Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Shineonmee

Nieczuly !:(

Polecane posty

Witam ! Moze i powinnam znalezc sie na forum o zyciu erotycznym jednak dla mnie ma to podloze uczuciowe :( Moj mezczyzna jest kompletnie nieczuly ! Kochalam sie z nim moze 5 razy bo on preferuje ostry seks. CZEGO JA MAM JUZ DOSYC! ja potrzebuje pocalunkow cieplych slow ... Aktualnie jestem w 3 msc ciazy co dla niego nie robi w ogole roznicy ... nasze stusunki przerwyamy po pewnym czasie bo ja mam tego dosyc, boje sie o dziecko, a jemu jest obojetne no bo egoista nie dojedzie w taki sposob :)! Jak go zmienic? Juz nawet mysle o zdradzie, jestem tak nie zaspokojona zarowno uczuciowo jak i seksualnie nie wyobrazam sobie zycia z kims takim ... Co zrobic :( Pozdrawiam buziaki :*!

Gość goingdownforher
zdecydowals sie na ciaze z nim a teraz ci sie znudzil :o ?

ja nie powiedzialam , ze znudzil . Staralismy sie o dziecko i nie zauwazalam tego problemu tylko znosilam ale kiedy w ciazy odmawia czulosci ... to zaczelo stanowic to dla mnie problem :(

Jesli mu sie sprzeciwisz, postawisz sprawe jasno, ze tego masz dosyc, jest zdolny do tego ze moze zrobic Ci krzywde?

Gość goingdownforher
a mowilas mu o tym jak sie teraz czujesz ?

nie nie pewno ze nie ja sie sprzeciwiam i wycofuje w trakcie seksu .. bo mowie , ze mam tego dosyc to od idzie sobie robic dobrze pod prysznicem ... ;./

mowilam prosilam , ale on twierdzi , ze on inaczej nie potrafi .,.. wiecie jak to wyglada ? nawet nie ma pocalunkow tylko on sie rozbiera zdejmuje mi gacie nawet go nie obchodzi to ze mam jeszcze na sobie bluzke tylko najwazniejsze , ze dol zdjety prawda ;]

Gość koniecznieeeee
dziwne ze zaczelo ci to przeszkadzac dopiero teraz. masz za swoje.

Musisz mu non stop tlumaczyc, ze to jest tylko dla dobra Waszego dziecka, poza tym gdzie w tym wszystkich jest jakakolwiek przyjemnosc dla Ciebie.. Tlumacz mu to, jak potrafilas go do tego przyzwyczaic i sie na to wszystko godzic, to teraz rowniez bedziesz musiala go od tego odzwyczaic, uwierz, ze gdy pare razy zrobi to sam pod prysznicem, zmieknie..

ALbo jeszcze inaczej.. sama zacznij to robic, zacznij od drobnych pocalunkow wtedy, gdy on jest zajety np podczas ogladania telewizji, zacznij go masowac i w prost mow to samo, domagaj sie swoich pieszczot

Gość ksymenaosinska
Jak długo jesteście razem? Czy żyjecie w związku małżeńskim?

Gość goingdownforher
no nie za ciekawie :o dziwne ze sie tak szybko zmienil dlugo tak to trwa ?

Gość goingdownforher
no nie za ciekawie :o dziwne ze sie tak szybko zmienil dlugo tak to trwa ?

I pewnie zaraz pojawi sie najlepsze rozwiazanie "rzuc go" itp. Owszem tak jest najlatwiej doradzic, ale jest jeszcze cos takiego jak wiez uczuciowa, i nie wazne czy jest sie w zwiazku malzenskim czy tez w wolnym. Ich laczy dziecko, wiec tak jak sama autorka wspomniala o zdradzie, to wg mnie wiaze sie z czysta glupota i ucieczka od pewnych zobowiazan, bo z tego co wywnioskowalam, to chyba po nascie lat nie macie..

Dla mnie to wygląda tak, że dopóki chciałaś, żeby cie zapłodnił to godziłaś się na wszystko. Teraz dostałaś od niego to co chciałaś i dopiero zaczynasz się zastanawiać z kim sobie to bobo zrobiłaś. A on się przecież nie zmienił- taki seks mu odpowiada i pewnie myślał, że Tobie też. A tu dupa. Oszustka z wściekiem macicy.