Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adela_89

poprostu szok!!!

Polecane posty

Gość adela_89

Podczas podróży pociągiem pośpiesznym, na jednej ze stacji wsiadła kobieta z mężczyzną i z wózkiem, a w nim miesięczne niemowlę, wiem bo słyszałam jak rozmawiali. Dziecko spało przez dwie godz.podróży, lecz gdy zaczęło kwilić, matka nie wyciągając go z wózeczka podała mu butelkę z mlekiem (dziecko leżało całkowicie płasko), po czym gdy dziecko zjadło nie podniosła go żeby mu się odbiło!! Po 5 minutach dziecku się ulało i zaczęło się krztusićm na co matka stwierdziła: "ojojoj, dzidzia sobie kaszle..." - no ludzie! jaka ta baba musiała być zacofana!!! i w dalszym ciągu go nie podniosła. Po chwili dziecko znowu zaczęło płakać -odrazu było wiadomo, że napewno ma mokrą pieluchę. Lecz matka nie kwapiła się żeby ją zmienić. Biłam się z myślami długo, ale w końcu nie wytrzymałam i zasugerowałam, ze pewnie trzeba zmienić pieluchę. A ona na to ze "zmieniała przed podróżą w domu i to wystarczy. A dziecko jest takie marudne i ona nic na to nie poradzi, i jak mi przeszkadza to zebym się przesiadła!!" Miałam ochotę wziąć te dziecko i sama się nim zająć! Ale to jeszcze nie wszystko. Jak wysiadałam, babsko przeszło samą siebie! Wyjęła danonka z torby i metalową łychę i zaczeła dawać tu temu biednemu maluchowi do buzi!!! oczywiście malec nadal leżał!!!!!! Strasznie mi było żal tego dziecka, ze ma taką zacofaną, głupią, durną i niedoinformowaną matkę. .. :(

Gość nonn
danonka miesięcznemu dziecku?

Gość adela_89
no właśnie!!!!!!!!!!! danonka miesiecznemu dziecku!!!!!!!!! miałam ochotę zdzielić tą babę po tym durnym łbie!!!!!!

Gość 23fdswe
to jej dziecko, a tobie chuja do tego jak je wychowuje ;/ boze jak ja nie znosze takich kretynek, co to mysla, ze sa alfa i omega w kwestii opieki nad dziecmi.

Gość adela_89
23fdswe - a co, zjechałaś mnie za to bo to może ty byłas w tym pociągu i tak wspaniale zajmowałaś się dzieckiem?!! i dawałaś danonka miesiecznemu maluchowi?? wiem, ze nic mi do tego i ja się wcale do niej nie odezwałam idiotko, tylko raz zasugerowałam, że może maluch ma mokro, bo ona sama zaczeła potrząsać wózkiem i głupio się dziwić,"dlaczego te dziecko płaczę ciągle, przecież zjadło!" boże, co za baby na tym świecie chodza... jak jej bronisz to poprostu jesteś taka sama, powodzenia.

Gość we wszystkim
wskazany jest umiar, do czasu az nie przefczytalam o danonu bylam sklonna w to uwierzyc, ale teraz jestem pewna ze to prowokacja. Autorowi gratuluje braku własnych problemow,Pozdrawiam i zycze milego dnia.

Gość adela_89
we wszystkim - po cholere mialabym robić prowokacje. Jakbym nie widziała tego na własne oczy to też bym w to nie uwierzyła. Opisuję to tutaj bo chciałam dac upust moim niewypowiedzianym myślom. Jestem zwyczajną mamą, która czasem zasiada na kafe i po kiego wała mi robić prowokacje....eee

Gość rtrtrtt
prowo...widać, ze autorka nie ma pojęcia o dzieciach...danonka miesięcznemu niemollakowi...he,he,,...to ci wyszło....a może piwo mu dała?

Gość frrrtrt
prowo...widać, ze autorka nie ma pojęcia o dzieciach...danonka miesięcznemu niemollakowi...he,he,,...to ci wyszło....a może piwo mu dała?

