Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saaaaya

7 lat chodzenia - on nie chce ślubu

Polecane posty

Gość saaaaya
dfghjklm - wolałabym tego nie pisać na forum, bo jeszcze mnie ktoś wytropi.

Gość saaaaya
hurdy gurdy 2 - nie zrozumiałam twoich wpisów, bo jak dla mnie napisałeś to za bardzo nie owijając w bawełnę.

Gość dfghjklm
napise chociaz jeden kraj z ktorym tamten graniczy :) bede wiedzial na przyszlosc gdzie nie jechaac bez slubu :p

Gość saaaaya
rosja

Gość dfghjklm
bialorus? :)

Gość saaaaya
nie powiem :)

Gość dfghjklm
finlandia? tak raczejfinlandia bo nibyy kto na bialorus jedzie :) stawiam na finlandie :) no bo chyba nie chiny :) ale w finlandi jest luteranizm. a kraj ten jest katolicki?

Gość dfghjklm
na bialorus nie jedz bo cie lukaszenko zamknie :p

Gość hurdy gurdy 2
saaaya niestety wasze pokolenie ma problem czytania tekstu ze zrozumieniem.Nie przecze,ze nieraz wyrazam sie niejasno ale tu tego nie widze.Kawe na ławe wywaliłem.Jesli nie rozumiesz, nie trafia-trudno.Emocjami tez niczego sie nie zalatwi.Potraktowalem cie indywidualnie a nie schematycznie.Na kafe wystarczy

Gość saaaaya
dziękuję.

Gość saaaaya
dzięki wszystkim za rady, wątek uważam za zamknięty

przemysl czy wogole warto z takim gosciem brac slub... poznaj faceta z jajami,konkretnego,ktory wie czego chce a przede wszystkim,ze ciebie chce.. Tak sobie mysle,juz dawno bylabys po slub ie,gdybys byla z takim zdecydowanym,konkretnym facetem z jajami. Mialby prace ,a to jest podstawa zwiazku i w zyciu wogole,bo z nierobem albo nieudacznikiem chcesz zyc? Juz teraz sa schody,jeszcze jest taki rozmemlany do tego i ma watpliwosci,chociaz mnie sie wydaje ze to juz jest zwiazek przechodzony ,po 7 latach ?daj spokoj ! 2,3 lata uwazam za max chodzenia,dluzej to przegiecie ,juz sie ludzie poznali i jak wszystko w miare jest ok,a sie kochaja to nie powinni miec watpliwosci,jesli oboje tego chca-zeby sie pobrac. Takze na twoim miejscu zamiast o slubie pomyslalabym o zmianie faceta na innego ,no chyba ze ty chcesz z taka ofiara sie zwiazac . Ja juz bym wolala byc sama ,jak byc z takim nieudacznikiem? A wlasciwie to za co ty go kochasz albo pomimo czego,poza tym co juz o nim napisalas?