Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

fiel u ewoni drzyzguni w rozmowach we toku

Polecane posty

Gość nastolatkamama
Jestem za:)

Gość nastolatkamama
sweeti na wsi nie chodzi się w kolorowych kaloszach..wiem cos o tym

Gość nastolatkamama
coś tam poniedziałek napisała,a jak Tobie wybaczyłam tego banana ,to i ją przyjmę do naszego grona:)Chyba ,że nie

Nie mamo cjyba ze bardziej sie ze blazni Gumniaki jak najbardziej

nastolatka ja mam takie http://image.ceneo.pl/data/products/10653107/i-buty-damskie-kalosze-rb1016wl.jpg tylko kolor inny (siostra mi z Wloch przywiozla) a ze ostatnio lalo to pobeglam w nich do sklepu. stoje w sklepie a jakas starowinka do mnie "Boze dziecko jaka ty musisz byc biedna bo ja w takich butach to na pole i do obory zeby normalnych butow nie miec"... Masakra jakas.

e tam sweetie, nie przejmuj się, w Krakowie często jak pada latają dziewczyny w kaloszach kolorowych :)

Kociak zyje dzisiaj mu kupilam specjalne "chrupki" z whiskasa od siersci bo jak sie nalize to chodzi po calym domu i wymiotuje:) a te chrupki ponoc rozpuszczaja klaczki jak kotek polknie. a Twoje jak? wnuki sa?

Gość nastolatkamama
To tak samo jak mi mąż z Anglii przywiózł różowe i wyskoczyłam w nich na wieś..baby się po głowach pukały bo same śmigają w walonkach:)

ale jaka babka, mialam jej cos odpowiedziec ale zgasila mnie i zostalam tam z rozwalonym otworem gebowym:) a Ty fiel w kaloszach smigasz?

jeszcze nie ma :) i nie powinno być, ale Bruno ostatnio przyprowadził znowu jakąś kicię, a przecież jest kastratem...chyba, że to jest kocur :o haha może mam kota-kastrata-geja :D, a kocica wysterylizowana i już jej nie interesują te sprawy :D

hehe ale wszystkie koty kastraty lataja za kotami :) nie wiem czemu, mojego kolezanka nie dosc ze przylazi na balkon i szyby brudzi to przyprowadzila trojke malych lobuzow :)

Gość nie poniedzialek ONA
Mysle, ze sie juz wystarczajaco zblaznilam. Mialam zamiar zrobic to juz dawno, ale nie mialam odwagi, a dzis jeszcze jak zobaczylam, ze bedziecie w tv to... No szkoda by bylo gdybysmy sie nie przyjaznily. To jak zapomnisz o wszystkim.

zeby zdjac ta czarna farbe z wlosow kupilam jakies cos na bazie rumianku. trzeba spryskac suche wlosy i wysuszyc. jak wol na opakowaniu pisalo ze nie nadaje sie do wlasow brazowych ani czarnych tylko dla blondynek. ale ja sobie wymyslilam a co tam wezme to i zamiast jak producent kazal to ja wymieszalam to z szamponem na leb i poszlam obiad robic potem splukalam i co wlosy brazowe tylko leb mnie swedzi a wlosy sa suche :(

Gość nastolatkamama
nie poniedziałek ...ale jestes interesowna :(

sweetie- może jakąś mocną odżywkę użyj? Albo nawilżającą maskę?

żyje, przylatuje z ojcem za jakiś tydzień do PL, a przynajmniej takie ma plany, no, zobaczymy jak to będzie :D, a twój?

Poniedzialek nie zblazniaj sie won z tond niechce cie plebiscycie znac

dzieki ramtata:) nie moge z tego linka za kazdym razem jak to sobie przypomne to nie moge patrzec na kielbase i wgl:)

Gość nie poniedzialek ONA
Czemu interesowna? A na zachowanie sweetie nic nie powiesz! Ta to sie skompromitowala. A ja przyznaje, bylam wredna, nie lubilam Was, ale zmienilam zdanie. Przepraszam za wyzwiska. Dodam, ze nie jestem we francji, nie pracuje w biurze. Siedze w domu na bezrobociu, wychowuje dzieci. Takie jest moje zycie. Ja sie przyznalam, bo wiem, ze zle zrobilam. Jeszcze raz prosze wybaczcie.