Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olgaaaaaaa11232

Podobno Polki są najpiekniejsze ,a jak się wyjdzie na ulice to

Polecane posty

Gość Olgaaaaaaa11232

nic specjalnego naprawdę. albo na uczelnie.. jakoś nie widze tej powalajacej urody. jedna na 20 ,30 jest bardzo ładna. prawdziwe piekności widuje rzadko naprawde. To już wśród amerykanek jest więcej ładnych kobiet choc wiadomo ,ze tam są bardzo różne ,ale częsciej sie spotyka te aldne jak u nas

Gość Godejwa
to sobie teraz wyobraź te inne z za granicy:P

Gość Olgaaaaaaa11232
poza tym też częsciowo jestem Polką ,a częsciowo ukrainka. i tam jak byłam to nie ma poprostu porównania z kobietami w polsce. może są bardziej zaniedbane czasami , a niketóre sa bardzo zadbane ,ale ubieraja sią dosc wyzywajaco ,albo ,,kiczowato" ale jesli chodzi o twarze i figury.. to niebo ,a ziemia wiec uwazam ,ze opinie ,ze najpiekniejsze są poslkie kobeity wymyslili chyba sami polacy

Gość gafsh
aleś przygadała , toć am erykanki są w wiekszości grube hahha!

Gość teksae2
zalezy na jakiej uczelni, na państwowych jest sporo paszczaków, na technicznych to już w ogóle wszelkie mutacje ale na artystycznych i ścisle humanistycznych studiach sa piekne a na prywantych to już w ogóle! laski piękne, pachnące, super fryzy, ciuszki...no miód i mleko! żadnych grubasek śmierdzących

Gość esese
mamy w Polsce kilka mało urodziwych kobiet , ale mamy tez mega laski

Gość Olgaaaaaaa11232
jakoś nie widze tych pieknych lasek mimo ,ze byłam pare razy na humanistycznym wydziale..owszem są ,,wylansowane" ale piekne z twarzy to rzadko

Gość Eugenisz Pendau
Niestety muszę dodać swoje trzy grosze. Wraz z rosnącym dobrobytem stopa, a właściwie dupa życiowa też wyraźnie wzrosła. :(

Gość Olgaaaaaaa11232
a jakby jeszcze zaczeły sie ubierac z gustem i troche bardziej o siebie dbac to by bylo przepiekne

Gość esese
Ukrainki maja male piersi . Wystarczy zobaczyc jak wygladaja te femiinistki ktore sie rozbierajaą

Gość esese
Ukrainki maja male piersi . Wystarczy zobaczyc jak wygladaja te femiinistki ktore sie rozbierajaą

Gość kajmieni2
olga żyjesz jakimis bajkami, może dodaj jeszcze że hinduski są niby piękne? arabki są brzydkie, kilka jest ładnych to je wysyłają na konkursy miss i pokazują w tv ale reszta to brzydulee, hiszpanki i meksykanki tez, wiekszosc hiszpanek to niskie krzykliwe dziewuchy przypominające chinki, wiele ma wąsy, geste brwi, krzywe szczęki ...zupełnie nic ciekawego, włoszki malują sie na dzień jak na wieczór... skandynawki są ladne, ale tez nie wszystkie, francuski, Polki...

"polki są najpiękniejsze" te słowa zostały wymyślone dla kokietowania rodaczek albo do podbudowania własnego ego. jeśli nie ma się czym chwalić na świecie to przynajmniej wmówmy innym (bardziej sobie) że mamy najpiękniejsze kobiety :) 🖐️

Gość Olgaaaaaaa11232
a jakby jeszcze zaczeły sie ubierac z gustem i troche bardziej o siebie dbac to by bylo przepiekne

Gość harder bejbi harder
polki sa ladne tylko wiekszosc nie potrafi tego podkreslic, w kazdym razie to co zauwazylam to kompletny brak swojego stylu, zwlaszcza w malych miastach.. wszystkie takie same, rurki skorzana krotka kurteczka :O w wiekszych miastach jest troche inaczej, tam przynajmniej czesc z nich fajnie oryginalnie wyglada.

Gość 1on ON jak on
w anglii polki sa super, bo w porownaniu z angielkami to te angielki to pasztety

Gość Olgaaaaaaa11232
w anglii to sa jedne z brzydszych na swiecie wiec to zaden zaszczyt ,ze Polki sa od nich ładniejsze czy od niemek

Gość Olgaaaaaaa11232
mieszkam w duzym miescie i tu też sie wszystkie na jdedno kopyto ubieraja jeśli chodzi o najpiekniejsze kobiety swiata to uznaje : rosjanki ,ukrainki ,białorusinki , wenezuelki, brazylijki i ameryka południowa ( ale jak sa młode głownie) , europa południowa ( włoszki , hiszpanki ,portugalki) arabki są ładne ,ale hinduski raczej nie bo w moi m miescie jest ich pełno i nie powalaja niektóre murzynki są piękne , mulatki ,latynoski jak pisałam , japonki

Gość Olgaaaaaaa11232
no to w teledysku nawet niemki beda piekne. ale byłam we francji i widzialam wiec nic mnie nie przekona

Gość tak sie składa,że nawet
gwiazdy wielkiego formatu jak przyjeżdzają do Polski to mówią,że Polki są najpiękniejsze. A Ukrainki, Rosjanki maja taką burdelową urdoę. Sorry. Polski są najpiękniejsze, wystarczy wejść do autobusu pierwszego lepszego i nie wiadomo gdzie oczy podziać. CO jedna to ładniejsza. I nie wiem gdzie Ty widzisz te przysadziste. Ja jak wychodzę na ulice to widzę same wysokie, szczupłe dziewczyny. Zadbane i fajnie ubrane i mówi Ci to dziewczyna, która również jest szczupła, smukła choć nie fajnie ubrana - brak kasy :D Na mojej uczleni, humanistycznej co druga dziewczyna mogłaby startowac do miss polonia

Gość esese
jestes naiwna jesli sadzisz ze francuski sa brzydkie. i to bardzo naiwna.

Gość romerio
Byłem kilka lat w Niemczech i muszę z przykrością stwierdzić, że Niemki są ładniejsze od Polek. W Polsce nigdy nie zdarzyło mi się, żeby mi kopara opadła na widok jakiejś laski a w Niemczech kilka razy.

Gość Olgaaaaaaa11232
jakos na ulicach tego nie widać tyle powiem

Gość Olgaaaaaaa11232
no nie no z tym ,ze niemki są ładniejsze to się nie zgodze. są okropne moim zdaniem

Gość esese
Mało widziałaś. Francuski sa jednym z najpiekniejszych narodow na swiecie .

Gość romerio
Widocznie mało znasz Niemek i myślisz stereotypowo

Gość Olgaaaaaaa11232
esese no dobra niech Ci bedzie nie chce mi sie kłocić z Toba :D

Gość esese
NAiwna jestes kobieto .