Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość youneverknowlalaa

klopoty!

Polecane posty

Gość youneverknowlalaa

A więc mój problem polega na tym, że moj facet z którym jestem już dwa lata zaczal utrzymywać kontakt ze swoją eks .. nie byli ze soba długo to były tylko dwa tygodnie no ale zawsze to eks. Niepokoi mnie fakt ze on chce sie z nia spotkac niby na piwoo pogadac i takie tam ale eh jestem zazdrosna juz kiedys ta dziewczyna chciala by on zostawil mnie dla niej ale on powiedzial jej wtedy ze nic z tego ze jemu zalezy na mnie itd. W takim razie po co teraz chce utrzymywac z nia te kontakty ? Maja opijac jej urodziny ale chyba tylko we dwoje ja mam przed oczami ich jak pod wplywem alkpholu beda chcieli czegos wiecej... sama nie wiem jestem zdenerwowowa..na i mysle o tym czy powinnam z nim o tym pogadac?

Ja Ci się wcale nie dziwię. Koniecznie z nim porozmawiaj bez żadnych krzyków i awantur tylko spokojnie powiedz o swoich obawach

Gość Miliana23
skoro to tylko chłopak twój a interesuje sie inna to na co on? Olej typka bo aby się nacierpisz.

Gość Miliana23
skoro to tylko chłopak twój a interesuje sie inna to na co on? Olej typka bo aby się nacierpisz.