Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mucha902

Dieta - Adrian Łukoszek

Polecane posty

Gość mucha902

Witam wszystkich :) Każdy z nas dobrze wie, że jutro jest dzień wiosny:) czekamy na ten dzień od kiedy tylko pojawia się zima...wszystko zaczyna budzić się do życia..ale czy każdy słyszał o Adrianie Łukoszu..? Człowiek, który na diecie opracowanej przez siebie schudnął 120kg w niespełna rok...ważył 220kg. Dieta wcale nie jest głodówką..Adrian napisał książkę, w której opisuje swoją walkę z nadwagą.. Czy ma ktoś ochotę zmienić swoje życie na lżejsze..? To proste, ale tylko wtedy gdy będziemy się wspierać :) Białe pieczywo zamieniamy na ciemne pieczywo, lub chrupkie. Jemy dużo surówek, grejpfruty, ananasy! posiadam książkę w pdf mogę przesłać, aby przybliżyć chętnym dietę:) Ja od kiedy tylko pamiętam zmagam się z nadwagą...stosowałam pełno różnych diet i oczywiście chudłam, ale zaraz po tym przytyłam nieraz z nadwyżką. DOŚĆ! Zapraszam do diety razem ze mną! od jutra! od pierwszego dnia wiosny!!:)

Gość mucha902
Dziękuję za doping:-)

Gość dorotka1993
mucha902 czy mogłabyś mi wysłać na e-mail`a książkę pana Lukoszka w wersji pdf?Będę wdzięczna ;)

Gość gość
Witam! Czy mógłby ktoś przesłać mi książkę pana Adriana w pdf ? Nigdzie nie mogę jej kupic ,znależc dostać.Pomóżcie,proszę