Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badzi

dziennkik praktyk

Polecane posty

Gość badzi

cześć. Muszę wypełnić dziennik praktyk i nie wiem jak to ogarnąć co mam napisać itd. Wiem jak zacząć mam co napisać na jakieś 2 -3 dni ale co z resztą? Mam praktyki w sklepie z artykułami papierniczymi i komputerowymi. Może ktoś mi pomoże?? :]

Gość badzi
ja pierdole ludzie gadaja tutaj o ruchaniu kóz a jak ktoś ma normalne pytanie to olewają ;] miodzio

Gość badzi
noo w końcu no to co mam tam napisać oprócz tego że zapoznałam się z regulaminem i itd?

Regulamin, co robiłaś np. Dziś układałam zeszyty na półkę itd. tylko rozwiń to musisz opisać cały dzień.

Gość badzi
wg mnie to bez sensu. kto wymyślił te praktyki? układałam zeszyty naklejałam ceny, sortowałam dokumenty, wysłałam paczkę z zepsutym zasilaczem HAHAHA ;] mogłam iść na praktyki do jakiegoś biura

Gość badzi
ehh no trudno. Zrobię to na bieżąco a później może jakieś poprawki i chyba ujdzie :)

Ja miałam praktykę w zakładzie pracy jestem cukiernikiem przemysłowym z zawodu. Moja sprawozdanie z dnia praktyki wyglądało tak mniej więcej: Dzisiejszy dzień spędziłam w dziale wafli. Na początku pracy musiałam przygotować stanowisko pracy i włączyć maszynę do produkcji wafli. Przez cały czas musiałam sortować wafelki do pudełek , które musiałam w trakcie składać. Kiedy złożyłam całą paletę pudełek musiałam je odwozić do innego działu, aby były składane do maszyny, gdzie były obrabiane folią. Na końcu ciężkiego dnia wyłączałam maszynę i sprzątałam stanowisko pracy.

Gość badzi
no na pewno :) lepszy rydz niż nic :D dziękuję :)