Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaibezrobotnaNIESTETYyyy

postanowiłam założyć nowy wątek...

Polecane posty

na poprzednim nikt niczego nie napisał. DLACZEGO? jakie straszne :( Co u was słychać? Ja czekam na moje pieniądze z Darfuru. Z Warszawy się dowiem - robią mi przelew, ale jak znikną to mnie zarzną. No trudno i tyle. Do odbioru na poczcie. Patrzcie wysłaliby w grudniu i wszystko gra. Za dzień , dwa powinnam dostać. I co byście zrobili gdybyście nie mieli ŻADNYCH INNYCH WARTOŚCI - tyle kasy w moim wieku. To nawet nie jest ŁUT SZCZĘŚCIA. Ja nie wiem co to jest. Ale pamiętajcie, że stoję o SUdan w Afryce, darfur, o takie coś. Żadnych państw mi nie wbijajcie w brzuch bo to bez sensu. Noża tez bo nic nie będzie pasowało. Ale w grudniu i wszystko gra, ale nie. Po co? No i wiecie z Afryki nie jestem to w perfumy zawsze mogę iść. Bo w Afryce nie ma perfum. Tam jest JEDEN PERFUM. A tu to mogę iść w perfumy. I wiecie ta moja matka to ona była w tym Sudanie, to ona pisała książki i wiecie ona się tylko powiesiła, w ubraniu i bez skandalu. A w tym Sudanie tylko jej odcięli głowę piłą spalinową. Zastanawiali sie co prawda jaką ale tam się tak robi. No i żle odcięli i wszyscy się powiesili. I miała grób - ona. Do tego grobu cała władzę lokalną wrzucili a Anglia zażyczyła sobie ciało. I wiecie - ja nie wiem jak to było i co - ale wiecie przysłali ciało no i co dalej? Taka historia to jest. No wiecie tam miała wieczny odpoczynek, a tam? No i jedyny zarzut - mieli ciała nie wysyłać. I wiecie to prawda - grób jej rozkopali i było ciało - trochę zgnite, ale głowy nie było. No to co? Nie bylo głowy - nie wiem czyje nie wysyłam ciała. No wszystko tak pi razy drzwi się zgadzało i wiecie - wysłali to ciało a ubrania? No właśnie chyba nie wiadomo było W KIECCE - ubrania spódnica. I wiecie tam wszyscy po nagu latają. Nic nie rozumieli - kasa wysłali. A w Londynie - że wiecie wysłali faceta W SZKOCKIM STROJU LUDOWYM i wiecie tam są różni ludzie - może gdzieś złapali. I wiecie zaraz Szkota Szkota zabili. A przeciez bez glowy. Ktoś kogoś zabił, ubrał wiecie. I to takie coś. Ale wiecie to tam już takie hieny cmentarne bo szukają czy z kasa nie była pochowana - jakieś ksiażki pisała - takie rzeczy. baba jakaś z Anglii. No i tak wiecie - takie rzeczy to tam wiedzą. Nie z Anglii ruda to nie z Anglii. I ci co przyszli - głowy nie było, nic nie rozumieli - takie coś i tyle. Szkoda słów :(

Napiszcie mi tutaj coś CIEKAWEGO? MĄDREGO? Wiecie ta dyrektorka w Piłsudskiego przegrała ze mną. Ta 12 lat temu. Ta to w ogóle tez szatan, doceniam, złodziejka ostatnia, ale ona nie zna się na metodach nauczania j. angielskiego, które NALEŻY powiedzieć i to powinna powiedzieć pracownikowi dyrekcja, ale NA LEKCJACH TO? Jak już to do domu, a do szkoły bez rejonu wiecie. Kto chce. Dlatego Piłsudski to jest trochę uczniów, 1 nauczyciel do wszystkiego i tyle. W Leśmianie to samo i tyle. I powiem wam rejonizacji nie ma, tylko że kalendarza nie omówiłam. To jest W KAŻDYM PODRĘCZNIKU ograny i cześć. Ksiązka byla, a reszta to w sumie 10 słówek. CODZIENNIE to bym musiała uczyć polskiego i angielskiego - to miała mnie wysłac na kurs j. polskiego. Nie było kogo. To miała wysłać PIŁSUDSKIEGO. Tu to tylko taki się nadaje i tyle. To wasz bohater i jego 3 armia, a także Eidohoven - stolica i borówki. I wiecie wszystko gra i 2 lata na borówkach mozna pociągnąć. 2 lata. I jak ten szwagier Mengele chciał to przejąć. Wariat i tyle. Leci północą się dowiem. Może. WARIAT CHORY UMYSŁOWO. MUSZĄ BYĆ magazyny borówek w Eidhoven, mają piłę spalinową te magazyny, tam muszą być Holendrzy. Co on chciał magazyn przejąć? Hala jest bez znaczenia. To są wewnętrze sprawy magazynu i tyle :( Takie coś to jest :( A wy sobie róbcie co chcecie.

