Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cassi

fałszywy przyjaciel

Polecane posty

Gość Cassi

miałam od paru dobrych lat zaufanego przyjaciela z którym bardzo często się spotykałam, naprawdę taki czlowiek od serca. Wszytko zaczeło się psuć w sumie zmieniać od czasu kiedy znalazł sobie dziewczynę (tępawą, szaloną studentkę o przecientnej urodzie) Zaczoł się odsuwac nie odbierac telefonów, zlewać spotkanie i wogole inaczej zachowywać. Kilka dni poźniej byli już razem. Zlozylo się tak ze z kuzynem byłam u owej dziewczyny(jego koleżanka) to jak przyjechał do niej to ani słowem się nie odezwał, a jak wkońcu coś powiedział to były to jakieś pretensje nie wiadomo o co. Nie wcinam im się wziązek nie wypowiadam się nikomu na jej temat czy jego więc nie wiem o co chodzi, może nie chce zeby była zazdrosna?? Znalazłam się w dziwnej sytuacji bo owa dziewczyna okazała się być 2licową blacharą i wcale się z tym nie kryje. Plotkowała do mnie na temat przyjaciela, pokazywała smsy od niego, wyśmiewała się, i mówiła że nie zabrania mu kolegów i sama go namawia do nich, ale jak ktos dzwoni to zaraz skutecznie mówi że jej chłopak nie wyjdzie(dziwne dla mnie), a sama lata ze znajomymi na piwo bez niego bo chce pogodac z nimi bez świadków mówi. Ostanio miała urodziny i się chwaliła drogim prezentem od niego ciągle każe mu się wozić i łozyc kase. Po czym udaje świeta dziewice Nie wiem co mam zrobić czy powiedzieć mu o tym co ona mi mówiła za jego plecami, czy nie wtracac się?? niechce później wyjść na najgorszą gdy się pogodzą, ani nikomu mieszać w życiu, ale to nie jest dziewczyna dla niego( wczesniej bardzo źle się wypowiadała na jego temat dopki nie kupil jej paczki szlugów i nie pokazał jaki ma samochód i ile zarabia) dla mnie to nie przypadek że od razu sie niby zakochała w tym samym czasie:P Nie wiem co mysleć doradzcie coś

Gość powiem ci zeeee
Nic mu nie mów, bo wyjdziesz na idiotke tylko. a on kiedys przejrzy na oczy. swoja droga jak Cie olal to co Ci pozostało? znajdz sobie faceta.

Gość Cassi
mam faceta i ale nie olalam przyjaciol z tego powodu. Masz racje lepiej nic nie robić bo pozniej najgorsza bede lub bede gadac ze niby zakochana jestem. Watpie czy przejzy bo jest tak zakochany że szok, on jak sie zakocha to konie, ciesze sie ze sie angazuje, ale on wybiera takie blachary typowe nie wiem czy to kwestia gustu czy pecha. a mi przykro jest bo tak sie zachował zawsze mogł liczyc na moja pomoc a teraz chodzi i do niej gada ze to ja np cos od niego chce czy cus wiec nie dzwonie nie odzywam sie

Gość Cassi
też prawda prosić się nie będę, po cichu się śmieję z tego z 2strony hehe ot taka moja natura zlośliwa:P nie no zartuje;))

Gość powiem ci zeeee
Czym Ty się przejmujesz? chłopak nie ma gustu i tyle ;) ale faktycznie chamsko sie zachował, przyjaciele to sa przyjaciele chyba nie?

Gość Cassi
bardzo hamsko, ogolnie wcześniej lubił się wywyższać nad kolegami, ale co do mnie nie było nigdy miejsca. No przyjaciel tak nie robi,ale tak jakoś smutno mi się zrobiło, jak ta studentka czytała smsy i w 1 z nich byla mowa o mnie;/ że ciągle dupę mu zawracam i że nie odbiera ode mnie tele i że jestem tylko kolezanka . Bo jeśli ktoś się ze mną umawia, to powinien przyjść, ja nie mam czasu by cały dzien czekać az przyjdzie to dzowniłam zeby sie dowiedziec czy będzie czy nie;/ Mogł powiedziec ze nit to po sprawie bybyło a nie ze za 5minut bedzie a za 5minut ze za 5minut... Może ta mała ladacznica mu coś nagadała?? bo skoro na niego gada to i na mnie pewnie

