Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koteczkaaa

Spóźniający sie okres

Polecane posty

Gość Koteczkaaa

Witam, dzis mija .. a w sumie minął 9 dzien jak powinnam dostac okres. Wlasnie jutro planowalam zrobic sobie test a tu bach.. okres sie pojawil z poczatku niewielki, teraz wydaje sie byc normalny, zobaczymy czy bedzie trwal tyle co zawsze. Martwia mnie tylko bole,ktore dzis dostalam, brzuch tak mnie bolal, jak nigdy, bylam blada, slablam, ledwo widzialam na oczy, dobrze, ze nie bylam sama. Nie dalam rady siedziec, zdjezdzalam z lawki. To bylo straszne i nie wiem czym moglo byc spowodowane. Mozliwe jest, ze jestem w ciazy ?

No jak już to raczej "byłaś"...Nigdy wcze sniej się nie spóźniał? Chcesz miec pewność zrób dzisiaj/jutro bete z krwi nie spada szybko nawet po poronieniu.

Gość Koteczkaaa
spoznial sie .. a co to beta ?

Gość jest to badanie z krwi
które wykrywa poziom hormonu ciążowego:)

Gość Koteczkaaa
mozliwe jest, ze nie bylam w ciazy a te bole byly spowodowane spoznionym okresem ? dodam, ze tak jak dzisiaj to mnie nigdy nie bolalo.

Gość Koteczkaaa
no tak, ale gdzie , jak mam go wykonać ?

Skoro masz nieregularny okres to powinnaś udac się do gina, różne moga być przyczyny bólu podczas miesiączki nie tylko ciąża...Np. endometrioza, z którą o ciążę raczej trudno...Ja miałm w całym życiu może z 2-3 okresy kiedy brzuch bolał mnie tak, że wymiotowałm i nie wiedziałm co ze sobą zrobić, a czasami w ogóle mnie nie boli...

Gość jest to badanie z krwi
Idź jutro do jakieś przychodni zrobić badanie beta hcg i się dowiesz... Skoro okres ci się spóźniał i dostałaś nagle takich boleści jak nigdy to możliwe że byłaś w ciąży i nastąpiło poronienie...

Gość Koteczkaaa
no raczej nie pojde bo nie siedze w polsce .. pozatym nie dam rady zyc z tym , ze to sie stalo, nie wiem czy chce wiedziec. spoznial mi sie, ale 2-3 dni kiedy sjak bylam mlodsza to mialam nieregularne, ale teraz juz raczej w normie

Ile ty masz lat. 2-3 dni to NIE JEST SPÓŹNIENIE OKRESU! I z czym nie dałbys rady zyć, z informacją, że poroniłas ciążę o której nie wiedziałaś? A co maja powiedziec kobiety, które tracą dziecko podczas np. porodu?

Gość Koteczkaaa
podejrzewalam, ze moge byc. juz jutro mialam robic test.

Gość Koteczkaaa
jestem gorsza bo nie wiedzialam czy na 100% jestem ? a skad wiesz, czy nie chcialam tego dziecka .. ?