Gość dsdsww
prowo...widać, ze autorka nie ma pojęcia o dzieciach...danonka miesięcznemu niemowlęciu..he,he,,...to ci wyszło....a może piwo mu dała?

Gość Mamaoscara
Matko boska co za matka!!!!!!! Jak tak mozna!!! Tez miałam taka znajoma urodzilysmy w podobnym czasie i ja zawsze małemu mleko albo w krzeselku albo na rękach dawalam a kiedyś pojechaliśmy do nich i ich córka leżała w wózku położyła pieluche tetrowa pod butelkę i jej dała mała leżała płasko pózniej mój mąż ja podniósł a ona cała w mleku bardzo jej sie ulalo na co ojciec dziewczynki " co wujek nacisnal na brzuszek ?" no ja poerdole !!! Pózniej pytam sie tej matki a ona mi mówi ze jej sie ulewa bo ma problemy z przelykiem czy costam no ku.... Mac!!! Pózniej po jakimś czasie mówię moze byś ja przebrała bo cała mokra a ona wzięła jakaś szmate i ja wytatla no szok!!! Ja mojego zdążyłam podczas całego pobytu prEbrac juz ze 4 razy a ona ani razu no to zwróciłam uwagę i wkoncu ja przebrała no to pielucha chyba ważyła tyle ile jej córka no porażka !

Gość adela_89
już nawet nie można się podzielić swoimi przemyśleniami bo zaraz cię oskarżą o niewiadomo jakie prowoKACJE. O co wam chodzi z tą prowokacją. kretyni... WIEM CO WIDZIAŁAM I TO JEST SZOK ŻE W OGÓLE SĄ TAKIE MATKI NA ŚWIECIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIEM CO WIDZIAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!! Każda przeciętna matka wie, że jak się nakarmi niemowlę to trzeba dopilnować żeby mu się odbiło! Kretyni. Niby po czym stwierdzacie matoły, że nie mam pojęcia o dzieciach???? Po tym, ze Wam opisałam co wyprawiała jakaś baba ze swoim dzieckiem w pociągu???? Załuje, ze tu napisałam, bo tu przesiadują identyczne matki jakie spotkałam w tamtym pociągu!!!! Mamaoscara - chociaż Ty jedna mnie rozumiesz....

Gość 51640+55640
A co Cię to obchodzi. Może zamiast pisania tych bzdur zrobiłabyś coś pożytecznego, poczytaj książkę albo zacznij się uczyć fińskiego. Jak jak nie lubię takich kobiet, które wszystko zawsze zauważą no i koniecznie muszą skomentować dodając co powinno się ( co one by zrobiły) robić.

Gość efhnbad
a ja wierze że takie idiotki chodza po świecie i mają dzieci do tego. Żal tego dziecka, mam matkę idiotkę

Gość Eeerrr...
Haha matka polska, ktora nie ma swojego zycia! Ja jak wsiadam do pociagu, to slucham Ipoda, czytam ksiazke albo gazete, a nie zagladam do wozka innym! Nie Twoje dziecko, wiec przestan sie pienic! Swoje mozesz karmic, przewijac i "odbijac" tak, jak chcesz, a to, ze ktos zajmuje sie ich wlasnym dzieckim inaczej niz Ty, to nie Twoja sprawa. A przy okazji, wiesz, ze dziecko moze troche polezec i poplakac i nic mu nie bedzie? Bo skoro jestes taka idealna matka, to powinnas wiedziec, ze dziecko wychowuje sie i uczy dyscypliny od malego, wiec jak dziecko zakwili, to nie trzeba go od razu brac na rece, potrzasac, karmic, przewijac...

