Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karinka12345

skurcze przepowiadające ile przed porodem jak długo?

Polecane posty

ciekawi mnie jak to u was bylo? ja mam juz od okolo tygodnia bardzo opadniety brzuch i skurcze przepowiadające kilkanascie razry dziennie dosyc mocne

czy nasilaly sie co dzien czy były takie same i nagle sie nasilily? w pierszej ciazy nei maialam zadnych przepowiadajacych w jeden dzien wziely mnie kzyzowe coraz mocniej i mocniej i mocniej....

nie miałam żadnych skurczów "przepowiadających". Tydzień po terminie skurcze zaczęły się o 4 rano, ok 11 odeszły wody, a przed pólnocą urodziłam. A co na te skurcze twój ginekolog? Jaki masz termin porodu?

nie bylam z tym u gina termin mam za tydzien ruchy czuje czesto i mocne wiec nigdzie sie nie wybieram tylko czekam az sie nasili

Gość nimmi
zrób sobie ktg to się dowiesz co i jak z tymi skurczami

ja mialam takie b slabe skurcze i tak samo jak u WIESZ CO wlasnie tydzien po wyznaczonym terminie mialam sie stawic do szpitala wziely mnie skurcze mocne o 4 rano w szpitalu za wolno szlo a sie meczylam wiec oksytocyna przebicie pecherza plodowego i o 23.30 urodzilam :) ja bym nawet nie liczyla tego jako jakies przepowiadajace bo to bylo slabe i sporadyczne.

z pierwsza ciaza lezalam 2 tyg przed porodem w szpitalu naogladalam sie sporo ale u siebie to inaczej na KTG pojade jak sie nic nei zmieni za kilka dni

Gość Loara25
hej:) ze mna bylo tak,ze 2 dni przed porodem zaczełam lekko plamic i w nocy o 2 dostałam skurczy o 11.40 urodziłam-rodziłam ze zniczuleniem:)