Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szaba-daba-da

Faceci, czy chcielibyście usłyszeć wyznanie miłosne od kobiety? ;P

Polecane posty

Gość szaba-daba-da

Otóż moja sytuacja wygląda tak, że znam pewnego człowieka od jakichś 3 lat (ta sama szkoła). No i oczywiście jestem w nim zakochana. :P Z racji tego, ze niedługo nasze drogi się rozejdą chciałabym coś zrobić w tym kierunku. Ale nie wiem, czy opłaca się wystawiać ze swoimi uczuciami w formie jakichś wyznan, bo czasem można dużo przez coś takiego stracić. Nie wiem jak on by w takiej sytuacji zareagował. Chyba mnie lubi, ale czy coś więcej jest z jego strony to sprawa bardzo dyskusyjna. ;( Jak byście zareagowali w sytuacji kiedy ktoś znajomy wyznaje wam miłość? ;P

jak masz stracic to i tak stacisz, to bez róznicy czy powiesz czy nie jak ma sobie pojsc to sobie polezie

Gość szaba-daba-da
czyli sądzisz, że nie warto, bo skoro nasze drogi się rozchodzą to i tak marne szanse na utrzymanie relacji?:P

Gość hghghhhhgh
powiedz,mnie jak byłam w 1 liceum podobał sie bardzo chłopak z 3,miałam motylki w brzuchu na jego widok,w dodatku jeździliśmy tym samym tramwajem i czasem sie na mnie patrzył. I do dzisiaj żałuje,że do niego nie zagadałam,że sie nie odważyłam,a minęły już 2 lata...