Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ammarie

żółte włosy pomocy

Polecane posty

Pofarbowałam włosy na blond i wyszły żółte,wyglądam jak kurczak ... Dziewczyny malować jeszcze raz czy płukanka a może szampon rozjaśniający ?

Gość le lotariane
to czym ty farbowałaś? powinnas przyciemnić jakimś beżowo perłowym blondem np.

szampon joaany ten do blond wlosów , niweluje żółty odcień, ale efektów nie zobaczysz w 5 minut. Nie radze farbować drugi raz bo bardzo je zniszczysz . Myj głowę codziennie . Mi zamiast żółtych ropbią się fioletowe;/

farbowałam farbą z palette ;) miał wyjśc platynowy blond a mam żółtko na włosach

Gość rtyuioghgffhfg
jedynie rozjasniacz nie zadne blondy zawsze wyjda zółte ale teraz to en wiem czy taki zabieg jest dobry na dopiero co farbowane wlosy jedynie przyciemnić

ja bym osobiście radziła odczekać ze dwa tyg bo włosy popali. Przecież farby maja rozjaśniacz więc jak nałoży jesczez jeden to jej moga garsciami wychodzić .

Ale jaka płukana, masz na myśli szamponetke ? Watpie, żeby cos dała. Natomiast są płukanki do wywabiania żółtego koloru coś w stylu tego szamponu co pisałam wyżej, ale z tego co mi mówiła fryzjerka to jest ona mocniejsza niz szampon i trzeba uważać, żeby nie przesadzić.

Gość Gotuj Golone
Zostaw takie jakie są. Kurczaczek dobrze się prezentuje przy wielkanocnym stole. :)

Gość ja używam na żółte
pasemka tej srebrnej płukanki http://ibeauty.pl/artykuly,2,110,966,pytaj-eksperta-delia-jaki-efekt-daj-plukanki-do-wlosow Spróbuj, kosztuje ok 6 zł i włosy od niej jaśnieją.

Gość mysia2233
zapraszam na mojego bloga do tematu "ratunku straszę", tam rady, jak się pozbyć wpadki kolorystycznej po farbowaniu, gdy włosy są żółte rude czy nawet zielone. kokardka-mysi.blogspot.com