Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to ma znaczenie

Fajny facet, ale niezbyt mi sie podoba , choc serce ma niesamowicie dobre

Polecane posty

Gość czy to ma znaczenie

Poznalam go kilka dni temu na necie Pisalismy caly czas dzis przyslal mi zdjecia - noi teraz nie wiem co mam zrobic daleko mu do mojego idealu, wiec zastanawiam sie czy decydowac sie na cos wiecej z nim.. glupota wiem, ale nie chce go ranic mowic ze chce z nim byc a pozniej ktos sie napatoczy i zlamie mu serce

Gość myslglupiaaaaaaa
uroda przemija a serce jest jedno

Gość czy to ma znaczenie
czy wyglad dla was ma znaczenie ???

Gość czy to ma znaczenie
Nie jestem wyrachowana, probuje tylko sobie uswiadomic co jest wazniejsze. On mnie blaga zebym go nie zostawiala. Z jednej strony go uwielbiam, za dobroc jaka ma w sobie, ale z drugiej przeciez musi mnie pociagac swoim wygldaem prawda?

Gość dffdgghjh
no serio dluuugo go znacz, zeby juz wiedziec ze serce ma dobre, co za kretynka

Gość kafeterianka90
wygląd to nie wszystko patrz na to jaki jest w środku... choć jeśli nie będzie iskierki nawet jakiegoś pociągu fizycznego to może to nie przetrwać

moim zdaniem wyglad to nie wszystko w koncu mowa ciala wazniejsza niz caly ten pieprzony wyglad z czego 99 % kobiet sobie nie zdaje sprawy czyżbyście byly takie puste ??

Gość Czara goryczy
pozostaw ocenę jego dobroci na rzeczywistość nie na rozmowy na necie....a wygląd to faktycznie sprawa mało wazna, tym bardziej że na foto to co innego, a potem może Ci się spodobać też sposobem bycia..uśmiechem..gestami..sposobem chodzenia :)

Gość kafeterianka90
mojemu facetowi daleko do ideału w jakim gustuje, ale zakochałam się w nim jak go poznawałam coraz bardziej, jestem z nim bardzo szczęśliwa i nie zamieniła bym go na żadnego innego :)

Gość hahaha tańcu tańcu o ironio
zal teraz to sie wkurzylam delikatnie mowiac -,- o jeju jeju Ty pewnie tylko pieknych ale bezndziejnych z charakteru wolisz nie?? i jescze to 'glupota wiem, ale nie chce go ranic mowic ze chce z nim byc a pozniej ktos sie napatoczy i zlamie mu serce' to mu NIE ROB TEJ NADZIEJI a nie pierdol, że nie chcesz.. no bo racja napatoczyl by sie jescze jakis przystojniak i co wtedy nie? ;d hahaahahahahahhaahhahahahahahaah dylemat byc z brzytkim i fajnym, bo aktualnie Cie nikt nie chce przystojny czy lepiej nie byc z nim i nie robic nadzieji :D

Gość czy to ma znaczenie
dlaczego kretynka? zreszta mow co chcesz, ja sie za nia nie uwazam, pisze co czuje moze pisze nieprawde, ale moja intuicja podpowiada mi ze jest dobrym czlowiekiem wyglad to nie wszystko-doskonale o tym wiem, jednak aby byc z kims, kochac sie z kims ten ktos musi Cie pociagac.. Czara Goryczy- tez masz racje, moze powinnam sie z nim spotkac, moze zaiskrzy, poki co bardzo iskrzylo podczas pisania

Gość Zuzanna Amelia & 20
Samym tylko zdjeciem bym sie nie sugerowala. Zdjecie moze byc zupelnie rozne niz rzczywista postac. Zaryzykowalabym jakies spotkanie na luzie ale bez obiecywania sobie zbyt wiele. I to w obie strony. Natomiast jesli po spotkaniu na zywo bedziesz miec takie same watpliwosci to raczej zakoncz znajomosc. W przeciwnym razie bedziesz z tym facetem z litosci a to chyba nie jest najlepsza opcja dla zadnej ze stron.

Gość czy to ma znaczenie
a i dzieki za krytyke:) bylam 4 lata z facetem ktorego wszyscy uwazali za brzydala aja go kochalam nad zycie moze teraz tez sie zakocham jak glupia?

