Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spadkowo

Zna się ktoś na spadkach i darowiznach? Mój ojciec dostał działki a jego rodzień

Polecane posty

Gość Narine24_
Jej ojciec nie dostał spadku, tylko darowiznę

Gość oooooooooooooooooooo
tez bym sie wkurzyla jak by moj tato dal mieszkanie bratu a mnie nic.

Gość doremifasola
narine narine zwał jak zwał, chamstwem ejst to ze jej ojciec dostał a rodzenstwo nie. Gdyby moi rodzice tak zrobili to bym ich po sądach ciagała!! Naprawde nie rozumiem dlaczego niektorzy rodzice tak głupio postępują i dzielą dzieci na lepsze i gorsze. Moj ojciec krzywdy swoim rodzicom nighdy nie zrobił a został pozbawiony całkowicie spadku po nich

doremifasola masz coś z glową? Jakie jak zwał tak zwał? :o Nie odróżniasz spadku od darowizny i wywlekasz tu jakieś swoje rodzinne żale, jesteś kompletnie nieobiektywna, więc lepiej nie zabieraj głosu w dyskusji.

Gość ale przeciez to to to
nie rozumiem takiego oburzenia w sumie - ze nie rowno etc. Ludzie to jest majatek rodzicow, to oni sie tego dorabiali i maja prawo dac za zycia komu chca, ile chca i zrobic z nim co tylko zechca. Po smierci ich pewnie nie interesuje ;) Ja tam nawet na nic nie licze od rodzicow, pomagaja mi, pomagaja mojej siostrze - jasne ze moge komentowac ze ona dostaje wicej , ze sa niesprawiedliwi etc. ale to jest ich kasa, oni na to zapieprzali i moga sobie z nia robic co chca . Czy maja czyste sumienie i spia spokojnie bo rowno traktuja dzieci - to juz ich brocha . Ja przynajmniej sypiam spokojnie, licze tylko na siebie i nie wyciagam reki po czyjes .Jak mi cos daja to sie po prostu ciesze.