Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rgdcvn

Kasia Tusk zarabia na swoim blogu 2tys tygodniowo

Polecane posty

Gość hyttyd
to na chuk tam wlazicie glupie kurrwy :o

Gość hyttyd
dokładnie :o

Gość frrruu23
może blog nie jest takim złym pomysłem na dodatkową kasę? Ostatnio natrafiłam na artykuł http://www.tanie-kredyty.com.pl/blog/647-wez-i-zbankrutuj.html i szczerze się zastanawiam czy z braku pieniędzy pod koniec miesiąca może płynąć radosna nauka. Mnie osobiście wpędza to w depresję ;] patrząc na pannę Tusk można znaleźć alternatywę do podreperowania budżetu

na onecie widziałam już ze trzy artykuły poświęcone blogowi tej całej Kasi Tusk, dzisiaj też wywalony na stronie głównej. ja widać, nie tylko Kasia Tusk zarabia na tym swoim blogu :P PS. nigdy w życiu nawet nie weszłam na ten blog, a wiem, że istnieje i wiem, o czym jest, ten nachalny marketing mnie przeraża.

Gość bardzo lubie styl
bardzo lubie jej stylizację i będe wchodzić dalej, ale rozumiem nie kazdemu musi sie podobać

frrruu23 - niby tak, ale wiesz, jak się jest zwykłym człowiekiem, to żeby mieć popularnego bloga, trzeba się wykazać naprawdę wielkim talentem pisarskim albo ciekawymi przemyśleniami, aby przyciągnąć ludzi i mieć oglądalność. w przypadku Kasi Tusk wystarcza, że jest córeczką premiera i pisze o dyrdymałach typu "co dziś na siebie ubrałam". :O

Gość chcę ci pomóóc
kaska ma głowę na karku wiec załozyła bloga i zarabia, a wy możecie jej tylko pozazdrościć:-P

Gość bardzo lubie styl
anyżówka na tym polegają właśnie blogi ze stylizacjami :) ja tam lubię tego bloga i uważam, że to jeden z lepszych polskich. nie będe na siłe go bronić bo jednym się podoba drugim nie proste:)

Gość bardzo lubie styl
anyżówka na tym polegają właśnie blogi ze stylizacjami :) ja tam lubię tego bloga i uważam, że to jeden z lepszych polskich. nie będe na siłe go bronić bo jednym się podoba drugim nie proste:)

Gość hgg
no i bardzo dobrze, umiała znalezc dobry biznes i tylko się to powinno chwalić. No chyba że jest się Polakiem i czyjś sukces uznawany jest za porażkę

Gdzie jest napisane ze zarabia 2 tys? Po drugie - jest popularna, to zarabia. Kazdy moze byc popularny i zalozyc bloga. Tylko ze latwiej narzekac i zazdroscic. To takie przyjemne ...

Gość hgg
a blog jest bardzo fajny i jeszcze zarabia na tym co lubi- super ;)

Gość to ak mało żeby kupic chate
Kasia Tusk, córka jasnie nam panujacego Donalda Tuska wnuka wermachtowca w zeszłym miesiącu dnia 18/02/2013 kupiła za gotówkę 5-cio pokojowe mieszkanie na Saskiej Kępie w Warszawie. Cena rynkowa mieszkania wynosi 1 milion 720 tysięcy złotych. Numer referencyjny zajmujacego sie całą sprawą notariusza 01/2013KT. Skąd pochodzą tak znaczne srodki w rękach tak młodej dziewczyny? Skąd tak dużo gotówki w rękach osoby prawie bezrobotnej Katarzyny Tusk? Wyżej wymieniona prowadzi jakis tam mikroskopijny portal internetowy, i czy jest możliwe aby tak wysoka suma pieniedzy była zgromadzona w sposób legalny? Katarzyna T. pojawiła się w Warszawie u notariusza w poniedziałek dnia 18 lutego 2013 przyjezdrzając ze swojego mieszkania w centrum Gdanska nowym Mercedesem klasy S wartym PLN 344 000 kupionym za gotówkę (informacja z salonu Mercedesa). Znowu pojawia sie pytanie, skad Katarzyna T. posiadała tak znaczne srodki w gotówce na zakup tak drogiego samochodu podczas gdy realne płace w Polsce są rzędu 1200PLN 1500PLN. Przypomnijmy, że banki mają obowiązek informowania nadzoru bankowego o transakcjach w wysokosci 10 tys. euro. Zmowa milczenia ma się dobrze, i można robić w Polsce pewne rzeczy, jeżeli ma się duże plecy. Czy są jakie powiązania pomiędzy upadająm Amber Gold, a córką premiera. Przypomnijcie sobie państwo jak to niedawno drugie z dzieci Donalda Tuska Michal Tusk plątał się w wyjasnieniach w sprawie domniemanego udziału w aferze związanej z Amber Gold. Skąd te pieniądze? WSZYSTKICH URZĘDNIKÓW PAŃSTWOWYCH INFORMUJEMY, ŻE WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI I SWOBODA WYRAŻANIA SWOICH POGLĄDÓW JEST ZAGWARANTOWANA ART 54 KONSTYTUCJI RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ. lecha dzieci tez tak zyja narzie niemam jeszce takich dowodow ale je znajde przekazcie ta wiadomosc gdzie sie da niech spoleczenstwo sie dowie

Gość Pozdro z Cork
Katarzyna T. dostała 4 miliony (z przekrętów) od Słońca Peru i Nigerii!!!!! :classic_cool:

Gość Killimandżarosssss
A kto tam niby płaci za taki blog?Firmy jakieś?

Gość dfg4456789
A co trzeba zrobić żeby mieć taki przychód?

Gość Pozdro z Cork
trzeba miec nazwisko :D

Gość Krótka przypowieść o historii
Tusk, wnuk dziadka żołnierza z wermachtu, dziadek był zwerbowany i w pierwszym spotkaniu z aliantami zwiał, był w angielskim obozie niemieckim, został przekazany polskim siłą zbrojnym na zachodzie gdzie za rany odniesione w walkach z niemcami medal dostał. Tusk jest wnukiem wermahtowca. Kaczyński syn porucznika z powstania warszawskiego i sanitariuszki. Ojciec został ranny w palec u dłoni drugiego dnia i resztę powstania dekował się w szpitalu a matka była sanitariuszką w Starachowickim szpitalu gdzie opiekowała się żołnierzami niemieckimi rannymi na froncie wschodnim. Kaczyński syn bohatera powstania i sanitariuszki. Jeszcze ciekawostka, Tusk był tylko malarzem kominów, za "niepokorność" nie mógł znaleźć pracy. Malowanie kominów Macierewicz mu wtedy załatwił, sam miał lekkie kłopoty za działalność a młody chłopak który dla niego w tym robił miał przesrane. Dużo tego jest, szkoda więcej słów, po prostu są ludzie obok których wstyd być. Tyle.