Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona pomarańczowa

Kto jest przeciwnikiem ABORCJI niech sobie przeczyta, a może zmieni zdanie.

Polecane posty

Gość henk1
ludzie ludziom gotują taki los.Polecam 3* w.gloriapolo.net a tam zmienisz zdanie ( jak poczytacie ).One nie proszą się na świat !!!!!!!!!!! ,nie chcesz ? zabezpiecz się a możesz ruchać dalej.Brutalnie mówiąc dzidzia nie daje dupy !!!! jedynie dziewczyna,kobieta i w tym samym momencie następuje poczęcie a ona nadal jest nieswiadoma i daje na okrągło aż zaczyna odczówać mdłości !!!!! Więc PYTAM SIĘ czy zabijanie byłoby potrzebne ? brudne obesrane maleństwa ? gdyby dziewczyna osoba stworzona do przedłużenia egzystencji POMYSLAŁA ( Z DOBIE NASZEGO ROZWOJU TO JEST NIEDOPUSZCZALNE ),te z epoki kamienia łupanego nie miały internetu,iphon 5,komórki w kieszeni,ale naszczęście pare milionów pożniej mamy wystawły przed bódkami tel, aby zadzwonić i radziły SOBIE ,a WY,WYYYYYYYYYYYYYYYYYY,sms-ujecie o problemie " usunąć czy nie? " oto jest pytanie. Prawdę mówiąc już ktoś głowił się nad tym " być albo nie być " ale jaja, i zadał sobie i światu to pytanie. Każdy dzidziuś cieszy się że został poczęty,ale nie jest świadomy tego jaki los zgotowali mu jego mama i tata.Za czasów napoleona i do końca II-ej wojny światowej stosowano gilotyny w Polsce.Myślę,że mama i tata gdyby poszli pod gilotynę za chęć pozostawienia obesranego dzidzie na progu nie BYŁO BY DZIDZIUSIÓW głodnych,zapłakanych,brudnych,zawszawionych,obesranych,nadtoczonych przez raka. ZASŁANIANIE SIE ABORCJĄ PODLEGA GILOTYNIE.I tu nie ma wytlumaczenia,widzę że zrozumieliście !!!!! więc problem dalej nie miałby miejsca istnienia gdyby ,,, ( czy .wcześniej ).Życie na naszej ziemi jest przecież CUDOWNE,jedzenie,picie,ciuchy,pojazdy,środki łączności,natura,dżwięki,miniówy, .Niestety trwa jedynie naście lat a ziemia nasza obraca się już 150mln lat, Twoje 60 czym jest ? a tak żle przeżył (a)em.Mój Wójek gdy miał 94 to zapytałem się jak to jest mając tyle lat ? " ach jak przejść przez drzwi i zatrzasnąć za sobą ". Czy w ogóle warto jest aby ogołacać drzewo z kory ? , zobaczyć jak będzie egzystować ( brudne dzieci) , my nie małpy !!! więc ? a tematu nie będzie

Gość 30 lat pykło
Nie rozumiem jak można dokonywać aborcji, przecież to jest nie normalne. gwałt, ratowanie życia matce to rozumiem ale zbijanie bo się seksić chciało - noż gorszego prymitywizmu nie słyszałem jeszcze. Na dodatek jeszcze się znajdują osoby nakłaniające do morderstwa, ja mam taki pomysł: Poczekaj 15 lat, i jak ten czas upłynie idź i powiedź temu dziecku [co będzie mieć 19lat] że nakłaniałaś jego matkę do zabicia go - ciekawe jak zareaguje ? Bardzo ciekawe......

Gość maikon
ja jestem za a nawet przeciw

Gość henk1
zapewne pokaże się fałszywy henk 1, ale nie ja.Zawsze dotrzymuje slowa,dzięki za uwagę i wlasne interesujące wypowiedzi ,choć nie zawsze zgodne.