Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam taki nick jak nikt :)

WSZYSTKIE CHOROBY BIORĄ SIĘ Z NIEZDROWEJ DIETY !!!

Polecane posty

Gość Bzdura na bzdurze bzdurą
pogania. Wiem o przynajmniej kilku osobach jak młodzi bogowie (politycznie poprawna dieta, zdrowy styl życia, ciałko cacuś), które się cudnie zawinęły na raka, serce i itp. Jedną, co żre jedynie trawę, chuda jak patyk, a cholesterol 200 i nie chce spaść. I jeszcze inne osoby (np. chłopcy jak malowanie, młodzi, wiem że uprawiają sporty i dbają o siebie, a wyniki kiepskie - mam taką pracę, że musimy się badać i wiem to i owo). Po drugiej stronie barykady na przykład osoby z pokolenia naszych babć. Babka moja - prawie 90 lat, od zawsze kuchnia polska (masełko, sosik, tłusto i smacznie). Kobieta zdrowa, umysł jak brzytwa, policzki rumiane i gładkie, wyniki jak u 40- latki, wesoła i sprawna jak szczygiełek. To tylko przykład. Kuchnia polska to NIE śmieciowa kuchnia. To jest normalna kuchnia, dostosowana do klimatu, do pór roku - ofiara durnej propagandy. Nie umrzesz od tej kuchni, nie utyjesz, ani nie stanie ci się nic. Będziesz normalny, zdrowy i szczęśliwie najedzony. Ale wierzcie dalej, że te wszystkie modne trawożerne i chude diety zapewnią wam zdrowie i długie życie oraz wieczną urodę ;) Spoko, na pewno jak zwykle ktoś na tym zarobi, jak zawsze :P

Gość kakało
kakało hahaha z kim wy rozmawiacie ? :)

Gość kakało
wkleił jakies wypociny i mysli ze swieci :-o

Gość do kakało
to nie wypociny,tylko prawda. Boli Cię?

Gość kakało
tak to jest jak wróbel chce być na siłę orłem i nic nie potrafi napisać o siebie tylko wkleja z google jakieś wypociny jaszczurki.

Gość weganka anka
hmmm to co pisze autor to chyba ma duzo racji od roku jestem weganką i wiele dolegliwosci minęło problemy z przewodem pokarmowym, wachania temperatur, napady ospałości i słabości, problemy z cerą, brzydki zapach potu itp.

Gość tak to jest jak ...
ktoś wcina się w rozmowę a nie poczyta o czym bylo pisane....babcie to całkiem inne pokolenie i dopiero "my " odczujemy skutki dzisiejszej żywności.

Gość tak to jest jak ...
weganka anka- nie ma sensu nawet tutaj pisac takich informacji bo za chwilke poleci na ciebie stek wyzwisk ze nie jesz miesa i ze pewnie kłamiesz ze jestes zdrowa :-o Nie spróbują a udzielają się za trzech .

Gość tak to jest jak ...
jeszcze pisza ze jak sie odzywiaja zdrowo to sie zle czuja :) nie rozumieja ze cialo sie musi oczyscic z nagromadzonych toksyn ktore zbierali latami.

Widzę że temat zszedł na psy :D

Gość weganka anka
wiem że napewno tak się stanie, ale i tak mimo to polecam, najpierw zostałam wegetarianką na kilka lat i wiele rzeczy w moimz zdrowiu zmieniło sie na lepsze, po przejściu na weganizm jeszcze więcej :)! oczywiście kazdy sobie wybiera drogę jaka chce podąrzać

Dokładnie Ania :)

Gość rytyrelief
ja znam wiele osób jedzących smalec i som zdrowe

Gość tez to miałam
som :-o

Gość som a jak
masz cosdo mnie ?

Gość megia
tak to prawda. ja odkąd nie jem miesa moje zycie zmieniło sie bardzo, na lepsze oczysiscie. Przestała mnie bolec głowa, wypwdac włosy i paznokcie mam twarde, w ogole całe ciało sie zmieniło.

Gość Pan B wymiata :)
z miecha :)

Gość ryżowe może i nadmuchane
:D no tak , napewno trzeba sie przy tym zdrowo ruszać i nie jeść za dużo

Gość widzicie teraz ludziska
taa WHO uznało wegetarianizm za chorobę psychiczną , tylko gdyby sami byli normalni.......zostali by przy swoim i zdania by tak szybko nie zmieniali , ostatnio się wycofali