Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

fiel u ewoni drzyzguni w rozmowach we toku

Polecane posty

Gość nie poniedzialek ONA
Dziwna to jestes ty ramtata, do brze wiesz czemu. To ja tez uciekam, filuniu bedziesz dzis wiewczorkiem? Porozmawiamy chwilke o Twoich wystepach w tv. Czekam buzki pa

Gość nie poniedziałek ONA
od 15:48 nie moje wpisy... pewnie debilka fiel sie podszywa

Gość nastolatkamama
nie poniedziałek...wyluzuj już bo Ci zmarszczki wyjdą :P

Gość i sie wyda
Przecież nawet jak byś pracowała to żaden wstyd,wręcz przeciwnie.Ja wiem ,że ten topik to ściema,ale bez przesady.Trochę luzu:D

Nie poniedziałek nie wymigój sie tera, dobrze wiemy, że masz narombane we głowie, zacznij sie uzdrawiać u psychiatry, to taka nasz dobra rada.

i nie wyzywaj mie prostytótko bo zgłosze to na milicję. Jesteś nawiedzona, udowodnilaś dzisiaj wszystkim jak bardzo z tobo źle.

Gość i sie wyda
Wystraszyła się:P

moze muzg zapełnia sprmo zeby lepiej funkcjonować

***sweetie*** czy ja Cie kiedykolwiek obraziłam? wyzywałam? no coż myślalam ze jesteś normalna na tym topicku ale widze ze nie...nie będe sie zniżac do twojego poziomu a co do Fiel.to juz pisałam spadłaś na dno, juz kiedyś pisałam to pisałam ale... dawno seksu nie mialaś co?? o i ile w ogóle go miałaś, tyle jadu, kompleksów i frustracji w Tobie

Fiel swoja tepotą naprawde poprawiasz mi humor.. a zwłaszcza jak sie podszywałas podemnia "a zwlaszcza wpis..."Powiecie cos o mnie w tv? Ale cos dobrego? Sorki, znowu mnie jakos ponioslo, nie wiem czy depresja mnie lapie, nie wiem. Zycie mi sie wali, wszystko mi sie wali. Ja tylko nie chce byc sama. Szukam oparcia I wiecznie mnie ludzie odtracaja." trzeba miec nasrane w głowce jak ty zeby tak sie zachowywać

Gość fiel2
Hejka co sie dzieje

Ja nie taka pószczalska jak ty nie mondra panienko, pokazałaś dziś klase, tera sie nie wymigniesz.

i nie udawaj póstaku, ze to nie ty pisalas, chcialas zdobyć sławe dzienki nam, ale cię wszyscy odrzuciliśmy to ci głópio i udajesz idiotke jak zwykle. won do chlewa spać

hej fiel2, jak to co sie dzieje, panna pószczalska poniedziałek znowu ma jakieś rozdwojenie jawni.

Gość fiel2
Boze ta psycholka tutaj je poniedzialek ty plebiscycie

caly czas tu siedzi i robi z siebie debilkie, jeszcze bardziej sie pogronza.

Gość fiel2
Niech to idzie na leczenie co teraxsie wypiera ze to nie ona szok zaczynam sie jej bac

ja tesz uwarzam, ze jest z nio co raz gożej, to pewnie zazdrość jo tak porzera, że dochodzi jósz do zmysłuw. Nie wiesz co sie dzieje z panio Ewo? piszemy do niej, że chcemy temat o grubych zazdrosnych babach takich jak poniedziałek?

nie poniedzialek te Twoje komentarze ta sa z dupy. gdzie ja niby pisalam ze w sklepie robie? a nawet jesli to zadna ujma bo szukam pracy i to wlasnie po barach i sklepach a Ty sie masz za wielka dame bo we francji siedzisz. a siedz sobie i gdzie chcesz. ja mam na miesiac 500zl alimentow i jakos jestem szczesliwa nie musze ublizac fiel slowamy ze "zarabiam 3razy tyle co ona w swoim marnym sklepie". A tak wgl to badz tak mila i wy***rdalaj z przytupem 🖐️

Gość fiel2
Tak zdecydiwanie ze jaznia podwojono sweet co ty o tym poniedzialku myslisz

sweeti ona nie byla we francji, cos tam dukała wczesniej, ze tam jej nie ma, to sciema, ona je chora, tsza jej pomuc, zrupmy to my, bo jak nie to samobuja szczeli.