Gość efhnbad
Eeerrr... widać że o dzieciach to ty akurat nie masz pojęcia

Gość Mamaoscara
Ja pierdziele na tym forum to strach cokolwiek napisać bo zaraz zajęła masakra

Gość huehuehuehue
a moze nie chciala podnosic dziecka bo bała sie ze pociagiem kiwa i moze sie malcowi cos stac, co do pieluchy to jak mam pampersa to wybacz nawet ja nie zmieniam go co 15 min. takie posikiwanie malucha moze byc w pamperze przez kilka godzin. co do danonka to przegiełas

Gość hjmghm
jakos trudno mi uwierzyc w ta historie. danonki dla tak malutkiego dziecka ? ale sama juz widzialam takie niesmaczne sytuacje. raz bylam na miescie i widzialam kobiete z wozkiem w ktorym bylo dziecko ok. roczku. maluch pil chybajakis soczek z takiej butelki jak np. avent do mleka. jak wypil to chcial dalej a matka pila cole. odkrecila smoczek nalala tam cole i dala malemu do picia! wiec moze i sa kobiety co daja danonki takim malym

co do mokrej pieluchy to skąd wiesz ? :P dziewczyny ja znam osobę która 2 miesięczniakowi kubusia dała :D takie egzemplarze na nieszczęście dzieci zdarzają się

Gość igkjyc
prowokacja. Kto ma dzieci ten wie.

Gość errloor
Vjkoccgl

Gość Eeerrr...
Na nieszczescie dzieci wiele matek karmi dzieci slodyczami i parowkami i nikogo to nie szokuje! Nie wazne, ze dzieci maja 3 czy 4 lata, sa po prostu karmione syfem. Nie wspomne juz o "zdrowych soczkach", ktore generalnie sa cukrem w plynie, ale tez bardziej wygodnym rozwiazaniem, bo mamie nie chce sie wycisnac soku z dwoch pomaranczy i grejpfruta , do czego nawet nie potrzeba sokowirowki. Zwracam tylko uwage, ze roznych ludzi szokuja rozne rzeczy, bo kazdy wychowuje swoje dzieci po swojemu.

Gość halo..toja
a ja tam wierze w ta historię. nieprawdopodobna ale jednak. nie takie cuda na świecie. autorko, nie przejmuj się opiniami innych. może wg niektórych nie powinnaś się wtrącać w obcych życie ale wygadać anonimowo się można, bo żal dziecka bez dyskusji. ja bym zrobiła to samo, też bym zareagowała. nawet bym zapytała ile dzieciaczek ma, "a pani danonka daje hm? to mozna tak szybko? chyba nie, wie pani". bo wiesz sa niestety matki, które pojęcia o dzieciach nie maja i czasem trzeba zareagować w delikatny sposób nawet jeśli to nie nasze dziecko. to tak jakby ktoś gwałcił kogoś na naszych oczach a my byśmy się temu przyglądali.

Gość musisz mieć baaaardzo
nudne życie pozbawione celu i sensu skoro tak interesujesz się cudzym życiem, współczuję.

Gość Miesięcznemu dziecku danonka
ludzie:o przecież takie dziecko nie potrafi z łyżki jeść, to gdzie niby ta matka tego danonka wkładała? Na poduszkę do wózka? Autorko, otrząśnij się. I przestań tak wrzeszczeć, bo ochrypniesz. A to nieładnie wygląda jak ktoś tak mordę drze:P 🖐️

Gość halo..toja
i sprostuje coś. nie wtrącam się zawsze gdy ktoś cos robi zle tylko jeśli sytuacja jest naaaaprawde bulwersująca czy zagrażająca życiu/zdrowiu dziecka.

Gość halo..toja
ciekawe czy mleko chociaż ciepłe miała

Gość hjgjtykiyio
moze to dla was szok ale ja autorce wierzę,jak najbardziej sa baby zdolne dac niemowlakowi danonka,byłam na sali poporodowej z babą która rodzila któres dziecko z kolei i na temat zywienia powiedziała ze ona od 4-go miesiąca daje dzieciomn kaszanke!!!!!Tak kaszanke nie kaszke...gdyby sama tego nie mówiła to bym nikomu nie uwierzyła ze są takie kobity....ale to patologia ze szok...

Gość halo..toja
może naprawdę powiedziała kaszkę ?