Cześć bezdomna w nowym wątku. W poprzednim napisałem Ci dlaczego nikt Ci nie odpisuje, ale oczywiście mnie zlałaś :( Jak tam? Byłaś na jakimś spacerku? Co robiłaś ciekawego, albo nieciekawego?

Wiecie powiem wam że ONA nie przyniosła mi czy nie wymagała podpisanych kartek że zostałem zapoznany z metodą kalendarza i dziesiątki to ONA MA PROBLEM i tyle. Ja nie miałam codziennie tam lekcji, nawet z moją klasą i tyle. Takie rzeczy to są. I jeszcze 1% racji by miała jakbym JA WYBIERAŁA KSIĄZKI. Ja je wybrałam, ale z jej ulotek, a na całość miałam 15 minut czasu. I wiecie myślałam, że da mi pomyśleć i tak dalej... i wiecie może chodziło o to że coś tam i ja powiedziałam mogę do jutra? Nie tu juz proszę na miejscu bo mi sie bardzo spieszy. I miałam durne zero olać - minus 300 tys. wolt. I iść gdzie indziej. A ja? No i tyle z całości. Ale jakoś tak mnie napadła, wszyscy otoczyli, że te książki wybrałam. Za 15 minut. Nie widząc ani jednej. I wiecie miałam do dyrekcji podanie złożyć albo iść tylko gdzie - do kuratorium że takie coś zrobiła dyrektorka i co o tym sądzić? No takie coś to jest. CO O TYM SĄDZIĆ? I odejść ze szkoły. Wyjechać sobie do pracy fizycznej. A tak? I tyle :( A tak ani pracy stałej NIC NIE PASUJE, ani kursu biblioteki , kurs na anglistyce dla przyszłym SAMOBÓJCÓW - alkoholików jak juz a w szkole można pić, ale nie w Polsce - w Polsce trzeba uczyć metodą kalendarza bo tylko to ma sens i tyle. No ale dobra. No tylko co z biblioteką. Proszę panią po tym nie pasuje biblioteka. Ksiązki były , kalendarz w ksiażce był, dalej , system 10tek miałam, krzyżówki miałam o CO CHODZIŁO? Był rok 2000. Jakbym wiedziała gdzie mieszka - chata w powietrzu. I tyle. Temu Belzebubowi też. Wiecie ja ich nie umiałam od diabłów zwyzywać. Jedyny zarzut do mnie. Mieszkania nie miałam - to tam wykurwiać. To jest żle - Bezlebub i Lucyfer i jeden Lucyfer to 1. matka samotna 4 dzieci 2. Janina S i wiecie ONA BYŁA SŁAWNA i na kafe, że właśnie dziecko adoptowano powiesiło matkę sprzątaczkę poszło do kurwy żeby się nauczyć... metody dziesiątek? Pi razy drzwi wystarczy nie pić żeby to mieć. Żeby sie uczyć ANGIELSKIEGO KLAENDARZEM SŁUŻBY LITURGICZNEJ. Taka historia. W Leśmianie - ze to dobre szkoły - prawie Mickiewicz i tyle. No bardzo dobre. Wszystko jest dobre. A najlepsi są Bona i Mengele bez ślubu kościelnego ceniący wykszałcenie tak, ze w głowie by mi sie to nie mieściło. Myślałam, że trochę cenią ten kościół. Kew i wykształcenie. Wiecie tak musiało być bo takie coś to kara śmierci plus jeszcze komunia jedynie nie co tydzień i co jeszcze? No i jak ja miałam dostać krzyż rodowodowy w Polsce za taką rodzinę plus w Holandii nic tylko chcieli wrócić do Polski jako szczęśliwa rodzina mieszkaniem Janiny bo w Niemczech nie ma niczego tam też. A co ten szwagier Mengele sobie nie wyobrażał. Eidhoven to bylo 2 lata borówek i Venlem do Polski i zostawała rzeżnia i mieso w Polsce i USA. I w takie interesy trzeba się było dostać albo powiesić. I tyle. To wszystko. A ten co tam nie wymyślił? I na moj pass. Także wiecie - perfum nie używam i to takie smutne bardzo i tyle :(

Poszłam do sklepu wiesz - coś musiałam robić i tyle. Poszłam zobaczyć co tam słychać. A teraz przyszłam i do roboty się biorę . Co mi zostaje? Ale historia wiesz powiem Ci z tą cała szkoła. Piłsudski to stały adres. Piłsudski to 3 armia i przez to tam są SAME DIABŁY. Zadnego czlowieka. I chyba zawsze po gronie pedagogicznym w piłsudskim mówiło sie ze po nich - 3 armia - to tylko 3 wojna światowa. I tyle. I że jak tam cię DADZĄ to sie tam siedzi albo ze szkoły sie odchodzi bo to jest ogranie podręcznika. Brak krzyża rodowodowego może być i wtedy 3 armia. A co to jest Kevin? Nie wiadomo i tyle. 4 wartości negatywne. Bo Piłsudski bez krzyża rodowodowego - 3 armia. A np. szkola generała Andersa. Co to jest? I tyle. Takie cos.

