Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facetwru933

kobiety nie widzą we mnie faceta - jak to zmienić?

Polecane posty

Gość facetwru933

wielu mi mówi, że mam to co wiele osób chciałoby mieć. Dobry wygląd, pieniądze i fajny charakter. Jednocześnie też słyszę, że jestem zbyt dobry i ludzie to wykorzystują a zwłaszcza kobiety ponieważ zbyt szybko przyzwyczajam je że wydaję na nie pieniądze i one wówczas nie traktują mnie jak faceta ale zwyczajnie wykorzystują mnie i manipulują. Na początku nie chciałem w to wierzyć ale powoli się przekonuję że tak jest bo widzę facetów którzy z siebie dają minimum a pomimo tego kobiety za nimi latają.

Gość 23 latka
Widocznie trafiasz na niedopowiednie. Mój obecny mąż, jak był ze mną, był dokładnie taki sam i to mnie w nim ujęło. Poczuła sie przy nim bezpiecznie. Więc rada ode mnie szukaj lepiej i nie szastaj kasą od razu, tylko jak poczujesz grunt.

przyjdzie czas i spotkasz odpowiednią kobietę nie mówię,że będzie łatwo-bo w tym co piszesz jest dużo racji-niestety.. ale na każdego czeka ktoś:) a jeśli chcesz się zmienić-to może postaraj się tylko być troszkę bardziej asertywny i nic więcej.. mało jest fajnych i miłych ludzi dookoła..:)