Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rerterer

zakupy czy wynajem ??

Polecane posty

Gość rerterer

mam zamieszkać z chłopakiem w kawalerce od maja, wrocław, ja teraz wynajmuję pokój w sumie bez umowy, ale nie chce robić strat tym lokatorom co tam dalej będą mieszkać... chodzi o to, ze jeśli pow, że wypr się na maj już to płace za kwiecień.. ale teraz widzę już fajne mieszkania w spoko cenie i dziś idę oglądać i chodzi o to że jak teraz bym wynajęła to musze zapłcic za oba mieszkania.... no chyba ze w tym starym ktoś sie np w połowie kwietnia wprowadzi albo znajda do kwietnia, co mało prawdopodobne/// miałam sobie zrobić zakupy na wiosnę typu buty fajne , jakieś dżinsy... czy lepiej wynająć te maiszknie skoro jest fajne?? w sumie mam jeszcze cały kwiecień na szukanie co byście zrobiły?

Gość K.O.T.
Są portale, gdzie możesz się ogłaszać z mieszkaniem, że jest pokój do wynajęcia od zaraz. Ktoś się zgłosi. Kiedyś robiliśmy taki casting, bo laska przeprowadzała się właśnie do Wro, akcja była szybka. Pierwszego dnia ogłoszenie poszło, przyszło oglądać 7 osób.

Wynajem :) Zakupy jeszcze zdążysz zrobić, a jeśli mieszkanie jest z tych "idealnych", to nie ma na co czekać. Bo domyślam się, że to nie jest tak, że nie masz w czym chodzić, wszystkie spodnie są podarte, a buty dziurawe, tylko po prostu chcesz sobie uzupełnić kolekcję w szafie?

Gość rerterer
a dacie jakieś stronki z takimi ogłoszeniami?? poza Gumtree, tablica, dla studenta itp może macie racje , jak będzie fajne to biorę i daję od razu ogłoszenie na pokój no mam w czym chodzić, nie jest tak źle ale chciałam mieć coś nowego...dawno nic sobie nie kupiłam ale znowuż mój facet woli oczywiście dopiero od maja, bo tak to jest 6 stówek w tył, bo chciał te 2 tyg w kwietniu u mnie na pokoju się pomęczyć

Gość rerterer
oj, bo sama nie wiem, to żadna poważna decyzja, pytam sie tylko co wy byście zrobiły...głupsze pytania tu widziałam

Gość rerterer
odpowiedzcie cos

Gość reterter
jednak szukam w kwitniu, wko ncu nie pali mi się tak? a mieszkania śa i to ładne