Poszłam do sklepu wiesz - coś musiałam robić i tyle. Poszłam zobaczyć co tam słychać. A teraz przyszłam i do roboty się biorę . Co mi zostaje? Ale historia wiesz powiem Ci z tą cała szkoła. Piłsudski to stały adres. Piłsudski to 3 armia i przez to tam są SAME DIABŁY. Zadnego czlowieka. I chyba zawsze po gronie pedagogicznym w piłsudskim mówiło sie ze po nich - 3 armia - to tylko 3 wojna światowa. I tyle. I że jak tam cię DADZĄ to sie tam siedzi albo ze szkoły sie odchodzi bo to jest ogranie podręcznika. Brak krzyża rodowodowego może być i wtedy 3 armia. A co to jest Kevin? Nie wiadomo i tyle. 4 wartości negatywne. Bo Piłsudski bez krzyża rodowodowego - 3 armia. A np. szkola generała Andersa. Co to jest? I tyle. Takie cos.

Ja tu wrócę na ten wątek - co sądzicie o 3 armi w 1920 roku. Ja uważam , że Polskę szatan uratował. A krzyż rodowody wiecie w Piłsudskim sie należy bo to nie Sudan w Afryce i tyle. Takie coś. Już był ten Sudan dawno i tyle. Od chyba 2 wojny światowej. Co to jest? Tam nikt nikogo nie rozumie. Jakieś dziwne języki - nikt czegoś takiego w życiu nie widzial. Jeździe tam sobie na wakacje. Ja byłam w Afryce w Zimbabwe. To pisałam tu kiedyś. To tam jeszcze luksusy. Ale Sudan coś strasznego - a przecież zaraz Egipt i cywilzacja. Trochę wyżej Egipt trochę niżej oni a wiecie róznica że coś strasznego. Takie coś to jest... i tyle. Cdn...

To ciekawe co mowisz, bo ja kiedy sie jeszcze uczylem historii, to zawsze slyszalem, ze Polske uratowal Bog, albo Najswietsza Maria Panna, nigdy nie slyszalem o szatanie w naszych szeregach, ale kto wie? A tak w ogole to, wymieniasz patronow szkol gdzie uczylas, tak? Pilsudzki, Korfanty. Ile w sumie tych szkol bylo? I tylko na slasku uczylas?

A wracając do 3 armii, to dla Piłsudskiego krzyż rodowodowy, a co z Sikorskim na przykład? Jemu to sie nie należy?

Gość AGNIESZKA ŚMIESZKA!!!!!!!!!!
ODDAWAJ MOJĄ KASĘ TY CHORA DZIWKO!

Nie wiem kim jesteś podszywie, ale na pewno nie Śmieszką. Weź nie zaśmiecaj tego wątku tymi swoimi bluzgami. Jeśli nie masz odwagi mówić za siebie, nie podszywaj się pod innych. Boisz się że Twoje własne imię nie zrobi na bezdomnej wrażenia? Masz rację. Spadaj

