich nie spotkaly do tej pory. Zawsze jednak mozesz sie upewnic w sekretariacie, one sa tam zazwyczaj bardzo mile i udzielaja chetnie wszystkie potrzebne informacje.

Gość punisherrrrrr
Pepi dzieki mam obawy ze nie dam rady i dlatego pytam....a jak nie sprobuje to bede zalowac, a po co :)

Jak bedziesz chodzic na wszystkie zjazdy i robic sama zadania od nauczycieli, to na luzie dasz rade ;)

Gość Sebo4545
Ciekawą ofertę ma w sumie takie centrum edukacyjne jak WiED, oferta kompleksowa i darmowa...Można się zapisywać online przez ich serwis wied.pl. Ja tam się uczę teraz na kierunku – rachunkowość i nie narzekam. Uczą praktycznych rzeczy, takich, które się później przydadzą w pracy zawodowej.

Gość gość
ja konczylam tu liceum www.cku1.edu.pl i moge smialo polecic, bo warto sie uczyc zawsze:) chociazby dla samego siebie!

Gość gość
Ja chodzę do www.maxima.edu.pl . Dobra szkoła. Nie ma tak dużo wcale nauki a nauczyciele maja spoko podejście do ludzi. Także w razie czego polecam.

Gość bbbbbbbbbbbbbb
Ja polecam liceum w NOVA w Rzeszowie, możecie zacząć naukę od którego semestr****cecie, cały czas prowadzą nabór. Ogólnie wszystko spoko, nauczyciele ok, ja jestem strasznie zadowolona i każdemu mogę polecić.

Gość gość
Ja chodziłem rok temu do szkoły Delta Edukacja i ukończyłem ją. Fajna atmosferka, nauczyciel, wszystko ;D

Gość gość
Ja zapisuję się do tej szkoły od września. Po przeczytaniu tylu pozytywnych opinii - zdecydowałam się :D Mam nadzieję, że nie będę tego żałować. Zajęcia są co 2 tygodnie w sobotę i niedzielę, więc można spokojnie pracować :) Mam nadzieję, że dam radę.

Gość gość
Ja mieszkam na wsi i mam w planach uczyć się w takiej szkole, ale nie wiem jak z dojazdem ;/ Jakby ta szkoła była jakoś w centrum miasta to by nie było problemu.

Gość gość
Szkoła Delta Edukacja Bytom zaprasza do zapisu ! Jeszcze jest taka możliwość ! Ostatnie wolne miejsca ! Zapraszamy ! Gimnazjum dla osób Dorosłych Liceum dla osób Dorosłych Szkoła Policealna: bhp, kosmetyka, weterynaria, rachunkowość, opiekun medyczny