Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zielone zasłony zielony kwiat

Która dziewczyna atrakcyjniejsza dla was?

Polecane posty

Przedstawię dwie sylwetki kobiet i zapytam która jest atrakcyjniejsza dla was. Tak z ciekawości :) 2dziewczyny 20 letnie; a) 1.63 wzrostu, 66kg wagi, biust F, talia 76cm, biodra 99, włosy kasztanowy brąz krótkie, proste. oczy brązowe.twarz ładna. Karnacja jasna. b) 173wzrostu, 64kg wagi, biust c, talia 68, biodra 98,włosy ciemny brąz długie proste, oczy zielone, twarz ładna, karnacja ciemniejsza, Pytam bo chce zobaczyć co kto lubi w jakim wieku. Proszę dopisać swój wiek do wybranej dziewczyny a lub b a jeśli ktoś chce można powiedzieć czemu wybrał dana dziewczynę

No halo!

Gość numer 2
bo,niie lubie grubasów

Gość Narine24_
Oczywiście druga

Trochę mnie to właśnie dziwi bo faceci przecież lubią duże piersi...i myślałam że będzie trochę odpowiedzi a. Czekam dalej na odpowiedzi tylko nie sugerujcię się tym co teraz napisałam

Gość hhjbjbmjh
dziewczyna b bo nie lubię niskich i krótkich włosów wiek 25 lat

Gość chrzonstka
wiadomo ze b ,zreszta nawet dziewczyna b nie jestes jakas szczupla tylko taka normalna, biust F to juz jest przesada.....

Hehe ja nie jestem B ani A jak już to C:) nie jestem żadna z tych dziewczyn. Mam 2 przyjaciółki o tych wymiarach i ostatnio jak się wybrałysmy na zakupy, starsi faceci tacy po ok 45-50 lat bardzo się oglądali za dziewczyna A i byłam ciekawa czy chodzi o jej naprawdę duże piersi czy o wzrost wagę i wymiary.. Czekam na dalsze wypowiedzi wpisujcię wiek i dlaczego wybieracie a/b

Gość mowie icic
tak, o piersi chodzilo

Biust f przesada? Myślałam że jeśli chodzi o biust to nie ma on górnej granicy

Nie mówię już o takich ogromnych większych od głowy kobiety ale f się jeszcze do takich nie zalicza

Gość ghghghgh
większość ludzi lubi średni biust i szczupłą sylwetkę

Gość Esteta 28
Faceci lubia wielkie cyce? :D Od kiedy. Nie znam ani jednego ktory by sie zachwycal duzymi brzydkimi cycami, bo piekno w takim rozmiarze nie wystepuje, jest wykluczone, turpiści i zboczency tak, ale tylko na sex punkcie. Kobieta ma byc piekna, jej piersi okragle, ladne, mniej mniejsze niz do raczki i nie wieksze od pomaranczy. Rozmiar B i C to ideal Oraz A, zwykle sa to male, ladne, cycuszki. Pokazcie choc jedne ladne cycki rozmiaru E,F a nawet D

A mi się czasem wydaje że nie którzy faceci to patrzą tylko na cycki koleżanka A nie jest zbyt zgrabna bo dość szeroka, pupa płaska, brzuszka nie brakuje ale te wszystkie niedoskonałości maskuje jej dekolt i często ze znajomymi głównym tematem są jej piersi.. Mój kolega do niej zarywal to z jego kolegami tylko o jej piersiach rozmawiali. Jej były chłopak ja zostawił i znalazł sobie uwierzcie mi NAPRAWDĘ BRZYDKA DZIEWCZYNĘ ALE Z NAPRAWDĘ DUŻYM BIUSTEM. Biust chyba może zrekompensować wszystko

Moim zdaniem duże piersi są o wiele ładniejsze od tych małych, może mówię tak bo nie mam dużych i dlatego tak mi się podobają. Wtedy co kobieta nie nałoży wygląda seksownie. Tylko to musi iść w parze ze zgrabna sylwetka. Kiedyś miałam piersi d ale ważyłam jakieś 7kg więcej niż teraz i czułam się okropnie schudlam piersi są mniejsze ale przynajmniej twarz nie jest połączona z szyja a brzuch nie odstaje bardziej niż tyłek

Gość chrzonstka
no to na pewno chodzilo o to ze ma bardzo duze piersi. faceci lubia sie gapic na duze cycki -to fakt,ale na ''zone'' to wola partnerki o proprocjonalnych i zgrabnych rozmiarach. to tak jakbys poszla na murzynska plaze dla nudystow to pewnie tez bys ogladala sie za duzymi palkami -tak o z cieawkosci-ale na meza to wolalbys kogos kto ma penisa w majtkach a nie palke bejsbolowa.

169? 43kg i piersi c? To chyba tylko sztuczne

Gość idealnaaaa
a ja? 169 cm, 51 kg, blond naturalne wlosy do lopatek, biust 65 D, szczupla, nie znam wymiarow, duze niebieskie oczy, ladna buzia karnacja jasna, inteligentna :)

Gość idealnaaaa
i uwazam ze takie wielkie biusty sa oblesne, bez stanika zwisaja do pepka wiem co mowie mam kolezanke z pokaznym biustem jak lazi bez stanika to masakra

Nie w każdym przypadku tak jest koleżanka A ma duży biust i jej nie zwisa,wygląda dobrze a mojej bratowej miseczką a lub b i strasznie wiszą bez stanika.

Jeszcze zależy też bo moja kuzynka ma w biuscie więcej cm niż ja a jest płaska. Poprostu ma szeroką klate. Biust d 169 i 51kg aż wierzyć się nie chce.

Gość .kMm
Kiedy biodra zaczynają być szerokie? Kiedy można powiedzieć że dziewczyna ma za szerokie biodra?

Up

Up up

Gość Atrakcyjny Stanisławwwww
obie grube :o ale wybrałbym nr.2 bo pierwsza skrajnie gruba, cycki F ?! :O wtf i brązowe oczy fuj lat mam 27

Gość rabbit junk
od jednej i od drugiej jestem ładniejsza

Heh no właśnie A nie jest gruba nogi takie normalne tylko góra taka większą biust, brzuch, tyłek mały

Gość rabbit junk
ale uważam, że b jest lepsza, bo wysoka i w ogole, biust spoko nawet, ale jak na tą wagę powinien być chyba więszy, chociaż miska c to pojęcie względne

Rabbit dawaj wymiary:)

Gość Antonio de
oczywiście pierwsza biust F