Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegralem???

Jakie szanse ma nieatrakcyjny chlopak u atrakcyjniej dziewczyny

Polecane posty

Gość przegralem???

w której niestety zakochał się na zabój i pomimo szczerych prób i chęci mu nie chce go to uczucie opuścić?

Gość myślę sobie, że
czy ta dziewczyna o tym wie?

Gość ksymenaosinska
Pewnie większe niż nieatrakcyjna dziewczyna u przystojnego faceta :classic_cool:

Nie bedziesz wiedzial, poki sam sie o tym nie przekonasz na wlasnej skorze. Wszystko zalezne jest o waszej znajomosci.

Gość wielke PHI!
takie same jak nieatrakcyjna dziewczyna u atrakcyjnego chłopaka -zerowe

Gość myślę sobie, że
wszystko zależy czego ta dziewczyna szuka: czy kogoś ,kogo oprawi w ramki i będzie oglądać ,czy kogoś,na kogo będzie mogła liczyć,kto jej nie zawiedzie itd.

Gość Zuzanna Amelia & 20
Innymi slowy - czy szuka faceta , o ktorym bedzie fantazjowac czy przydatnego kolege do pomocy.

to zależy od tego, co jeszcze ma do zaoferowania oprócz wyglądu:) od pomysłu i tego, jak ją sobą zainteresuje:)

Gość goingdownforher
a jak ktos nie wie jak wyglada w oczach np kobiet ?

"Jakie szanse ma nieatrakcyjny chlopak u atrakcyjniej dziewczyny" duze :)

Gość nie generalizujcie
ja jak poznalam swojego obecnego meza to byl bardzo malo przystojny...wrecz uroda jego odpychala...ale mimo wszystko ciagnelo mnie do niego,mial to cos...zaczelismy sie spotykac ale nie pociagal mnie fizycznie wcale,nie podobal mi sie,czasem nawet sie wstydzilam z nim na miescie.Minelo juz 11 lat od poznania sie....z czasem maz zaczal przystojniec a dzis...jest calkiem ok :-)

zreszta co za roznica czy ładny czy brzydki i tak zdradzi kazdy facet zdradza bez wyjatku jesli ma tylko okazje, widziałam na włase oczy w obu przypadkach, czy ładny czy brzydki zdradzi napewno

Gość nie generalizujcie
a dodam ze na powodzenie wsrod facetow nie narzekam...co mi i tak wisi bo mam meza.

Gość przegralem???
Czyli próbować? Tylko że ona zaraz wyczuje, że ja dla niej sobie dam ręce poucinać :/ Raczej nie będę potrafił tego ukryć :/

Gość goingdownforher
kazdy zdradza ? :o wiekszosc ale nie wszyscy kobieto

pierwszego ładnego, atrakcyjnego widziałam jak sie uganiał za inna, chodził z nia na spacerki a ja bylam tylko srodkiem do celu drugi brzydki (ale ujdzie w sumie zabawny) tez mnie zdradził całujac sie na moich oczach z inna rzeczywiscie chyba paszteciara ze mnie straszna skoro mnie takie rzeczy spotykaja

bardzo zbliżone szanse do tego ,który jest atrakcyjny , bo dużo zależy od tego jakim jest człowiekiem. Co z tego,że będzie atrakcyjny, jak nie będzie się można z nim dogadać. Na dłuższą metę atrakcyjność nie jest ważna, bo wygląd powszednieje i potem zwraca się uwagę na cechy charakteru.

w sumie pozniej ja zaczełam zdradzac bo niby czemu ja mam byc wierna skoro mi rogi doprawiali cały czas wiec teraz pierdola mnie ich uczucia i tak bede kazdego zdradzac bo wczesnej czy pozniej ni tak ja zostane zdradzona

kazdego z nich zdradziłam tak samo jak oni mnie wiec jest kwita

Gość goingdownforher
no ja jako facet znam takich co zdradzaj i znam takich co nie zdradzaja jesli ktos zdradza tzn ze mysli o lepszym modelu i oszukuje ta osobe z ktora jest tak to wyglada

Gość przegralem???
Ja bym nie zdradził bo nie myślę fiutkiem :) Gdyby chodziło tylko o seks to po co nam byłby związki? Jak się kocha to się kocha i nie zdradza.

Gość hihihidddsdsd
autorze skoro uroda nie grzeszysz to pokaż jej ze masz super charakter. musisz ja tym zdobyć, a na pewno dziewczyne w ten sposób łatwiej niż faceta nieatrakcyjnej kobiecie więc pocytaj opisy idealnych facetów i zrób wrażenie. ze swojej strony moge ci powiedziec ze nie możesz na pierwszym spotkaniu się jej wyłożyć na tacy bo dziewczyna szybko to wyczuje i nie będziesz robił wrazenia "do zdobycia" tylko jak jest kawa na ławę to się nie robi tajemniczo na pewno cechy które się większości dziewczyn podobają togdy facet jest: - pewny siebie i przebojowy ale na pierwszym miejscu zawsze stawia tą kobiete wesoły i dowcipny - ale nie chamski, wulgarny i szowinistyczny rozgadany - ale nie gadatliwy i nie plotkarz dośc tajemniczy - ale nie buc i bufon szarmancki i nie do końca dostępny na kiwnięcie palca , ale nie babiarz czy zaliczacz panienek

Gość przegralem???
Mam przez to rozumieć, że jak byłbym przystojny to cechy mojego charakteru nie byłyby ważne?

Gość monia-guziczek
Zalezy od dziewczyny. Czasem piekna dziewczyna moze byc ''pusta'' w doborze mezczyzn- liczy sie dla niej tylko wyglad, kasa, a inna moze zwracac uwage na osobowosc, inteligencje, czy sie dogadujecie. I powiem ci wiecej- z wlasnego doswiadczenia wiem, ze nawet bardzo brzydki chlopak (ale zadbany, ladnie ubrany, pachnacy, ogolony) moze krecic kazda dziewczyne, niezaleznie od jej urody :)

Gość andrieja5566
Ma szansę. Zobacz na Agnieszkę Maciąg i jej męża.

Gość a nie możesz zainteresowac się
przeciętną?

Oczywiście, że zawsze liczy się charakter.. wygląd przyciąga, zwraca uwagę na samym początku, tyle....

Gość przegralem???
Ale nie nie wybrałem sobie zainteresowania. Samo się wybrało :/