Witaj Frojdzie - na Śląsku pracowalam tylko. I wystarczy. Choć co to jest Śląsk? Każdy kto tak uważa powinien mieć Śląsk zaliczony, a czy ma? Bardzo specyficzne pojęcie i tyle. Ja mam zaliczony na Francję kiedyś a reszta? Zanim zacznę coś o historii to najpierw plakat: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/00/Leon_Trotsky.JPG Wiecie powiem wam, że to jest taka historia ta 3 armia, ze MOIM ZDANIEM a miałam w Polsce dziadka, co walczyl w 2 wojnie światowej i pradziadka z 1 wojny światowej, a oddana jestem??? do domu, gdzie zaczęła się 2 wojna światowa. Do Kew. I powiem wam pradziadek bo to mi mówili w domu i to mnie interesowało, a reszta tyle ile to mówił, że na 1 wojnie światowej siedzieli w okopach i uważali, żeby granatem w łeb nie dostac, a w międzyczasie grali w karty. To była 1 wojna światowa. Granatem można było dostać wszędzie a na wojnie tym bardziej. Druga była już gorsza i tyle. A ten rok 1920. To ja myślę, że to było TAK - sprostujcie mnie. Piłsudski był po 1 stronie, a po drugiej ruskie szły. I spotkali się nad Wisłą. CUD. No dobra. Ale jaki. I teraz jak się idzie do Piłsudskiego i uchodzi się z życiem bez pily spalinowej za patrona to pozostawię sobie. To Bóg daje wiecie takie różne skojarzenia , że możesz być. I 3 armia to zależy co Ci Pan Bóg powie, ale to nie jest nic ciekawego. I ja to miałam wiecie, że złe to było, ale ja tego potrzebowałam. Ja miałam TAKIE ŻYCIE i tyle. I to był najlepszy Piłsudski jaki istnieje w ogóle. Bo 3 armia jest na dwa sposoby i W SUMIE bez 3 armii nie idzie się do Piłsudskiego bo śmierć głodowa i tyle. A co tak kradną? Nic tylko wiecie takie złodziejstwo w Piłsudskim jest że COŚ STRASZNEGO. Na kontach nic nie pasuje bo musi być 3 armia a tak NIE PASUJE płacić i koniec. No i ja miałam 3 armię na sposób drugi. I tyle. I NIE WIADOMO kim była 3 armia, ale moim zdaniem byly to diabły poprzebierane za ludzi. I wszystko ZNIKNĘŁO chyba - albo może było tak , że czy oni uciekali? Jakaś armia? I myśleli - tak uważam, że nic tylko powstanie chłopskie - część była z kosami, część była nie wiem z czym wiecie i szli wszyscy. No i wiecie takie ogłupienie i co na początku co na końcu. Takie coś. No ale oni mieli broń i najpierw ogłupieli, a pózniej RUSZYLI DO PRZODU. Ale kto??? WSZYSCY!!! I Polaki i Ruski. Na tę 3 armię. I wyobraźcie sobie podjechali do tego miejsca gdzie się to wszystko działo, widzieli. I nie było NICZEGO wiecie - już byli wymieszani i tylko na ziemi coś leżało. I wiecie nie wiedzieli co sie dzieje i w ogóle. Pojechali w pewne miejsce i mówią - znaleźliśmy coś takiego - co to jest? A powiem wam to mi pasuje jak mnie diabeł porwał w 2008 roku, że w tym miejscu sie ucieszyli - Boże! Co sie stało? Ktoś ukradł. No i pytali. Czy tu jakieś rozruchy były? Co sie dzieje? I oddali to co leżało na ziemi. I ci księża oszaleli i powiedzieli, a Rosjanie? Tam podobno Rosjanie szli nad Wisłę. A oni - no byli i poszli. I to wszystko przez Piłsudskiego. I wiecie zrobili,że WIELKI SUKCES byl. Ale widzicie - Niemiec i co to zrobili wszyscy? A oni poszli dokończyć 1 wojnę światową. W tym miejscu? I zaraz przyszedł diabeł wiecie i zrobił swoje. I kto ukradł wiecie można powiedzieć SYMBOL POLSKI i tyle. I księża wymyślili wiecie ADAM MICKIEWICZ no ale co zrobić? Wszyscy by lali, że dzięki polskiej szkole Niemiec o nazwisku Piłsudski doszedł w Polsce do dyktatury i obalił komunę w Rosji za pomoc SYSTEMÓW MATEMATYCZNYCh i tak dalej. A to jest twór kalendarza ogranego. Już bylo? Jeszcze nie do końca byl ograny, ale mu mówili - idż po elektrowstrząsy - Piłsudskiemu na kalendarz. Ale nic z tego. I wiecie no to jest KK i tyle. Banda zersk wszędzie a w Polsce najgorzej zera. Dwa zera i przecinek. Ale tyle mi pasuje a reszta nie. I wiecie ja uczyłam w róznych szkołach. Ale to nie wazne. Tylko Piłsudski znaczy bo tam miałam dostać krzyż rodowodowy bo mialam pass niemiecki ze znaczeniem i 2 rodowody na szkołe. I jak poszłam bez krzyża rodowodowego to koniec jest wszystkiego i tyle. Nie wolno osoby bez krzyża rodowodego wypuszczać z Piłsudskiego dalej. Tam musi siedzieć i popełnić samobójstwo albo inna praca, ale musi być krzyż rodowodowy bo wiecie tak to jest, że ja ocena negatywna pracy, zwolnienie dyscyplinarne ZA ICH KURS na anglistyce - weszłam oknem, wyszłam drzwiami a one? I tyle. Oklaski, pieniądze na kontach, a za co? i tyle.

Bitwa warszawska powiem wam to jest coś jak UFO. I w Piłsudskim trzeba mieć 3 armię - na 1 z 2 sposobów - przed bitwą i po bitwie chyba było. I teraz tak była kasa, a za resztę nie. I przed bitwą byly pieniądze i praca stała. A po bitwie były pieniądze i różnie mogło być. I można odejść było. A teraz? I tyle. Tam NIKT NIE MIAŁ 3 armii. I jeszcze był pass niemiecki ze znaczeniem POLSKIE MYŚLENIE!!! i RODOWODY NA SZKOŁĘ - taka była kolejność W POLSCE!!! - czyli wyrok śmierci i co dalej. No ale to to w ogóle. A ja bitwę warszawską miałam i co? I tylko ja!!! Jakieś wilki takie coś - i jak nie było bitwy warszawskiej to nauczycielom nie płacili i zamykali szkołe wiecie. I dowiem się SŁUŻBA LITURGICZNA TO JEST HISTORIA POLSKI - to mnie interesuje. A kurwa mać bitwa warszawska to nie jest wasza historia. I to co po niej leżało? I chyba wtedy - na siebie mogli ruszyć, ale bez sensu. Ludzie byli skołowani. Jakaś armia każdy krzyż rodowody i rodowód i wtedy ruscy ruszyli ale jakoś tak się stało że WTEDY przyszedł Rydz Śmigly i ruszył na ruskich i zaczęła się 2 bitwa i to było chyba od początku tylko nie było 1 rzeczy. No i co jeszcze? Jeszce coś. I tyle. Jeszcze jedna różnica. I były 2 bitwy warszawskie - 1 i 2 bitwa. Ja se to wszystko doczytam z tym że 1 OK, a w 2 nikt nie wierzył bo jakiś powód był i tyle. No właśnie - księdzów tam nie było i nikt nie wierzył, że tam jakaś bitwa? Ale kto na kogo. I mówili, że sie bili, że pokonali ruskich. I teraz 2 początki bitwy i 2 wiecie 3 armie. I tyle. I to był początek 2 wojny światowej. Piłsudski i tyle. Tak było. Tylko nie było dziennikarzy. Pózniej takie były zarzuty... no ale... :(

