tyszka1990 0 Napisano Marzec 20, 2012 witam mam pytanie ostatnia tabletke wziełam 15,02 i pojawiła sie miesiaczka zrobiłam sobie przerwe z tabletkami i nie biore kochałam sie ale nie było wytrysku we mnie po 21 dniach obliczonych jak tabletka powinnam między 16 a 18 dostac miesiaczke a nie mam nadal tydzien temu robiłam test negatywny nastepujace pytanie co ile powinna sie pojawic miesiaczka gdyz nie biore tabletek bardzo prosze o pomoc bo sie nie pokoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Marzec 20, 2012 Nie ma żadnej reguły, po odstawieniu tabletek miesiączka może być przez jakiś czas nieregularna, bo organizm musi się "obudzić" po "uśpieniu". Jeśli spóźni się dwa tygodnie (liczy się mniej więcej 28 dni od pierwszego dnia ostatniego krwawienia) to zgłoś się do ginekologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tyszka1990 0 Napisano Marzec 20, 2012 dziekuje bardzo za odpowiedz miłego wieczoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach