Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tamaraa

Jak uzyskać efekt ciężkich, zdrowych

Polecane posty

włosów? Czy są jakieś odżywki? Wiecie o co mi chodzi? żeby były one jak u lalki. Może macie jakieś sprawdzone sposoby? Dodam, że mam dużo włosów, ale są one cienkie i miękkie, wywijają się w każdą stronę. Ja zazwyczaj używam odżywek wygładzających włos lub naprawczych.

Gość w tym przypadku
bardziej niż odżywka pomoże pianka do włosów i lokówki. Włosy staną się optycznie grubsze i cięższe. Poza tym zawsze kręcone lepiej się prezentują niż proste. Wygląda się bardziej kobieo i rysy twarzy wydają się delikatniejsze. Polecam pianki Wella

pianki niestety nie są dla mnie, ostawiłam je i lakiery, bo włosy mi się bardziej łamały, do tego jednak wole u siebie proste włosy

Ja proponuję sprawdzony sposób naszych babek - odżywkę z żółtek. W zależności od ilości włosów: --- 1-3 zółtka; --- kilka kropel soku z cytryny (jasne włosy)/ kilka kropel octu winnego [może być jabłkowy](ciemne włosy)/kilka kropel jakiegoś alkoholu (przetluszczajace się)

Gość nic specjalnegoo
Ja suszę całe życie włosy na okąagłej szczotce i podnoszę przy suszeniu u nasady. Mam zawsze bujną czuprynę. Jeśli włosy schną mi same albo nie użyje szczotki to są oklapnięte i proste jak druty.

Gość ewikkks
Olej kokosowy (polecam Sesa) :)