Zawsze było, ze Polacy 2/3 wygrali bitwę warszawską i 1/3 przegrali bo nikt nie wiedział o co poszlo. Nawet w Zimbabwe. Kim byl Rydz Śmigły? Gdzie ma grób wiecie. Może anioł jakiś i jego wojsko. Nie wiadomo. I tyle. Takie życie. Poczytam sobie to wam coś napisze. A co leżało na ziemi nie napiszę i tyle :(

Moim zdaniem Rydz Smigły to anioł i nie ma w grobie. Miał rodowod, krzyz rodowodowy i zniknął jak przyszli go pociąc piła spalinową, że próbował ratować Polskę przed ...zniknięciem. Co wy na to? A słuchajcie Mieszko 1 kim był. Jak uważacie? Moim zdaniem to był szatan. Taka prawda :(

Lepsze Zimbabwe niż Polska!!!

nie ma się co wściekać bezdomna. A Polska nie jest znowu taka zła

Nie jest zła a dobra wcale. Bez krzyża rodowodowego odejść z piłsudskiego łachmyto chory na łeb to jest WYROK śmierci i wiesz KURSEM BIBLIOTEKI da się odejść - dlatego go sobie zostawię bo jeszcze nie wiadomo co dalej na tym SKURWIAŁYM ŚWIECIE. I dalej był Kevin wiesz. I taka prawda o Piłsudskim. Także na razie biblioteczka angielska a kurs to jak coś nie tak. Ja w Korfantym kurs biblioteki zacząć miałam robić żeby się po 2 latach z tej umowy wynieść, a ja doktorat, doktorat obrona a tu któryś rok powieszony wiesz i taki koniec mnie spotkał. Ale te pieniądze matki są już w Polsce. Także ja tylko piszę jeśli ktoś jest nauczycielem i jest NORMALNY to - bo nie wiadomo co dalej. Ja USA mam - nie wiem po co tam mogłabym jechać, ale mogę - Z Sudanu je mam i inaczej tez. Ale wiecie - ile ja mam lat i tyle. Tu gdzieś w Polsce mieszkanie i zajęcia sobie muszę znaleźć. A bibliotekę to sobie przemyśle a wiecie chyba można iść wiecej razy i powiem wam to powinno być krótko i za darmo - 20 godzin a to sie zrobiła KOMERCHA, wielka praca w bibliotece. STUDIA całe - nie wiadomo po co. Takie pierdy chore na łeb. I ja co szkoła to kurs biblioteki i tak odchodzę. I to jest kurs biblioteki zaczniesz , zapłacisz i papier się należy - tylko tyle. I stoi się o kurs, a nie o notatki. I o książki a nie o to czego uczyli. I tak wszędzie się odchodzi że ANI NA KURS BIBLIOTEKi. Bo co tyle łaziłam po szkołach - kurs biblioteki, że pracę chcę zmienić. ALE ZMIENIŁAM - dali mi stałą, wylali mnie na zbity pysk, życzyli porżnięcia piła spalinową w pracy fizycznej na czas określony, ale odejść NIGDY NIE ODJEDZIESZ ZE SZKOŁY bez męża z piła spalinową. I wiecie tak ze szkoły w Polsce - w USA nie wiem - czy chcę uczyć w USA - nie taka opinia bo już nawet bym mogła bo mam krzyż rodowodowy bo widac. Nie widać jaki ale mam i tyle. W USA coś swojego jednak, tu też. Wszystko z Afryki - ja jestem z Afryki i koniec. Nigdy sie nie dam i tyle :(

Wiecie jak ktoś uczy w Piłsudskim to jest 1. początek bitwy warszawkiej 2. koniec bitwy warszawskiej 3. początek i koniec KTÓREJ bitwy warszawskiej 4. rola KK I wiecie tak jest całe państwo i tylko tam nie odchodzi sie biblioteką bo każdy ma krzyż rodowodowy na Szwecję pasuje. No właśnie - takiego krzyża mi zawiścili. Bo co tam za krzyże mogą być? Na Szwecję. Co Szwecja powie na sukces bitwy warszawskiej. Nic - wytnie trochę lasu pozbiera borówek i są. Kto? Polaki chyba. Trochę Polaków wytnie. Ile było ofiar w tej wojnie. Takie cos to jest i tyle. No nie mam racji? Piłsudski początek i koniec państwa polskiego. Mieszko 1 i tyle.

