Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAROLINA5946

JAK Z TEGO WYBRNĄĆ??????????

Polecane posty

Gość KAROLINA5946

Witam! Proszę o radę bo już sama nie wiem co mam z tym wszystkim robić. Rozstałam się z facetem z powodu braku miłości z jego strony. Wiadomo na początku był płacz, ale szybko stanęłam na nogi z pomocą przyjaciół:). Jednak po bardzo krótkim czasie on zaczął się znowu do mnie odzywać, spotykaliśmy się raz w tygodniu. Rozmawialiśmy ze sobą, wiedzieliśmy co u nas, doszło do pocałunków. On powtarzał że z jego strony mogę liczyć tylko na przyjaźń, ja oczywiście się również zapierałam że z nas nic nie będzie... Chociaż brakowało mi go jako mojego faceta, czułam że on mi nie mówi do końca prawdy co do naszej przyjaźni. Zaczęło mi to strasznie przeszkadzać i powiedziałam żebyśmy przynajmniej na jakiś czas stracili kontakt. Było bardzo dobrze ale znowu przyszło to samo wątpliwości czy dobrze zrobiłam co ja mam w ogóle robić? Niedługo się zobaczymy na urodzinach naszej wspólnej koleżanki, wiem że na pewno nie będzie to łatwe spotkanie:)

Gość n onnnsn
powiedz ze masz biegunkę i nie mozesz isc na spotkanie:-)

Gość KAROLINA5946
Super, wspaniały pomysł!

Gość KAROLINA5946
Nie rozumiem zupełnie jego myślenia. Pomimo tego że poprzez codzienne rozmowy byliśmy bliżej on dalej zastrzegał się że to przyjaźń