Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

fiel u ewoni drzyzguni w rozmowach we toku

Polecane posty

Gość dalajlammaa
Wy tu o czekoladzie , a my grubasy nawet taką z pieprzem zeżremy .Miej się na baczności ty słodziutka hihih .

Gość pan wiesio,
Przecież to był tylko taki sympatyczny gest , spokój dziewczyno .Sami swoi przecież :D

fiel wiesz tak sobie mysle ze przed sklepami powinny byc prysznice albo chociaz krany zeby spocone baby mogly umyc swoje zarosniete podpasza a teraz taka pogoda ze wiatr to rece w gore i szybko wyschna...

Tak odczepcie sie do sweet naszej bardzo lubimy nssza idolke

Tak odczepcie sie do sweet naszej bardzo lubimy nssza idolke

Gość nie poniedziałek ONA
"Poniedzialek czy ten ojciec co.kielbase wkladal do oczu nosa i nie wiem gdzie jeszcze won z " TY MASZ COS Z GLOWA K U R E W K A tego co ty piszesz nieda sie czytac, glupota bije po oczach, nie ma w tym logiki co piszesz.. taki tepy plebs jak ty nie jest wstanie mnie obrazic.. a teraz szoruj obsługiwac za marne grosze kilientów szmato

Gość nie ufajcie sweete
Filunie kochane, jestem z wami od poczatku, sledze kazdy Wasz temat, znam waszych wszystkich idoli i. Prosze Was o jedno nie ufajcie sweete. Ona juz raz pokazala swoje prawdziwe oblicze, nie dajcie sie nabrac drugi raz, za pare dni znowu bedzie to samo. Ufajcie tylko sobie iwaszym stallym idolom.

Gość dalajlammaa
My grubasy jak jesteśmy syte , to z natury jesteśmy łagodne jak baranki . To wy chude szczapy możecie skrzywdzić w głodowym amoku .

Gość dalajlammaa
My grubasy jak jesteśmy syte , to z natury jesteśmy łagodne jak baranki . To wy chude szczapy możecie skrzywdzić w głodowym amoku .

Idz jesc zaby gownojadzie my tera we tv bedziemy

Gownojad to poniedzialek dalejlamo pewnie tobie strach renki podac bo bys capla ze glodu

***sweetie*** nie brak szacunku do siebie to taki ze najpierw sie bluzgacie..pokazujesz jej swoje zdjecie ona jedzie z Toba jak z gownem a potem jest..jak teraz czysta hipokryzja..co innego myslicie a co innego piszecie..

Gość dalajlammaa
W przeciwieństwie do was kochaniutkie nie glodzę się i zawsze jestem usmiechnieta , szczęśliwa i mam powodzenie u bogatych i przystojnych panów .A ubrania kupuję w dobrych sklepach , gdzie jestem milo witana i obsługiwana przez pracowników sklepu .

Gość dalajlammaa
W przeciwieństwie do was kochaniutkie nie glodzę się i zawsze jestem usmiechnieta , szczęśliwa i mam powodzenie u bogatych i przystojnych panów .A ubrania kupuję w dobrych sklepach , gdzie jestem milo witana i obsługiwana przez pracowników sklepu .

Gość dalajlammaa
Och dziękuję sweetie chętnie .

dalaj a czy ja sie glodze?? nie, wrecz przeciwnie ja chce przytyc ale nie moge... nie poniedzialek ONA wlasnie widzisz rznica jest taka ze zdjecie nie bylo moje, a fiel swojego tez nie dala... druga sprawa to taka ze Ciebie nie raz cisnela a i tak wchodzisz na topiki i prowokujesz...

Czy ci mili panpwie to wg ciebie sa po 60 i przed zawslem zaden facet nie chce grubskiev za dziewe czy zone bleeeeee

tak teraz mozemy sobie pisac ze zdjecia wasze nie byly..,,pozdrawiam Cie

Ignorujcie poniedzialka ona clpiagle o tym plebiscycie o co jej chodI

tylko problem w tym ze mie to nie rusza, a ty bluzgalas praktycznie w kazdym wpisie w przeciwienstwie do mnie.. jak bys nie zauwazyla fiel sie skonczyla ponad tydzien temu..sa tematy ze pisze sama ze soba:)..skoro sie wyzywacie a potem ze soba piszecie i taka hipokryzja wam odpowiada to ok..

Gość nie ufajcie sweete
Fiel jestes juz na tak wysokim poziomie, ze powinnas juz olac kafeterie wraz z co niektorymi kretynami w typie nie poniedzialek ona, oraz falszywej sweetie. Pamietaj, jak ktos zawiodl raz, to zawiedzie kolejny. Ty jestes jedyna w swoim rodzaju i. Mimo, ze nie lubicie grubszych kobiet to jednak Was uwielbiam. Mam nadzieje, ze z ta tv to nie zart, bo bardzo bym chciala zobaczyc Was w calej okazalosci I pogratulowac wspanialych pomyslow.

a czy zdjecia byly podpisane?? nie, myslisz ze ktos by dawal od tak swoje foto?? owszem pokazalam je dziewczynom z kafe ale tylko dlatego ze topik zostal przeniesiony na forum bez mozliwosci logowania nowych osob :P

Ty nam mowusz juzz od trzech tyg ze to nasz koniec a my dajej jestesmy