Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaalinka

ciężarne, śpicie na brzuchu?

Polecane posty

Gość kaalinka

wiem, w ostatnich miesiącach to niemozliwe, ale w piątym np? ja jestem w piątym i nie umiem inaczej zasnąć :(

Gość kaalinka
a jakie to poduszki? próbowałam normalnych, podkładam pod nogi, żeby jedna była wyżej, żeby aż tak tego brzucha nie uciskać, ale jaby nie patrzeć, to i tak na nim lezę :(

Tak sapałam, ale do 4 miesiąca. Ba nawet gin mi kazał spać na brzuchu, bo macicę miałam w silnym tylozgięciu.

Gość ja tez mam tylozgiecie
i prawie cala ciaze spalam na brzuchu, zrujnowalam tym dwa materace, bo wkladalam brzuch w przerwe miedzy nimi i tak spalam :)

Gość kaalinka
ooo takie coś byłoby dobre... bo inaczej to zagniotę dzieciaka :D nie zasnę na boku, jednym czy drugim, na plecach to już w ogóle odpada, od małego nie mogłam zasnąć na plecach.

Ja przed ciążą zawsze zasypiałam na brzuchu i zastanawiałam się jak dam sobie radę jak będę w ciąży.... Obawy były bezpodstawne bo automatycznie zaczęłam spać na boku jak tylko zaszłam w ciążę :-)) Aż się dziwiłam. Jak nie możesz inaczej spać to faktycznie poszukaj tych poduszek dla ciężarnych, takie w kształcie litery C.