Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upokorzona57436

wiecie co mi sie przytafilo? to jest szok! faceci to swinie!

Polecane posty

Gość upokorzona57436

Schodzilam w dol schodami w bialy dzien. Na miescie , do tunelu. I nagle czuje ze cos mi na glowe kapnelo. Na wlosy i plecy. Wiec sprawdzilam reka co to jest. Myslalam ze ptak mi narobil. A to sperma byla tego bydlaka co szedl za mna. Nie wiem jak to zrobil, ale wystrzelil we mnie z pewnej odleglosci!!! Odwracam sie , a ten ucieka. Zamurowalo mnie. Poprsostu szczyt wszytskiego. Trzepal sie idac za mna. bydlak. Czuje sie strasznie upokorzona. No jak tak mozna?? no jak???

Gość Parapsycholog
A co na to policja?

nie jestem adwokatem diabła, ale jeśli faceta nie podnieca nic innego i nie potrafi dojść inaczej niż w taki właśnie sposób to radzi sobie jak może. padło na ciebie, przykre.

Gość fvnhrkjlvnrlvkhoirh
gratuluję koledze inteligencji, a ty lepiej o tym zapomnij; burak zwykły

Gość rikitiki^^
ja idąc na uczelnie usłyszałam od kolesia, który przechodził obok "przeleciałbym Cię, ładna jesteś.." chamstwo w państwie.. jak tak można

Gość upokorzona57436
mialam isc ze sperma na wlosach an policje? nawet nie pamietam twarzy tego goscia. W tamtej chwili w szoku bylam. Juz mi przeszlo. ale kurestwo straszne.

fvnhrkjlvnrlvkhoirh, domyślam się że pijesz do mnie. nie pochwalam jego zachowania, jest mi to obojętne. staram się zawsze patrzeć na sprawę z różnej perspektywy. skąd wiesz co czuł ten facet po fakcie? chodzą mi po głowie słowa jakiegoś internauty który przyznał się do publicznego onanizowania. wiedział że jest to złe, miał wyrzuty sumienia bla bla ale było to dla niego jak narkotyk. zboczenie, nie pierwsze i nie ostatnie.

Gość no chamy są i wsioki
Ja kiedyś usłyszałam takie zdanie - nadział bym i zrobiłbym z niej wiatrak. Jeden do drugiego obleśnie rechotał. Chamidła wiejskie. Byłam młodziutka i strasznie mnie to zraziło do facetów. Że też takie bydło się spotyka.

Gość upokorzona57436
ja z takimi tekstami sie nie raz spotykalam. A wcale nie chodze wyzywajaco ubrana. A nie raz mnie to spotkalo. Nie raz widzialam jak sie facet onanizuje w roznych miejscach. Jakby przywyklam. I nie robi to na mnie wrazenia. Ale zeby spuszczac sie na moja glowe ? no do diabla.... zawsze takich trutni musze przyciagac:(

Gość Vgbhj
Prowo...

Gość upokorzona57436
zadne prowo. Nawet nie wiesz do czego sa zdolni ludzie. Jezli nie mialas takiego doswiadczenia, to sie nie wypowiadaj. Zadziwiaja mnie niektorzy. Zyj spokojnie. I miej nadzieje ze cie to nie spotka. Pewnie mieszkasz w mniejszej miejscowosci , i takie rzeczy malo iedy wystepuja.

Gość Vgbhj
Mieszkam w warszawie. W sumie faktycznie wszystko mozliwe ale nie rozumiem-On sie rozebral na ulicy? Kiedys mnie gonil ekshibicjonista w parku jak mialam 11 lat i poszlam tam z kolezanka o 8 rano.

Trzeba bylo powiedziec ze zamiast odstawiac takie szopki mogl ladnie poprosic o zrobienie przyslugi w postaci trzepanka :) Albo pokazalabys mu kawalek cycka i kulturalnie spuscilby sie gdzies w krzaki :)

Gość upokorzona57436
nie rozebral sie. poprsostu wyjal fujare e spodni, szedl i sobie dogadzal, az doszedl. ale najlepsze jest to, ze tam sporo ludzi chodzilo. podejrzewam ze szedl i sie trzymal za fujare. a w momencie ja dochodzil to szybko wyjal. Bo jak inaczej by to zrobil. I to jeszcze idąc za mna.

