Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słonica na diecie

Właśnie mija 30 dzien mojej diety

Polecane posty

Gość słonica na diecie

Z 93 schudłam na 83, czyli -8 kg, dieta 1200 kcal i ogromna ilość ruchu. Zastanawiam się w jaki sposób dziewczyny chudną po 20 kg w miesiąc?

Gość słonica na diecie
na 85 rzecz jasna, juz mnie fantazja ponosi;) Dziękuję serene.

al eswietnie ci idzie :) ja bylam na kcal 1000-1200 ale podjadalam troche i schudalm pzrez 2 miesiace jakies niecale 4 kgi zmienilam diete na sb

Gość Eeerrr...
Gratulacje! Przynajmniej jedna, ktora faktycznie sie odchudza, a nie tylko pisze o tym co by bylo gdyby. 8 kg w miesiac to duzo! nie wyobrazam sobie jak mozna zrzucic 20kg w takim terminie, a nawet jesli komus sie to przydarzylo, to z pewnoscia nie bylo to zdrowe odchudzanie. owodzenia w dalszych wysilkach :)

Gość słonica na diecie
dzięki za miłe słowa-za miesiąc tu wrócę z kolejnym wynikiem;)

i znowym nikiem bo ten juz nie bedzie pasowal:) powodzenia, wracaj i pisz co u ciebie

Gość słonica na diecie
Hej hej:) Waga pokazuje 80, ale co najwazniejsze- gdy pojechałam w rodzinne strony wszyscy komentowali jak schudłam! To jest motywujące, aby walczyć dalej.Wiadomo, w święta pofolgowałam sobie, ale od wczoraj jestem znów na właściwych torach:) W weekend majowy chciałabym zobaczyć 75, tak sobie cicho marzę:) A w czerwcu 65 i to by było na tyle-albo raczej wtedy zacznie się wyzwanie-utrzymać nową wagę. Kupiłam też spódnicę rozmiar 40! a wcześniej nawet 42 i 44 bywały za ciasne w biodrach:) No to się pochwaliłam, mam nadzieję, że u koleżanek równie dobrze i efektywnie!

Gość słonica na diecie
Hej hej:) Waga pokazuje 80, ale co najwazniejsze- gdy pojechałam w rodzinne strony wszyscy komentowali jak schudłam! To jest motywujące, aby walczyć dalej.Wiadomo, w święta pofolgowałam sobie, ale od wczoraj jestem znów na właściwych torach:) W weekend majowy chciałabym zobaczyć 75, tak sobie cicho marzę:) A w czerwcu 65 i to by było na tyle-albo raczej wtedy zacznie się wyzwanie-utrzymać nową wagę. Kupiłam też spódnicę rozmiar 40! a wcześniej nawet 42 i 44 bywały za ciasne w biodrach:) No to się pochwaliłam, mam nadzieję, że u koleżanek równie dobrze i efektywnie!

Gość słonica na diecie
Tak, wszystko siedzi w głowie, bez nastawienia nie ma szans na cokolwiek. Teraz się urlopuję i mam zamiar spędzić te parę dni jeszcze aktywniej, zadbać o urodę też, zebym wróciła do pracy jak po pobycie w spa:) Myślę o tej diecie SB:) Bo nie da się ukryć, że już nie chudnę szybko. Jakoś nie martwi mnie to specjalnie, ale wiadomo, że gdy przyjdzie chwila zwątpienia to trzeba mieć asa w rękawie. Fajnie Serene, że utrzymujesz wagę, niezła laska musi z Ciebie być:) Heh, ja dążę do takiej wagi z jaką Ty zaczynałaś odchudzanie:) Ale każda z nas ma inną budowę i chyba byłoby nudno, gdyby po ulicach chadzały same modelki:)

ale w swieta pofolgowalaqm troche i mam w pasie wiecej wogole to mam jakis apetyt i mysle nad dieta na skurczenie zoladka :) ja teraz schudlam na sb wlasnie

Gość marianna pe *
gratuluję ja też sama chudnę powoli w III 4 kg a do maja planuje nastepne 4 tylko teraz 2 mi wróciły przez siedzenie w święta!

Gość słonica na diecie
Witam majowo, z nową wagą 75 kg:)

Gość slonica to napisz
co jesz? bo jestem ciekawa...

Gość słonica na diecie
hej;) nie mam konkretnej diety-jem po prostu mniej i zdrowo. Na początku było dość restrykcyjnie 1000-1200, teraz potrafię iść czasem na pizzę czy zjeść loda, ale wtedy więcej ćwiczę. Biegam 3 razy w tygodniu i czasem ćwiczę też wieczorem w domu.

Gość slonica to napisz
ile masz lat? co cie sklonilo zeby wziasc sie za siebie?

Gość słonica na diecie
stara dupa ze mnie, niedługo trzydziecha stuknie;) Juz pare razy próbowałam schudnąć, ale zawsze to był słomiany zapał, tym razem postanowiłam doprowadzić to do konca i wierzę, że mi się uda. Ty też się odchudzasz?

Gość Początkująca.
Słonica na diecie -> A ile masz wzrostu ? ;) Gratuluje wytrwałości mam nadzieje , że mnie też tak sie uda. ;)

Gość słonica na diecie
mam 168 cm. Pewnie, że się uda, nie ma innej opcji:) Choc kurcze miałam i nadal miewam chwile wątpienia. Lubię jeść:P

Gość slonica to napisz
nie ja narazie sie nie odchudzam ale chcialabym tylko marnie mi to idzie:)

Gość słonica na diecie
Trzeba mieć odpowiednie nastawienie:)

Gość grrrrzzziieeee
przytyłyście po ciąży czy zawsze miałyście problem z nadmiarem ciałka?

ślonica zawsze wiedzialam ze bedzies chudnac :) gratki dla ciebie,, uciekam bo jade nad wode , heeh juz trabia na mnie ;)wpadne jutro

Gość słonica na diecie
o serene, dzięki;) Zawsze byłam przy kości, nie mam dzieci, więc nie mam wymówki w postaci ciąży. Miałam za to zawsze wiele innych, ale skonczyłam z tym:)

Gość słonica na diecie
Początkująca- a Tobie jak idzie? Pamiętaj, że początki są trudne i nie zniechęcaj się:) Ja sobie robię weekendowe oczyszczanie-kasza i soki świeżo wyciśnięte;)

Gość jestemgruba
gratuluje Ci, że tyle juz schudlas! to wyczyn, ja nawet 2kg nie moge zrzucic bo potem rzucam sie na jedzenie. w ogole nie mam silnej woli wiec podziwiam Ci, oby tak dalej!