Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

Jeśli jest tu ktoś kto nas nie lóbi niech to powie, a odejdziemy.

Polecane posty

Do chodzą do nas słóchy, że ktoś tu za nami nie pszepada? prawda to? Dla nas to bardzo pszykra wiadomość, ale jeśli nas tu nie chcecie to nie bendziemy na siłe Wam urozmaicać życia.

Gość bezsera
żegnam was wsiórki

Tam jedna opinia to na nas nie działa, widać, rze tak do kąca to nie chcecie naszego odejścia.

Gość allllaaaaannnnkkkaaa
no to won analfabetki

Weś bez sera nie zakładaj rużnych nikuw, i tak wiemy, że jesteś jedno osobo. ALbo to Ty hruba macioro. Opinie grubych sie dla nas nie liczo, bo one zawsze bendo na nie.

wy spasione lochy, jednak nie mamy powoduw do odejscia. W taim razie spotkamy sie jótro, z nowo tematyko.

To jósz wszystko czy jeszcze ktoś sie dołonczy?

jesteśmy kobietami, wienc jak coś to chujki, ale dzienkujemy za uwagie. i Czemu uwarzasz, że jesteśmy beznadziejne? Morze to usadowij?

Gość cze fiel
poka tzytze :)

cze, a jak mam to zrobić?bluzkie jósz podniosłam, ale pewnie nie widzisz.

Gość piiiigggwa
jak jusz to gróbych:-0

morze i gróbych, encyklopedio nie jestem. Jestes za czy psze ciw?

ojej to take wzrószajonce :) dzienkujemy, że jesteś za nami, nie żadko sie takich lódzi jak ty spotyka.

Gość Jasiu blachasz
Ha,ha fiel jeszcze troszku poczkaj a Cię rozpracuje i tfoje IP-wIEM RZE JESTEŚ MENSZCZYZNOM:-)

cały czas myślimy jak wam zrobieć dobrze, a wy tylko nażekacie. Zamniast zapytać czym sie zajmójemy, co nas interesóje, cyz mamy jakeś chobbi, to tylko jadzieta i jadzieta po nas. Tesz jesteśmy normalnymi lódzmi, jak nie kturzy z was i tesz umniemy pogadać na karzdy temat.

Gość ja jestem za ciw:)
piszcie dalej obywatelki!

Gość ooonnnnnn
może jakbyś pisała normalnie to ktoś by z tobą podyskutował.

Jasiu morze i ip rospracójesz (mam nadzieje, rze nie pujdziemy za to do wienzienia), ale co do płci sie mylisz. Jestesmy kobietami, pracujoncymi we sklepie z odzierzo damsko i mensko tesz. ale fiótkuw nie mamy.

roman, to chyba kąplemęt to co napisałes, co? prowokujemy, bo potszebujemy bliskosci z WAmi. onnn: a co dla Ciebie znaczy normalnie? w czym dobiegamy od innych? jestem za ciw :) dla Ciebie bendziemy pisać, wyczuwam nowego idola? mam racje?

a morze jest tu jakaś wrurzka co chce nam powrórzyć? mie zastanawia czy bende bogata i czy pszydaży mi sie w życiu coś lepszego od pracy we sklepie. Moerze jakie stanowisko kierowniczew durzej firmie?

Gość ja jestem za ciw:)
fiel, jestescie dla mnie nieocenionym autorytetem w swiecie zdominowanym przez tluste dupska i pseudointelektualne miernoty. stawiam was sobie za wzor piekna, klasy i inteligencji. chce byc taka jak wy.

jestem za ciw :) Urzyłaś zbyt wiele tródnych słuw, byśmy mogły to pojonć. zozumiałam tylko zdominowanych (znam znaczenie tego słowa, bo w ksionżce dla mojego psa pisali, że oni nie dominujo we stadzie). Ale Cię wielbimy. Lubionc nas stajesz sie taka sama :) NApewno ci to na złe nie wyjdzie, zobacz tylko jak ludzie nas tu lubio, nkikt nie chce bysmy odszedły. Romuś- nigdy Cie nie pszeceniłysmy, dla nas jesteź droszszy nisz Ci się wydaje.

Gość henk1
No ,ale czego wy chcecie ? wejść w ekran?

tak, chcemy trafić do telewizora? a co, morze jesteś z tvnu i chcesz nam załatwić program? chentnie wystompimy.

Gość Ewa D.
Witam. Jestem dziennikarką, prowadzę znane show dyskusyjne "Rozmowy w toku". Szukam gości do następnego tematu "Masz piękne nogi i dzięki nim jesteś w stanie poderwać każdego faceta". Jeśli byłyby Panie zainteresowane wzięciem udziału w programie, to proszę o kontakt na adres j.holoj@tvn.pl.