Gość powiem ci zeeee
Ja bym sie nie zdziwiła gdyby cos gadala ;) takie laski maja diabla za uszami :)

Gość Cassi
te studentki to zakała świata, nie pracuje i nie wieadomo za co oplaca wynajem mieszkania i jedzienie. teraz ma sponsora to codziennie bary, restauracje, widać że to typowa małolatka co jarają ją imprezy, samochody, drogie preznty. Jest młodsza od nas więc widać różnice w rozumowaniu, bo się bardzo cieszyła jak po nią samochodem na uczelnie podjeżdza i z gromadą koleżanek czeka podniecona. nie kumam takich ludzich

Gość Cassi
wiesz nie ma jakiegoś super auta, ja tez mam samochód ale jakos moj chlopak nie zaprasza do niego kolegów i nie szpanuje nim xD

Gość powiem ci zeeee
Takiej juz nie zmienisz. nie pozostaje Ci nic innego jak sie z tym pogodzic.

Gość Głupia i szczęśliwa...
StuDĘTKI. Nie żałuję że nie studiuję, wszystko takie wykształcone a pstro w głowie, ani wiedzy, ani pasji, zero myślowego zaangażowania, pomysłu na życie. Same stare wysrane prawdy, stereotypy i mentalne zakołtunienie. Jestem sobie szczęśliwą osóbką, po 8 klasach szkoły podstawowej, ledwo ukończonej, bo 3/4 czasu spędzone poza szkołą, i dziś sobie za to dziękuję, bo jak widzę to wszystko dookoła, to mnie zimny pot oblewa i włoski się jeżą na karku. Nie wiem jak się ustrzegłam od tego wszystkiego, ale widać pomysł wypalił, bo wszystko w życiu gra i buczy. Odbiegłam od tematu, sorki. Kończąc- dupa a nie przyjaciel. A ty zachowaj twarz i nie wtrącaj się, chyba że cię o to poprosi.

Gość Cassi
no tak, przyjdzie czas ze moze zrozumie i pewnie bedzie doradz pomoz czy na kawe wpadne nie wiem wtedy co powiedziec zlac czy isc ?? ciezo prekreslic dobrego kumpla, ja bylam lojalna aon nie

Poczekać, to pewnie początek, kiedy wybuchła ta wielka miłość? Otrzeźwieje na pewno, a ty musisz nabrać dystansu do tej sytuacji, przynajmniej na początku.

Gość Cassi
miesiac temu xD ale on sumie 2 msc już za nią się patrzył :P ja mu zycze szczescia, ale nie z taka typiara

Oooo to świeżutka bułeczka :D Nic nie rób, jeśli dziewczyna okaże się dużym błędem, to nauczy się na nim, musi je popełniać inaczej będzie z niego jeszcze większa dupa.

Gość bvjvj
A ja miałam przyjaciela, który nadal się za niego uważa, ale zachowuje się totalnie jakby nim nie byl.

Gość hggyftf
olej go. On juz nie jest twoim przyjacielem.Zapamietaj jego zachowanie, bo gdy jego związek się zakończy będzie znów chciał byc twoim przyjacielem...nie daj mu już szansy na przyjaźń...Fałszywy przyjaciel jest gorszy niż wróg!!

Gość Cassi
Chyba nigdy nim nie był skoro się zachowuje tak. Dla niego liczy się panienka to dobrze z 2 strony bo jest jej wierny, ale po co takie szopki odwala co do mnie. Ona ciągle gdzieś lata sama,a on nawet się z nimim nie spotka bo jej powiedział że woli z nią bo nas w dupie ma :( Słuchajcie nie wiem czy mu powiedzieć z wyrzutem o tych sms co jej pisał o mnie za plecami, a jej przygadać wkońcu jak ją spotkam na temat jej pochwałek o drogich prezentach. Z wielką chcęcia bym z***aa*je**b jej w pysk

Gość Cassi
nie wiem jak myślicie?? Przygadać jej??? Ażżżż mnie korcii

Gość babcia zuzka
a mnie moja przyjaciółka olała jak byłam na tzw zakręcie w bardzo trudnej sytuacji życowej była mi bliższa niż siostra przyjaźniłyśmy się 33 lata

Gość Cassi
bradzo mi przykro, oj nie chciałabym być na Twoim miejscu Jaka z niej przyjaciółka?? Wredna zlozła:P