Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZApYtAJkA195800

JAK POWIEDZIEC PO ANGIELSKU.....?????????????????

Polecane posty

Gość ZApYtAJkA195800

1. Mam to sprawdzic? Mam isc do X? 2. Kiedy tutaj przyszlam, naklejki juz tu lezaly. 3. Rozmawialam o tym z szefem. 3. Szef powiedzial, ze mam pracowac dzisiaj tutaj. 4. One nie sa w kolejnosci.

Gość ZApYtAJkA195800
nikt nie zna angielskiego?

Gość Zaraaaa
to sprawdzic? Mam isc do X? 2. Kiedy tutaj przyszlam, naklejki juz tu lezaly. 3. Rozmawialam o tym z szefem. 3. Szef powiedzial, ze mam pracowac dzisiaj tutaj. 4. One nie sa w kolejnosci. 1. Do you want me to check this?Should I go to x? 2. When I came , stickers were here 3. I spoke about it with boss 4. Boss said I will be working hete today 5. They not in right order

Gość ZApYtAJkA195800
translator ci zdan calych nie przetlumaczy a mi tu chodzi o cale zdania zeby byly poprawne gramatycznie. Wiec nie udzielaj zlotych rad jak nie masz pojecia o tym co piszesz

hmmm koleżanko po pierwsze to ma Ci tylko pomóc, a nie odwalić za Ciebie prace domową. Zdanie Ci przetłumaczy, ale do Ciebie należy ocenić czy jest poprawnie przetłumaczone. Dopiero teraz napisałaś, że chcesz żeby było poprawnie gramatycznie, więc nie rozumiem Twojego bulwersu. "Wiec nie udzielaj zlotych rad jak nie masz pojecia o tym co piszesz" btw dałem Ci link tylko, żeby jakoś pomóc, więc gdzie tu masz jakies "złote rady" i o jakim pojęciu mówisz?! Szukasz pomocy, to precyzuj dokładnie czego szukasz i nie jedź ludzi za to że chcą Ci pomóc, bo następnym razem żadnej pomocy nie dostaniesz...

Gość ZApYtAJkA195800
i nie jedź ludzi za to że chcą Ci pomóc, bo następnym razem żadnej pomocy nie dostaniesz... nie strasz nie strasz bo sie zesrasz