Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kassandra23

ATV FILM - Wrocław

Polecane posty

Przeczytałam trochę nieprzychylnych opinii na temat agencji ATV Film i jestem totalnie zaskoczona. Sama mam podpisaną umowę od ponad półtorej roku i regularnie zbieram plony. Uczestniczyłam w dwóch wybiegach mody (jeden na evencie, drugi w dużym centrum handlowym), miałam sesje do magazynu avanti i użyczyłam wizerunku pod artykuł w gali. poza tym miałam przygody na planie serialu polsatowskiego , statystując. nawiązałam bardzo ciekawe i korzystne znajomości. Znajomej syn dostał angaż i zagrał w reklamie.. Skąd tyle jadu w ludziach, którzy opluwają agencję? To zazdrość, zawód, że im się nie udało? Przecież nie każdy nadaje się na modela czy aktora, trzeba wysilić wyobraźnię. Liczę na jakieś szczere uargumentowane opinię :) Pozdrawiam ze słonecznego dziś Wrocławia!

Gość atvfilm
Zachęcamy serdecznie do kontaktu i współpracy z nami. Nasi podopieczni praktycznie codziennie biorą udział w castingach reklamowych, serialowych, filmowych. Obecnie poszukujemy osób m.in. do serialu „Komisarz Alex”, z tej szansy skorzystał już np. Mariusz Chyćko („Dzięki ATV Group na planie "Komisarza Alexa" pierwszy raz miałem okazję zobaczyć jak powstaje serial, który później oglądają miliony widzów. Przede wszystkim super przygoda i okazja do poznania bardzo wielu ciekawych ludzi z branży”. Więcej na: www.galeriatwarzy.pl/komentuj/

Gość gość
Wydaje mi się, że na te negatywne opinie składa się brak wiedzy i niskie poczucie własnej wartości. Ja też nie czuję się oszukana, świadomie zapłaciłam 60 zł po to, żeby znaleźć się w bazie i dostać (albo nie dostać) zlecenia. Interesuję się filmem od dawna, a nie mam ochoty chodzić na castingi do agencji na których będę oceniana jak konik albo świnka przez "profesjonalistów" i oni mi powiedzą. Nie wierzę, że oni są wszechwiedzący, ufam sobie. Po prostu chciałam znaleźć się w tej bazie i sprawdzić, czy ktoś się odezwie.

No pewnie, że tak. Ja jestem bardzo zadowolona ze współpracy z ATV, udało mi się też wkręcić kilka koleżanek :)

Gość gość
Ja również nie mam żadnych zastrzeżeń do ATV