Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinaoopop

spodnie ciążowe mi spadają z tyłka :/ też tak miałyście??

Polecane posty

Gość ewelinaoopop

jestem w końcówce 4 tygodnia i ponieważ normalne jeansy już mnie uciskają, zakupiłam takie ciążowe z gumką. mam dość duży wystający kuperek i po założeniu spodnie powoli mi się zsuwają w trakcie chodzenia. wkurza mnie to strasznie bo powinno mi być wygodnie a ciągle tylko chodzę i podciągam te spodnie. rozmiar jeest ok,są obcisłe w nogawce i pupie, gumka na brzuch jest w sam raz (brzuch narazie mały ale gumka go ładnie opina). też tak miałyście???

Gość krejzulinska
ja ciazowki nosilam dopiero od 4 ale miesiaca!!! a wczesniej leginsy :) nie ma po co kasy wytdawac...

Gość nimmi
w 4tc już nie możesz nosić normalnych spodni?

Gość krejzulinska
*wydawac mialo byc :)

Gość mozliwe to??
nie ja spodnie ciazowe zaczelam nosivc dopiero w 20 tyg,wczesniej zamek mialam rozpiety a guzik spielam gumka do wlosow

Gość ewelinaoopop
sorry pomyliłam się koniec 4 miesiąca :P 18 tydzień

Gość a gdzie kupilas te spodnie?
Ja mam z h&M, nosze je od 4 miesiąca i faktycznie na początku ciężko było mi sie przyzwyczaić, bo one maja bardzo niski stan, ale guma to rekompensuje. może jednak masz zły rozmiar?

Gość ewelinaoopop
też z h&m, rozmiar idealnie dobrany moim zdaniem, problemmem jest chyba właśnie ten niski stan, a ja mam okrągłą dużą pupę i dlatego mi się zsuwają. ja to mam zawsze szczescie :/

Gość nimmi
no to moze szelki sobie załóż. :)

Gość krejzulinska
ja mialam Dorothy Perkins i H&M i byly świetne! poprostu musisz mieć dobrze dopasowane i najlepiej zeby gumka byla wysoka to wtedy nie beda spadaly ;)

ja ciazowe zxalozylam 1 raz w 22 tyg pochodzilam 1 wieczor i odlozylam na polke- bo tez mi spadaly, musialam podciagac. Zaprzyjaznilam sie z nimi dopiero ok 30 tyg. Pewna jestes ze nie bedziesz miec blizniakow?:-P

Gość pitulinka
dlatego w ciazy najlepsze sa wysokie, na caly brzuch..

Gość ewelinaoopop
gumka jest wysoka, ale sam jeans jest z niskim stanem. spróbuję z paskiem jeszcze

Gość assi
Kup szelki może. Bo takie spadające gacie faktycznie mogą być uciążliwe. Jak ja byłamw ciąży, nie było jeszcze takich wynlazków jak spodnie ciążowe (ogrodniczki jedynie), nosiłam zwykłe, luźne spodnie z gumką i ściągane sznureczkiem i szelki własnie.

Gość larysa26
buahahahahaha padnę chyba!ja całą ciążę przchodziłam w leginasach i z tyłu nawet nie było wiadomo,że w ciąży jestem a ta już w 4 tyg.ubrała ciążkówki buhahahahaha.Ja dowiedziałam się o ciąży dopiero po ponad 5 tyg. a co dopiero 4 !!!chyba,że autorko się pomyliłaś i chodzi ci o końcówkę 4 miesiąca!a nie tygodnia!

Gość ewelinaoopop
w 4 miesiącu idiotko, pisałam że się pomyliłam!!!!

Gość krejzulinska
larysa pusta babo przeciez autorka sie popprawila i jest w 4 miesiacu :) naucz sie kobieto czytac :) pozdrawiam

Gość larysa26
hahahahah,a skad mam to wiedzieć,ze się poprawiła,przeciez nie czytam całej tej litani hahahahah,tylko czasem tu zaglądam i jak to przeczytałam to padłam.Ok,autorko,ok.

Gość iwakajajaka
Jestem w ostatnim tygodniu 6 miesiąca i nadal dwie pary mi spadają, jedne to chyba założę dzień przed porodem dopiero, a drugie są jakieś dziwne po prostu :) chodzę w leginsach albo w jednych, które mi siostra przytaszczyła z ciuchbudy :)

Gość krejzulinska
larysa to po c h u j sie wypowiadasz jak nie czytasz calosci! za dużo słońca chyba ostatnio...

Gość macie tu linka 11111111111111
co do spodni to zależy. miałam takie bojówki z dorothy perkins i one miały wszyte te gumki w pasku po bokach chodziłam w nich do konca ciąży bo mi sie podobały i były super przewiewne ( a rodziłam w lecie) no ale ciągle mi właśnie zjezdzały nawet pasek srednio pomagał wszelkie inne " zwykłe" z wszytą gumą ponad pasem sprawdzały sie lepiej bo ta guma trzymała się brzucha i nic nie zjeżdzało. oczywiscie na wyzszym etapie ciąży jak brzuch był juz spory i ta gumka miała sie trzego trzymac:-D jeżeli masz takie "zwykłe" z wysoką gumką to poczekaj moze masz jeszcze za mały brzuch i dlatego zjezdżają

Gość iwakajajaka
i dobra metodą jest wszycie w dziurkę gumki (ale zabrzmiało :) ), którą zahacza się o guzik (ale niestety krótki sweterek odpada...)

Gość macie tu linka 11111111111111
przepraszam miało byc "czego"

Gość ewelinaoopop
właśnie mmoże jeszcze brzuch za mały... dzięki dziewczyny

Gość mama maksiaa
hej! niegdy nie zakupilam sppodni ciazowych bo wszystkie dzinsy był na mnie dobre:)

Witam, ja mam do sprzedania dwie pary spodni ciążowych może, któraś chciałaby je odkupić, dżinsowe stan bdb, kontakt na maila proszę