Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

fiel u ewoni drzyzguni w rozmowach we toku

Polecane posty

Gość nastolatkamama
Chciałam pogadać z Wami ,ale leci w tv szubidibi dens:D

ramtata i co bys sie zdecydowala? fiel nic mi nie daje dziad stary :( a co do wieku to ja mam cale 21lat za pare miesiecy bym miala licencjat w kieszeni a rzucilam studia by isc na inne i znow od zera :(

to po co to było rzócac? zły kerunek obrałas?

no właśnie nie wiem :D ale taką mam ochotę, myślałam o jakimś ładnym napisie albo o małego kotka 😍 żebym miała coś po brunie jak go nie będzie :(

Gość fiel2
Fiel a ty ile masz tak w ogole lat

to ty idiotko nie wiesz ile ja mam lat? (to do fiela 2) od 48 odejmij sobie swuj wiek

Gość fiel2
A no tak hi hi hi

nie poniedziałek- co ty masz z tym plebsem?! to że jesteś z najniższej warstwy społecznej i przez to jesteś niedowartościowana nie oznacza, że możesz ubliżać innym. Myślałam, że rodzice cię chociaz trochę nauczyli kultury, ale teraz widzę, że nawet im się nie chciało tracić z tbą czasu. Współczuję ci zycia i widocznego braku wykształcenia. Używasz pojęć których znaczenia widocznie nie znasz. Jesteś ŻAŁOSNA.

ide spać dziewczenta. DObranoc nasze ukochane idoleczki, buziaczki dla was we dupeczki :P papapapappa

Gość nastolatkamama
jw.

***sweetie***21 latek to nie dziwie ze taki maly rozumek i ograniczone slownictwo, w dodatku sama łacina..dziecko hmm wpadka?..tak to jest jak plebs nie wie ze gumki sa..wspólczuje (dziecku oczywiście)... zegnam

ramtata ja myslalam zeby ten napis na plecach zakryc portretem Ronaldusi :P Fiel tak wybralam amerykanistyke ktorej nienawidzilam i ludzi na uczelni... teraz wybralam turytyke moze i malo ambitne ale robie co kocham i sie spelniam na tych studiach :)

Gość fiel2
Ja tez ide do jutra bendziem napewno bajoooooooooo

Gość nastolatkamama
Coś czuję, ze poniedziałek to ktoś z naszych:(

no, ja nie mam i w najbliższym czasie nie planuję, chyba że z brunem się coś przybłąka. :D kurcze nie wiem czy tak się przybłęda odmienia ;)

Gość nastolatkamama
Czuję zdrajcę w naszych szeregach

oby nie spadła ;), moja jak była kotna to ją obcy kot zrzucał z balkonu ;(, przychodził do nas, wchodził na balkon po kracie i czekał na nią ;( i jak ona przychodziła to ją popychał żeby spadła. Na szczęście donosiła ciążę i było 6 małych kociaczków :D ah, jakieś 5 lat temu :D i dlatego musiała być wysterylizowana.