Gość pani dokktorek
bezdomna ile ty masz lat? masz męża, dzieci? czy jesteś samotna?

Witajcie raz jeszcze... szkoda, ze tak malo napisaliście. Za to ja napiszę więcej? NIe wiem czy więcej, ale z sensem. MOIM ZDANIEM. Nie wiem dla kogo lekarz psychiatra czy co wy tam pierdolicie. Bo jak to nazwać. Moze dla was. Ale powiem wam - bo teraz wszystko będzie na mnie za tego PIłsudskiego, ze nie dostałam krzyża rodowodego na Szwecję z 2 rodowodami tam będąc i passem niemieckim ze znaczeniem bo nie miał Piłsudski. Ale co robi Piłsudski w Katowicach. I wiecie - ja tam miałam kolezankę. Dla mnie to jest LUCILLA - tak ją nazywam. No to ona dostała krzyż rodowody. Ale co jej powiedzialy. I to było ZASTĘPSTWO wiecie. No co jej powiedzialy? Bo mnie nic - że jestem FLEJĄ od sprzątaczek sie dowiedzialam, a ona? Bo bankierka ma porwane dziecko, ale do USA nie pasowało, wywieźli na wschód. No dobra ale wiecie DZIECKO DO PORNO SE WYWIEŻĆ ze wspólnot kościelnych - nie wiem jak jest sie dowiem. No to kurwa mać - nie wiem - ten kościół ma dupe czy twarz i tyle. Chrystusa króla można sobie wpisac do krzyża rodowodego i tyle warte moje duszpasterstwo sie dowiem. Nie po to tam poszłam. Miałam swoje powody - a wy wytrzyjcie sobie gęby papierem toaletowym w tym kościele bo tyle mnie obchodzi wszystko i koniec. Bo na dupy szkoda papieru toaletowego z zachodu wasze to na gęby, a chusteczek w ogole nie powinno być bo starczy papier toaletowy wam i tyle. I tyle mnie obchodzi wasza kultura osobista co wasze pierdy lub ich brak. Się w kościele najedzcie to sie wtedy nie pierdzi i tyle. Macie otwarte to se tam coś uwarzcie i tyle normalnego obchodzicie. I żeby nie było, że dzieci jest na wschodzie w porno przeze mnie. Ogólnie mialo być w USA, ale jest na wschodzie bo coś z krzyżem. Na pewno naświniłam Lucilli i tyle. I koniec. Cały mój kontakt wiecie z Lucillą to był doktorat i nic poza tym. Na ten krzyż w urzędzie miasta Katowice one mówią, ze do USA latają/pływają - PODRÓZUJĄ? A jaka jest prawda. A za co ja mam taką opinię? Wiecie dla mnie to są wszystko lesby i ja sobie pociągnę to za moją opinię i jak borówki są w Katowicach. A co sie stało z moim kuzynem też wiem,ze miał egzekuchę na borówkach na oczach wszystkich. Pół rąk mu ucieli i już nie żył, ale najpierw w łeb go walnęli i tyle. Za co? Za to,że pasowało. A reszta zbierała borówki. Tyłem oczywiscie - nie widzieli , ale wiedzieli co się dzieje. Szwedzi to zrobili bo sie bał ich i tyle. Bo nie Niemiec. A reszta Niemcy. Z Niemcami zbierał. Bo czy przy Polakach. Z Niemcami jeździł bo tam miał siostrę i taki koniec i tyle. Bo Niemcy zbierali a on sie obijał bo miał płacone że z Niemcami, z Polaków sie śmiał że zadżapiają i taki koniec i tyle. No i to wszystko. Zeby nikt nic do mnie nie mial. I jeszcze jedna rzecz wiecie w tym Piłsudskim - jedna baba tam była - bo one mają elektrowstrząsy - Matko naprawdę - płaczcie z nimi - i ona nic tylko renta, renta - i wiecie W SUMIE nie mogłam być przez wuefistkę, która uważała, ze nie mam Londynu bo byłby ze mnie św. Patryk do wpisania bo w sumie na tych borówkach to wiecie wpisują tego Cyryla i Metoda tak sobie uczciwie, powinien być św. patryk. No własnie - i juz go mam tylko jak zginął cyryl i metody a jak on? Tak samo się dowiem. To trzeba wiedzieć. Tylko jeden w Szkocji? Czy gdzieś tam a ten w Rosji. To samo poza tym. No to ona mnie wyrzuciła ze szkoly, a biolog co tam robi? I wiecie wyrzuć biologa z Piłsudskiego i co dalej? Ona miala krzyż na Szwecję. No to skądś miałam dostać i w sumie tak stala praca. Co wy sobie nie myślicie. To sa SAME LESBY. Skąd ja mam taką opinię? A co dalej? A ten urząd miasta? Czemu tam nie ma urzędu miasta. Wilki. To jest szkoła do wysadzenia BOMBĄ ATOMOWĄ przez polską służbę liturgiczną i tyle. A ja też sie dowiem. Musieliby mnie znaleźć. Tu mi nic nie zrobią. A Kew to wiecie tylko piła spalinowa i św. Patryk. A św. brygida? I włączam Brygidę i pasuje wszystkich pozabijać piła spalinową. A mnie nie za bardzo. Za tego kuzyna bo dobrze wiedział i on i wszyscy że nie ma tam jeździć z Niemcami, ale co robić. Z tym ojcem , który sie nawet znalazł. I chyba rozumiał co on zrobił ludziom tam i tak dalej. Bo wiecie różne rzeczy sie dzieją, ale trzeba zrozumieć co sie stało i tyle. A na biologii ten MÓJ rok bo reszta to tam tyle ile - to na pierwszym roku na wiosnę powiesiła sie starościna NA PUSTEJ SALI GIMNASTYCZNEJ i wiecie z całym rokiem. I co? Dlaczego bylo cicho. Bo ja myślałam wiecie, że sie straciła , to było do przewidzenia, ale NA PUSTEJ SALI GIMNASTYCZNEJ? Z całym rokiem? To na śluby się dowiem. A nawet jakby na śluby - co tym ludziom w życiu mialo wyjść? Nie uważacie że to jest KONIEC ROKU i inne uczelnie? A w ogole po co ten starosta? i tyle. Powiesiła sie bo miała na weselach gotować, a nie miała. Czemu sie powiesiła nie wiem. No ale to jest koniec. Dana osoba i wiesz że to koniec. Pasowalo odejść. Ja NAWET miałam gdzie. No tyle ile ale roślina zwierzę była. Z porno. Trudno - byla i tyle. Takie życie :(