Gość upokorzona57436
nie mam pojecia. Ja moge sie domyslac. Nawet nie wiem od kiedy za mna szedl.

Gość upokorzona57436
tzn. jak dlugo szedl za mna. to naprawde dziwna sytuacja. Az sama nie moge w to uwierzyc.

Gość Vgbhj
Ja mialam wspollokatora ktory potrafil uzywac mojego grzebienia, macac ciuchy i wyciagnal mi nawet pdpaske z szafki choc kazalam mu sie trzymac z dala od moich rzeczy. Po przeprowadzce nadal czyszcze wszystkie rzeczy bo nie wiadomo co mogl z nimi robic. :/

Gość upokorzona57436
Niezle przypaly. Ale kobiety tak sie nie zachowuja. Chyba ze sa pijane. to odstawiaja jakas szopke. Ale na trzezwo zeby cos takiego robily, to sie nie slyszy o tego typu zboczeniach. np ze sciagaja majtki na ulicy i sobie dogadzaja. Czasem sa. Ale to sa wyjatki.Natomisat faceci to czesty widok. I to nie tylko moj przypadek. ale wiele kobiet widzialo onanizujacych sie na ulicach. Moje znajome to nie raz taki widok ogladaly. Co sie dzieje z nimi? Nie wrzucam wszytskich do jednego worka. Ale duzo jest takich zbokow.

Gość upokorzona57436
mialam kierownika, ktory mial rodzine i dziecko w drodze i chcial ze mna sei przespac. Milalam instruktora, tez to samo. korepetytor rowniez, I kazdy mia zone. Oczywsiscie moja odpowiedz brzmiala na NIe. Ale ile mozna? Czy tylko ja tak mam? nie sadze. wiele z nas przezylo podobne zdarzenia.

Gość upokorzona57436
Nie wiem. uciekl. Plecy widzialam. Nie intersuje mnie czy byl ladny. Ale nawet ladny , nie powinien sie tak zachowac! to byly sekundy!

Gość Vgbhj
Do mnie tez wielu zarywało a mieli żony. :/ dwóch się chciało na mnie rzucić ale im przywaliłam-jednemu z glowki a drugiemu inaczej. Dobrze, ze trenowalam sztuki walki. Ja marnie wierze w meska wiernosc ale mam porzadnych kolegow. Takie zboki to jakis procent. Bardzo zaluje, ze trafilam na takiego bo mam teraz uraz. Zwlaszcza ladne kobiety maja przerabane pod tym wzgledem.

Gość upokorzona57436
z jednej strony smiac mi sie chce z niego, i wiem ze takie zboczenia sa. Ale z drugiej strony czuje sie upokorzona. i gdzie tu logika? Smac mi sie chce , bo zrobil to takim sprintem, a upokorzona bo na mnie sie wyladowal. Dziwne to wszytsko. probuje cos sobie wytlumaczyc, ze takie sa zboczenia i nic na to nie poradzisz. a z drugiej strony jestem zla i czuje obrzydzenie.

Gość upokorzona57436
Vgbhj uwierz ze sztuki walki by w tym momencie nie pomogly. Aczkolwiek uwazam to za bardzo sluszna decyzje aby sie obronic. Sa takie chwile ze cie ktos zaskoczy. Jak mnie. To byly sekundy i uciel w tlum.

Gość .o.O.
Kiedy wyszłam wyrzucić śmieci, a tu jakiś facet z balkonu lać. Tuż przede mną. Miałam szczęście, że mi do głowy nie nasikał -.- Nie ogarniam facetów..

Gość .o.O.
*zaczął lać

Gość Mnnersind Schweine
Dopiero teraz to wiesz, ze chlopy to swinie. Lepiej swinie se wziasc do domu jak glupiego cymbala. Pozatym nie obrazaj swin, one nie sa tak falszywe jak chlopy.