Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzegranyNiestety

Niestety Przegrałem Życie

Polecane posty

Gość PrzegranyNiestety

7lat ciężkiej pracy 7 lat złudzeń dzień za dniem próbując bez skutku , najlepsze lata uciekły już nie wrócą ,żal straconych dni ,zdrowie ktorego nie jest w stanie naprawić,nieznajoma dzięki której dostrzegł czym jest miłosć lecz zły los nie da im szansy.Wszystko co wierzył nie miało sensu shit dream never hapen.Optymista który z każdym dniem próbował i zawsze przegrywał .Jego oczy smutne i zmartwione wysane z wiary Jego dusza wypalona. Jutro nowy dzien kolejny raz spróbuje lecz nie wie czy mu sie uda ma nadzieje że ktoś mu pomoże lecz może być już za późno.Być może przegra i nie będzie już w stanie podnieść .Wszystko jego wina on sam otym wie nie oczekuje pomocy, bo nikt nie jest w stanie mu pomóc.Ma nadzieje ale nie ma już siły.Powstanie lub zostanie zmiażdżony. Smutna historia której finał jest nieznany...

Gość nicMiNiePomaga
watpie by komus chcialo sie czytać tego gniota..

Gość krejzulinska
ja przeczytalam :) Facet nie lam sie....kiedys bedzie z gorki...kazda gora ma swoj szczyt...teraz idziesz pod gore a kiedys z niej :)

Gość gniotem to ty jestes
nie interesuje cie to nie czytaj a Ty sprobuj a noz sie uda :)

Gość Dla autorki tego topica
Nie przegrałem życia :) Dziś jestem silniejszym człowiekiem, dużo nad tym myślałem... Fajnie jest jak możesz uczyć się cały czas i odkrywać otaczający świat. Ostatnio, ktoś mnie zapytał mnie o moją porażkę, powiedziałem, że nie pamiętam, bo z każdej porażki, wyciągam wnioski :) i nie skupiam się na porażkach, tylko na tym co mi dały :)

Gość Monik992
Poecam umprezę taką na maksa :-p należy pójść do klubu, wypić kilka drinków, poznać kilka nowych osób i już życie staje się piękniejsze, chociaż na jeden wieczór... I najlepiej nie myśleć co było, tylko o tym, co będzie :-)

Gość Sandra T...
Wspomnienia o nim mnie męczą:(

Gość Sandra T...
Finał jest przegrany