Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taxxidriver

Problemy z jazdą samochodem.

Polecane posty

Jutro idę starać się o pracę jako kierowca na kat. B. Ale jest problem długo nie jeździłem samochodem prawko mam od października 2010 roku i może do dzisiaj jeździłem 2 razy samochodem. Moi rodzice nie mają samochodu, ja musiałem zarobić sam na prawko, ale na samochód mi się nie udało. Dobrze jeździłem na jazdach zdałem za pierwszym razem, ale boje się, że jak będą sprawdzali kto jak jeździ to bedzie kompromitacja.. Auto mi zgaśnie, czy bedzie się dusiło, jakaś stłuczka. Niewiem co robić mam starsznego stresa staram sobie przypomnieć przepisy kto ma pierszeństwo, znaki ale nie mam jak normalnie wsiaść do samochodu i pojeździć nawet po bocznych leńnych drogach.. Strasznie się denerwuje

Gość nnnnnnnnnnnnnniiiiiiiinnnnnnaa
czyli nie masz czynnego prawa jazdy i co zrobisz dadzą ci samochód za który będziesz odpowiedzialny, a jak spowodujesz wypadek to możesz iść bez wypłaty!

Gość a badania psychotechniczne
zrobiłeś? Teraz w pracy musisz - takie głupie przepisy wprowadzili. Badają Ci refleks, wzrok w ciemności, inteligęcje i potęcje :(

mam czynne prawo jazdy dlaczego mam mieć nieczynne Mam prawie 20 lat i tak jak napisałem wyżej czuje się pewnie za kierownicą przynajmniej tak czułem się w czasie jazd, ale teraz po takiej przerwie niewiem jak bedzie