Powiem wam , że tak jak byłam w tym Piłsudskim to to grono wtedy miało TAKIE TAM SZANSE na mnie , ja nie miałam humoru, a one paliły tak że wziąć i wypalić je i tak miałam odejść, ale to nie miało sensu bo Piłsudski i Kevin to najlepsi przyjaciele. POMYŚLELIBYŚCIE? i wiecie oni wszyscy myśleli,że ja tam przyszłam na pass USA. A co to tam jest choć wszyscy mają. Tam sie jeździ na borówki i tyle. No właśnie - kto jak myślał. I jak im udowodnię że sa lesbami. i wiecie to jest KIT bo szkoła ma patrona, ale one się lesbią zbierając borówki. To tam na wakacjach. A skąd mają te borówki te szmaty złodziejskie? i tyle. A co mnie to obchodzi. No to im rozwalam te krzyze - mają św. patryka i sw. Brygidę i niech wykurwiają sobie słodko na borówki i to samo. A nawet wiecie cyryla i metodego. I to się domyślą co one to robiły. Ja je po prostu umoralniam w pracy , ktorą mają z pracy stałej, żeby sie nie musiały kurwić w USA. Bo nawet tak pasuje,że rodziny maja, 3 dzieci a w wakacje burdel w USA. No to juz moralne borówki w Szwecji. I wiecie ja rozumiem że byłam zerem i tak skończyłam, ale naprawde ryje miały zamknąć jak poszłam - nie, na mnie. ciekawe czy ma pass USA. Krzyża jej nikt nie zrobił na Szwecję. To nie ma stałej pracy - nie zasługiwała. To Kevin. A wy nie zasługujecie nawet na papier toaletowy do wycierania nosa. NA PAPIER ŚCIERNY i tyle mnie to obchodzi. I będziecie mieć w sklepach wszystko ale chusteczki higieniczne sami se zróbcie i papier toaletowy też. Skoro kondomy są tak proste do wytworzenia to to też. Choć tyle... taka wysoka kultura to chyba coś umiecie zrobić sami, nie? Nie tylko sie wysrac i wysikać w lesie bo latryny są niebezpieczne. I tyle :( I lecieć piorunem - najwyżej pić i toaleta w domku. Tyle :(

Gość bezdomna mało piszemy
bo cię nie rozumiemy. Opowiadasz o ludziach, miejscach i wydarzeniach ze swojego życia tak, jakbyśmy to wszystko znali. Używasz dziwnych sformułowań do ich opisu. i tyle:(

