Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tantum rosa85

TANTUM ROSA

Polecane posty

Gość tantum rosa85

Czy Tantum Rosa jest faktycznie takie dobre? Mam grzybicę, byłam u ginekologa, użyłam 4 z 10 globulek ale mimo to objawy słabo mijają :( Zastanawiam się czy wrócić do ginekologa w przyszłym tygodniu czy kupić Tantum Rosa?

Gość a może kanapka
Dla mnie rewelacja

Gość tantum rosa85
A stosowałaś to też w jakimś zapaleniu? Jak się tego używa?

Ja stosowałam na grzybka Robiłam kilka dni irygację, ale znaczną ulgę przynosi także samo podmywanie Pamiętaj jednak że po irygacji dobrze byłoby zażyć np. laktowaginal. Pomaga odbudować dobrą florę :)

Gość tantum rosa85
tak, tyle że ja chciałabym użyć tego do podmywania bo mnie zwyczajnie piecze(tak z zewnątrz) a potem użyć Gynalgin (to mam od gina na grzybicę). I czy to coś da, czy będzie mniej piekło :)

tantum rosa nie wyleczy grzybicy!!! Lepiej wroc do lekarza bo na pewno przepisze jakies antybiotyki i ewentualnie krem dopochwowy.

Gość tantum rosa85
Chcę jedynie by mnie mniej piekło z zewnątrz. Mam krem clemastinum ale po tym piecze bardziej. Użyłam 4/10 globulek. Nie przekreślam jeszcze ich bo jestem w połowie kuracji.

Gość tantum rosa85
o rany, clotrimazolum :D

Gość nhhh
idz do lekarza i niech ci przepisze tabletki globulki 2 sztuki dawka jest uderzeniowa ale naprawde skuteczne kosztuja ze 3 zl ale sa na recepte bodajze Cindamecinum czy cos takiego

Gość tantum rosa85
Mam tak pojebanego ginekologa, ma chyba ze 100 lat i sam nie wie co wypisać.Chciałam żeby było to co parę m-cy temu gdy mnie grzybica dopadła a on wpisał coś co istnieje tylko w maści a nie globulkach :( Potem wynalazł to co teraz mam :o nhhh kiedyś, w ciąży brałam coś takiego. Były właśnie 2 albo 3 tablety. Kurde, nie chcę mi się znów tam iść :(:(:(

Tantum rosa ci przyniesie troszkę ulgi w bólu i pieczeniu,możesz kupić czemu nie. Dobre są globulki gyno-femidazol.

Gość a może kanapka
A JAKIE MASZ TE GLOBULKI ?

Gość tantum rosa85
Nightmare20 tego oczekuję, ulgi i przeczekać do następnej wizyty. Może tablety zadziałają i nie będę musiała iść.

Gość tantum rosa85
Gynalgin używam. Użyłam połowy czyli 5. Zapisałam się na wtorek.

Gość tantum rosa85
:D 5 a nie 4, źle obliczyłam. Myślicie, że pomogą jeszcze? Myślicie, ża Tantum Rosa pomoże mi wytrzymać do wtorku? A może co innego polecacie do podmywania?

No ja używam po prostu lactacydu i robię sobie irygację,niestety tantum rosa mi się skończyło. Jasne to dopiero 5 tabletka,ale widzisz chociaż poprawę?? Niech Ci przepiszę tabletki flucofast.

a zapomniałam jak mnie kiedyś dopadła to pomogły mi gałki propolisowe tylko ich ożywałam i przeszło mi.

Gość tantum rosa85
Nightmare20 wydawało mi się na początku leczenia, że było dużo lepiej. A teraz albo za mocno się rozdrapałam albo nie wiem ale jakby było gorzej, piecze :( O tych gałkach to mi teściowa też mówiła :D

Gość tantum rosa85
Wielkie dzięki, bardzo mi pomogłaś :) Zaraz poszukam w necie tych w zielonym opakowaniu i jak tylko globulki mi się skończą kupię tamte w aptece. Może nie będę musiała isć do gina, a jak będę musiała to przynajmniej lżej mi będzie :D

:) Nmzc a i kup sobie coś na odbudowanie flory po tych antybiotykach to masz zniszczoną całkowicie. Niestety te cholerstwa tez sa drogie jak nie wiem. Dasz radę,powodzenia;)

tak właśnie te same mam :] tylko 1 cenna rada załóż starą jaką bieliznę albo użyj podpaski bo wkładka nie zdaję egzaminu. Strasznie brudzi bieliznę swym żółtym kolorem i nie schodzi.

Gość tantum rosa85
wiem, wiem, te globulki też wypływają :D

Gość tantum rosa85
:D