Gość czy to ma znaczenie
Zuzanna amelia dziekuje za Twoja wypowiedz bylo tak,ze on mial inne zdjecie profilowe (nieswoje) ale tak mi sie fajnie z nim pisalo ze stwierdzilam zaryzykuje dzis przeslal mi swoje zdjecia i od razu zaznaczyl ze nie chce mnie stracic i ze nie chcial mi zdjec wysylac bo zle na nich wychodzi..

Gość podoba mi się to stwierdzenie
"a czemu kobiety miałyby zadowalać się brzydkim facetem Przecież nawet taki brzydal uderza do ładnych kobiet a brzydkie pomija" :)

Gość ksymenaosinska
Autorko, masz takie prawo, ze on podobac Ci sie nie musi. Korzystaj z niego i wierz mi Moja Droga, ze potencjalny facet nie mialby problemu z tym, by zakonczyc znajomosc po to, jak dostal zdjecie, na ktorym widnieje kobieta, ktora nie przypadla mu do gustu.

Gość ksymenaosinska
po tym*

Gość czy to ma znaczenie
A ja wlasnie jestem taka,ze boje sie ,ze go skrzywdze jak po spotkaniu bede czula ta niepewnosc tylko troche mnie dziwi,ze on mnie prosi-nie zostawij mnie, jestes najlepsza osoba jaka mi sie trafila wysyla mi slodkie kartki z przeprosinami a mnie lapie to za serce

Gość Czara goryczy
a za co Cię przeprasza? trochę dupa facet - a nie dobry..bardziej to by mnie odstraszało niż ten wygląd :) ale idź, co Ci szkodzi...

Gość czy to ma znaczenie
pisze do mnie od samego rana do nocy, bez przerwy a ja potrzebuje faceta ktory sie mna interesuje.. chyba sie z nim spotkam

Gość czy to ma znaczenie
Czara goryczy...za to,ze mial nieswoje zdjecie na tym profilu no jest troche dupa proszac na kolanach nie? ale to tez ma swoj urok

Gość goingdownforher
wiesz badz ostrozna bo po kilkudniowej znajomosci milosci bym z tego nie robil a co do spotkania realnie jak najbardziej w publicznym miejscu

Gość ksymenaosinska
Miał nie swoje zdjęcie na profilu? :O:O To już lepiej, gdyby nie miał w ogóle. Widać ma tendencje do oszukiwania. Albo taki desperat. Ale... cel uświęca środki>? Oby nie w każdym wypadku. Mnie by się to jednak nie podobało...

Gość Czara goryczy
wiesz co, raz możesz się z Nim spotkać, przecież coś zaiskrzyło..... a to ważne. w życiu żalować należy tylko tych rzeczy których się nie zrobiło, a nei tych które okazały się porażką. Warto zawsze robić krok do przodu, próbować.....

Gość goingdownforher
wstawil fotke przystojniaka na profilu a jak sie ladna zainteresowala nim to wyslal prawdziwa, chlopka jest pomyslowy, ale po czesci tez falszywy :o inna kwestia jest zaradny ?

wygląd ma znaczenie, ale chyba nie decydujące jeżeli znamy ten wygląd tylko ze zdjęcia. najlepiej się spotkać, od jednego razu czasu Ci wiele nie ubędzie

Gość osz przegapilam ciag dalszy
to ma swoj urok do czasu, bo jak bedzie taka doopa caly czas, to chyba nie hallo ale spotkac sie mozesz...mieszkacie w tym samym miescie?? Ja kiedys pisalam w gosciem, ktory na fotce wygladal calkiem calkiem, a rzeczywistosc okazala sie duzo gorsza, no nie przypadl mi go gustu w ogole, za to ja jemu tak, ale nie byl typem, ktory by sie narzucal

Gość czy to ma znaczenie
tak , nieswoje.. mowil,ze traktuje ten profil jako zabawe ale nie myslal,ze spotka kogos 'takiego' jak ja i bedzie chcial wiecej niz tylko prowadzic glupie czaty a ja nie chcialam z nim na poczatku w ogole rozmawiac, ale pozniej jakos poszlo i tak od piatku do dzis non stop na komunikatorze, dzis rano zadzwonil chyba sprobuje i spotkam sie z nim