Wiecie już pomijam temat co bym teraz zrobiła gdyby nie matka z Sudanu i kasa z Sudanu wiecie. Ale powiem wam - ta Lucilla niech sie pokurwić jedzie do USA z tym passem? z tym krzyżem rodowodym a pass też ma sie dowiem. A to mnie to nie obchodzi. Ja nigdzie nie wybieram się. Nie mam za co i tak dalej ale z tym krzyżem to na kurwy do USA. I wiecie przynajmniej tej bioli uczy. A ten krzyż po co jej? No na kurwy i tyle. Ja bym ją wykopala. Po co to komu? Baby z bioli z dzieckiem nie wykurwiła ale do mnie się szmata dobiera. Się kurwa idż pociulaj babo w burdelu i koniec kontaktu. Roku nie ma powiesił się obca osoba i wykurwiał do piekła szatanie. Rodowod i zniknie się dowiem. To go miej i wykurwiaj. A w którą stronę ona zniknie to mnie nie obchodzi i tyle wiecie. Co za szmata - i wiecie przylazła jak wsza z tym potasem do tego akademika. Powinien ją szlag trafić. Oby ją piorun trafił - potas nie powinien się tam miec dobreze i tyle. I koniec. I oby ją szatan porwał ale ona jest szatanem , jest ograna i tyle. Jakiś głupi krzyż na Szwecję, a mnie nie ma. I tylko ten krzyż - taka wartość. A kto jej pracę załatwił to nic. Babę miała chyba ona wyrzucić. Ja - normalnie LUCY to jest i tyle. Z nią nikt nie wygrał. No bo to 1 potas i elektrowstrząsy jak Piłsudski. A ze mnie sie śmieją bo z nia trzymałam. Nie - ja tylko pisałam w sieci jak tam dokotrat jej idzie. Rok jest powieszony - tego nie wiem. także obca osoba i tyle. Od początku jej nie było, nic nie wie i tyle. A ja wiem. Ja wiem że jej trotyl do dupy należy wsadzić i podpalić jej tę dupę z trotylem. Ona sie dziadkiem musiała zajmować wiecie. Ona miała sobie wsadzić do dziury z przodu drugi trotyl i w luft sie wysadzić. Tyle mnie ona obchodzi NA ZAWSZE i tyle. A ja mogę zacząć powoli sobie wszystko w głowie układac z dala od szkoły waszej WIECZNEJ i jej chamstwa, a także chamstwa waszego forum. A Janina to było NAJGŁUPSZE LUB NAJMĄDRZEJSZE dziecko polskiej służby liturgicznej i oświaty i każdy sie zastanawiał do czego ona dojdzie w przyszłości. Jednak Leśmian i tyle :( Takie cos to jest i tyle :(

Powiedzmy wiecie,że daly mi krzyż w Korfantym na Szwecję , zostawiam w kościele po odejściu i macie. I nie ma mnie w Kevinie. Znikam. No i prace stałą mam, nie mam, ale KONIEC, koniec kontaktu na zawsze. TAKA KRZYWDA. A ta Lucy rodowodowy miały sprzątaczki w 1 szkole - wszystkie zniknięte - tam miała dostać rodowod. Kiedy to chce zniknąć? I tyle. Ja w 3 szkole NAJPÓZNIEJ praca stała. Wszystko przez nią i jej niewytarta dupę. Może sobie zgolić włosy łonowe i rodowod ma się dowiem. No to tyle jej zostaje bo to tez od brygidek alakok i św. Elzbieta. No tak, ale zawsze lepiej i tyle. I leci Biblią ODE MNIE na pewno, ale wiecie dupna pani bo ma pracę. No dobra, ale bez tego krzyża z Piłsudskiego i czemu ja ucząc angielskiego miałam wyrzucić BABĘ Z BIOLI. PO CO? No to wiecie... bo wtedy to samo co dziś. Nie - to jest WYŁĄCZNIE nienawiść,że miały elektrowstrząsy i nie maja prawa do renty za to. To sie wesoło lesbią na borówkach na Grecję na zachód - cyryla i metodego poprawiają i wesoło mija im czas ich dydaktyczny. Pracę stała WYOBRAŹCIE SOBIE powiedzą wam z borówek mają - i teraz jeźdzcie sobie na północ na borówki nie wiedząc tego wszystkiego i zawsze tak zabijają żeby mieć prawo do stałej pracy. Wiedzą co robią. A jak nie pasuje to... wszystko biorą na siebie. Tyle i koniec :(

@Frojd Podziwiam Twój zapał ... chcesz nawiązać kontakt. Ja też próbowałem ... powodzenia!

No wiecie NIE ULEGA WĄTPLIWOŚCI, ze jakaś myśl to jest - praca stała W POLSKIEJ SZKOLE z borówek w Szwecji. No jakaś myśl to jest. Ładnie można sie opalić, chodzić po nagu. Jedynie że morza nie ma blisko i tyle. te żywice nieszkodliwe , trochę tylko - takie życie i tyle :( No dla mnie musiałaby mi po prostu pasować. Z czego? Jak już to polskie borówki - stanąc i sprzedać przy drodze. Choć wiecie to tak przy okazji i tyle. Bo tak siedzieć w tej szkole z tych borówek? Po prostu literka, cyferka możesz być i tyle. I miałam i zobaczcie ile sie to liczy. A co sie liczy? Piłsudski? KK polski? Te szmaty. To właśnie dzięki Piłsudskiemu można ich tak wyzywać SZMATY i nic wiecej. I wiecie - może sie wyratują ci co zniknęli i tyle. Ale jak? A klamstwa jakie... a ludzie myśla , e święta góra Grabarka to jest święte miejsce prawoslawia. Coś w tym jest, no ale... i tyle. A ja wiem, że jak tam sie jest to COŚ STRASZNEGO. To lepiej po cmentarzu chodzić i tyle. Takie jakieś wolty tam są i tyle :(

Gość nie wiemy, bezdomna
i to juz jest wystarczajaco straszne, nie sadzisz?