Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leena89

przypuszczam, ze jestem w ciąży

Polecane posty

Gość leena89

witam kobietki;) potrzebuje waszej rady, wsparcia. okres spóźnia mi się ok 16 dni. zrobiłam jeden test tydzien temu w godzinach popołudniowych i wyszedł negatywny. w poniedziałek lece do gina. z moim narzeczonym współrzyjemy praktycznie w każdy weekend ze wzgledu na odległość, która chwilowo nas dzieli. nie zabezpieczamy się, aczkolwiek narzeczony nie kończy we mnie. powiedzcie mi kobietki jakie mogą być objawy w tak krótkim okresie. przypuszczam, ze do zapłodnienia mogło dojść ok 2 tyg temu. boli mnie podbrzusze od około tygodnia tak jakbym miala dostać @, piersi również mam obolałe...jestem zmeczona, znudzona i jakoś mam chwilowe lenistwo:) powiedzcie mi, czy to jest moja upagniona ciaża? nie moge doczekac sie poniedzialku:) trzymajcie sie dziewczyny!!:)

Gość kaska300
ciaza mozliwa :). Moj partner takze nie konczyl we mnie,a jednak ciaza byla z tego .

Gość słońce na wietrzyku.
Nie ważne że nie kończył w Tobie, przy takim stosunku bez zabezpieczenia jakiegokolwiek w ciążę mogłaś zajść w jakimkolwiek momencie (stosunku oczywiście :P) . Ja pierwsze dolegliwości zaczęłam odczuwać po ok. 1 szym miesiącu - mdłości, wstręt do niektórych produktów spożywczych.

Gość wiosna, wiosna, wiosna 85
jeju...mam podobnie! tylko w moim przypadku bolą mnie lędzwie, mam nieposkromiony apetyt.i co jakis czas mam dziwna, bezbarwna,a nwet przezroczysta wydzieline. @ spoznia mi sie ok 2 tyg, czasem czuje kłucie w podbrzuszu. chcialabym być w ciazy, jak myslicie forumowiczki? udalo sie?:) a Tobie lena, wszystkiego dobrego. miejmy nadzieje ze Twoje marzenie sie spelnilo, odezwij sie jak bedziesz po badaniu

Gość hskhgdrh
ja mam nadzieje, ze nie jestes w ciazy, bo do tanga trzeba dwojga, dziecka musi pragnac dwoje rodzicow, a twoj partner ewidentnie dziecka nie chce, poniewaz nie konczy w tobie.

Gość leena89
hmm..partner nie konczy we mnie tylko i wylacznie dlatego, gdyż mam nadwrażliwość na meskie nasienie.. czesto po stosunku "pełnym" mialam zapalenie pecherza. a mojej ciazy pragnie jeszcze bardziej ode mnie!

Gość leena89
witam ponownie, ze wzgledu na straszny bol brzucha ktory doskwierał mi w nocy z samego rana udałam sie na prywatna wizyte. niestety...poronienie biochemiczne czy jakos tak...:/ staram sie normalnie funkcjonowac chociaz jest to cholernie trudne po takiej informacji. dziekuje za wasze wypowiedzi i trzymajcie sie kobiety!!

Gość kaska300
leena wspolczuje ci. Mialam to samo :(. Nie zalamuj sie,bedzie ok :)