Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

fiel u ewoni drzyzguni w rozmowach we toku

Polecane posty

Gość fiel2
Zara wrocem tyko muszem użnonć kupe.

no mi dobrze. Kurcze dużo masz tych kobiet co łażą a nie kupują :(

może znalazł innych fanuw, nie wiadomo, ach gdyby on wiedział jak nam sie poszczenściło w życiu, na pewno by sie ucieszył, on chciał, żebyśmy w kącu zdobyły sławe.

Gość szwagier pracuje przy programi
moj szwaguier pracuje przy tym programie bylam statystą 2 razy :) programy sa nagrywane w ciagu dnia nawet 2 NIE WIERZCIE W TO CO MOWIA W NIM moze 20% tam prawdy wasza rozmowe wytna zmksuja i dopisza swoja arracje i naprawe jestem w stanie uwierzyc ze naisali do was szwagier opowiada jakich idiotow do programu szukaja NIE OGLADAJCIE I NIE WIERZCIE W TO CO TAM MOWIA SAMa sie PRZEKONALAM 2 RAZY BEDAC STATYSTA W PROGRAMIE

mogło być i tak. Fiel daj jakiś wierszyk na poprawę humoru :D

no praktycznie wszystkie, ale nam to nie pszeszkadza, bo jek dobże pujdzie to szef zakmnie sklep, a wtedy my pujdziemy w kącu na bezrobocie, bo ile to morzna pracować, to jósz 4 lata sie ciongnie, a rzycie jest zbyt krutke, żeby pszesiedzieć we sklepie.

***sweetie*** a czy ja się wywyższam albo pisałam coś ze pracujesz w sklepie jesteś normalna?? chyba nie...pisalam ze to nie ja pisałam.. a i widze ze czarnego podszywa mam...fajnie...

Gość Lewatywian
Spoko wiem wszystko.Gratuję wam pomyślnego wypełnienia formularza zgłoszeniowego.:classic_cool:

szwagier? Jak to idiotuw szukajo? uwarzasz, że chco nas tylko dlatego, bo uwarzajo, że jesteśmy głópie? a ja myśle, że to inny powud. Mamy talęt poetycki, do tego jesteśmy wrzech stronnie uzdolnione. Pani Ewa nam powiedziała, że pokarzo to co my bendziemy chciały, prosze nie psój nam mażeń :(

poniedziałek- won lewiatan- dzienkujemy ramtatamko- wierszyk zara bendzie, pozwolisz że wyleje swoje emocje na temat poniedziałka

hmmm.... hotel spa? chcesz założyć :D? a coś się dzieje kotkowi? :( ah no i masz takiego kolczyka? :D nie bolało przebijanie?

Gość fiel2
Fiel jak we pracy we kopyti sie uderzyla i mnie boli to odszkodowanie bedzie

Siedziała na kamieniu, machała ogurasem Marzyła o grubasie by walnoł ją kutasem. Robila głupie miny, i grała w rużne gierki Muwiła, że gra w karty, a to były tylko bierki. Miała rozdwojenie jaźni, brak jej było wyobraźni, Raz udawała że jest słoniem, potem znów rżała jak konie. Psychopatka z niej i tyle, zamiast zembów ma badyle, Zamiast muzgu kawał fiuta, Poniedziałek- wyjmij słomę z buta.

poniedziałek ty idiotko to odkrycie hahaha, dlatego mamy te same niki debilko bo to my, tylko ze tera karzda pisze od siebie z domu ćpunko. pszestań zarzywać te specyfiki, bo gorzej z tobo.

Gość fiel2
Dobre fiek ha hi ha

fiel2 a o co sie udeżyłaś i kedy? bendzie na pewno, ja kiedys we szkole sie potkłam i mi dali szejset złotych

a dzienkuje, dzienkuje, mamy josz swuj taki tomik, a poniedziałek to nasza najlepsza intrygacja do wierszy.

Gość fiel2
Jak drzwi roztwieralam nenzowi klucze dawalam to sie uderzylam i mnie boli au au

no to tak, chcij otszkodowanie od menża, bo to w sómie jego wina. na pewno ci zaplaco.

dobry wiersz:) nie ramtata ale musze zrobic projekt zwiazany z turstyka to wybralam hotel spa :) reklama, co i jak , gdzie tylko nazwy mi brak. kolczyk? przebijanie nie bolalo ale krew mnie zalala:) mam juz rok ale dzisiaj poszlam kupic nowy bo zgubilam :P heh a ronaldus od rana rzyga co zje to na dywan. jak do jutra nie przejdzie to do kliniki gozabiore. Twoje juz wrocily do domu?

Gość fiel2
Aha dobrze ty taka mondra jestes

Gość fiel2
Sweet a gdzie tan kolczyk masz bo ja mam we nosie

wiem, nie po to sie chodziło do szkoły, zeby tera nic nie wiedziec. poniedziaółek- głócha jesteś? won z naszego topiku, włazisz tu ze swojimi obesranymi bóciorami, zrzóm, że nikt tu cie nie chce. jedynie morzesz wpaść zeby se wiersze o sobie od czsu do czasu poczytać.